MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
frezyjciada wrote:Nika ja też mam mega suchą skórę w ciąży jak nigdy! Normalnie sucha na wiór! Pomaga masło shea i olej ze słodkich migdałów! To połączenie jest mega! Tak to wstyd było założyć bluzkę z krótkim rękawem, bo na rękach suchy pył...
Ja po każdej depilacji cierpię, nigdy tak nie miałam, nawet w ciąży z Tymoteuszem, a teraz no kurde lato to przecież nie będę si parować w długich portach żeby nóg nie wydepilować... Załamka... Może pastą cukrową bym spróbowała ale ni cholery nie wiem jak tego użyć
Asia piękne krechy! Czekamy na betę!
Błogosławionej niedzieli moje piękne! ❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Asia super kreski szybko wyłapałaś beta to formalność!
Ps Nika patrzę na tą pierwszą stronę i normalnie super miesiąc się zapowiada -od początku zielona fala Jesteś czarodziejską wróżkąWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2018, 08:02
Asia8787 lubi tę wiadomość
-
Jest 6 maja i mamy 6 pozytywów, oby szło tak dalej, a nawet lepiej. Ja myślę ze to poprostu maj ma w sobie coś takiego, że lżej na sercach, więcej wit. D od słonka i C z truskawek
Pewnie niedługo doczekamy się też bobasa u Anny StesiLunaris, Bajkaaa, Asia8787 lubią tę wiadomość
-
Kochane moje pomoże cię mi..mam pytanie jak wiecie crio nowe doszło do skutku i od środy kiedy byłam na wizycie lekarka mi dala dupka żebym teraz dostała okres. Biorę go 2x1 od 5 dni a od 3 dni mam plamienia, brudzenia, dziś nawet mocniej czy to jest normalne? Czy to moze powoli rozkręcić sie @ czy moze ten płyn wylatuje? Dziś 18dc.
Nie wiem czy to normalne jest?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Juz miesiąc minął od kwalifikacji w OA. Koleżanka mi ze szkolen napisała ze śniło jej sie ze miałam dwójkę , chłopczyk miał na imie Bartek a dziewczynki nie pamiętała.. No ale nie wiadomo czy pierw dziewczynka była a potem chłopczyk czy jak..no nie ważne czekamy dalej
Lunaris, KateHawke, Emiilka, Iseko, Nadzieja22, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Yosku nie brałam nigdy nie pomogę, zaraz wstanie większość to może ktoś się podzieli wiedzą o dupkowaniu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lunaris wrote:Yosku nie brałam nigdy nie pomogę, zaraz wstanie większość to może ktoś się podzieli wiedzą o dupkowaniu
bardzo bardzo dawno temu jak brałam dupka po raz pierwszy to mialam po 7 dniach @ potem juz nie mialam takich rewelacji jak teraz. Jak brałabym pewnie dowcipna to moze bym nie miała teraz tych plamien i czekalabym normalnie na @ chociaz nie wiadomo.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Kochane moje pomoże cię mi..mam pytanie jak wiecie crio nowe doszło do skutku i od środy kiedy byłam na wizycie lekarka mi dala dupka żebym teraz dostała okres. Biorę go 2x1 od 5 dni a od 3 dni mam plamienia, brudzenia, dziś nawet mocniej czy to jest normalne? Czy to moze powoli rozkręcić sie @ czy moze ten płyn wylatuje? Dziś 18dc.
Nie wiem czy to normalne jest? -
StaraczkaNika wrote:Ja myślę ze to @ już nie może się doczekać - pewnie gdybyś teraz odstawiła to raz dwa się rozkręci
trochę szybko, ja mam jeszcze 5 dni brania dupka. A moze tak dupek na mnie działa jak nie biorę dowcipnejMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Witam się i ja z rana:p zbieramy się zaraz do weterynarza, bo wczoraj moj pies w pogoni za innym psem za ogrodzeniem zrobił coś z łapa, pewnie zwichnął albo gorzej. Eh i teraz na nią nie staje i jest taki smutny, ze pewnie go to boli jak nie wiem:( tak to jest- jak pies jakiś się pojawi na horyzoncie dostaje świra i biegnie na oślep po kwiatkach, po krzewach, wiec kiedyś musiało się to tak skończyć.
Asiek gratulacje, piękna krecha!
Yos, ja tez się nie znam na dupku, wiec nie pomogę -
Yos - ja poprzednio na dupku dostałam @ w połowie opakowania (po 7 tabletkach chyba). I zaczynała się plamieniem oraz w ogóle była taka byle jaka, ale to był ten mój cykl 100 dniowy, więc dla mnie wszystkie cuda i dziwy były dopuszczalne.
A ja się melduję w pierwszym dniu ciąży! Mojej @ najwidoczniej piękne trójlinijne endometrium nie przeszkodziło i przyszła (fakt, że po dupku, ale to był wreszcie cykl, który trwał 29 dni!). Dodatkowo idealnie się wczoraj wstrzeliliśmy z , akurat M. pójdzie sobie na badania nasienia po odpowiedniej przymusowej abstynencji
Miłego dnia Dziewczyny :*lamka, Lunaris, Koteczka82, Iseko, Bocianiątko, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Dzień dobry
Asia piękne kreseczki, gratulacje
Idę sobie zrobić kawkę i wracam do łóżeczka.
Powiem Wam, że tęsknię za emkiem i to bardzo. Zazdroszczę Wam tych wspólnych nocy i porankow. No ale cóż takie życie.
Może maj będzie szczęśliwy -
Anaaa90 wrote:Dzień dobry
Asia piękne kreseczki, gratulacje
Idę sobie zrobić kawkę i wracam do łóżeczka.
Powiem Wam, że tęsknię za emkiem i to bardzo. Zazdroszczę Wam tych wspólnych nocy i porankow. No ale cóż takie życie.
Może maj będzie szczęśliwy