MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
frezyjciada wrote:Nika ja też mam mega suchą skórę w ciąży
jak nigdy! Normalnie sucha na wiór! Pomaga masło shea i olej ze słodkich migdałów! To połączenie jest mega! Tak to wstyd było założyć bluzkę z krótkim rękawem, bo na rękach suchy pył...
Ja po każdej depilacji cierpię, nigdy tak nie miałam, nawet w ciąży z Tymoteuszem, a teraz no kurde lato to przecież nie będę si parować w długich portach żeby nóg nie wydepilować... Załamka... Może pastą cukrową bym spróbowała ale ni cholery nie wiem jak tego użyć
Asia piękne krechy! Czekamy na betę!
Błogosławionej niedzieli moje piękne! ❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Asia super kreskiszybko wyłapałaś
beta to formalność!
Ps Nika patrzę na tą pierwszą stronę i normalnie super miesiąc się zapowiada -od początku zielona falaJesteś czarodziejską wróżką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2018, 08:02
Asia8787 lubi tę wiadomość
-
Jest 6 maja i mamy 6 pozytywów, oby szło tak dalej, a nawet lepiej. Ja myślę ze to poprostu maj ma w sobie coś takiego, że lżej na sercach, więcej wit. D od słonka i C z truskawek
Pewnie niedługo doczekamy się też bobasa u Anny StesiLunaris, Bajkaaa, Asia8787 lubią tę wiadomość
-
Kochane moje pomoże cię mi..mam pytanie jak wiecie crio nowe doszło do skutku i od środy kiedy byłam na wizycie lekarka mi dala dupka żebym teraz dostała okres. Biorę go 2x1 od 5 dni a od 3 dni mam plamienia, brudzenia, dziś nawet mocniej czy to jest normalne? Czy to moze powoli rozkręcić sie @ czy moze ten płyn wylatuje? Dziś 18dc.
Nie wiem czy to normalne jest?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Juz miesiąc minął od kwalifikacji w OA. Koleżanka mi ze szkolen napisała ze śniło jej sie ze miałam dwójkę , chłopczyk miał na imie Bartek a dziewczynki nie pamiętała.. No ale nie wiadomo czy pierw dziewczynka była a potem chłopczyk czy jak..no nie ważne czekamy dalej
Lunaris, KateHawke, Emiilka, Iseko, Nadzieja22, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Yosku nie brałam nigdy nie pomogę, zaraz wstanie większość to może ktoś się podzieli wiedzą o dupkowaniu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lunaris wrote:Yosku nie brałam nigdy nie pomogę, zaraz wstanie większość to może ktoś się podzieli wiedzą o dupkowaniu
bardzo bardzo dawno temu jak brałam dupka po raz pierwszy to mialam po 7 dniach @ potem juz nie mialam takich rewelacji jak teraz. Jak brałabym pewnie dowcipna to moze bym nie miała teraz tych plamien i czekalabym normalnie na @ chociaz nie wiadomo.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Kochane moje pomoże cię mi..mam pytanie jak wiecie crio nowe doszło do skutku i od środy kiedy byłam na wizycie lekarka mi dala dupka żebym teraz dostała okres. Biorę go 2x1 od 5 dni a od 3 dni mam plamienia, brudzenia, dziś nawet mocniej czy to jest normalne? Czy to moze powoli rozkręcić sie @ czy moze ten płyn wylatuje? Dziś 18dc.
Nie wiem czy to normalne jest? -
StaraczkaNika wrote:Ja myślę ze to @ już nie może się doczekać - pewnie gdybyś teraz odstawiła to raz dwa się rozkręci
trochę szybko, ja mam jeszcze 5 dni brania dupka. A moze tak dupek na mnie działa jak nie biorę dowcipnejMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Witam się i ja z rana:p zbieramy się zaraz do weterynarza, bo wczoraj moj pies w pogoni za innym psem za ogrodzeniem zrobił coś z łapa, pewnie zwichnął albo gorzej. Eh i teraz na nią nie staje i jest taki smutny, ze pewnie go to boli jak nie wiem:( tak to jest- jak pies jakiś się pojawi na horyzoncie dostaje świra i biegnie na oślep po kwiatkach, po krzewach, wiec kiedyś musiało się to tak skończyć.
Asiek gratulacje, piękna krecha!
Yos, ja tez się nie znam na dupku, wiec nie pomogę -
Yos - ja poprzednio na dupku dostałam @ w połowie opakowania (po 7 tabletkach chyba). I zaczynała się plamieniem oraz w ogóle była taka byle jaka, ale to był ten mój cykl 100 dniowy, więc dla mnie wszystkie cuda i dziwy były dopuszczalne.
A ja się melduję w pierwszym dniu ciąży! Mojej @ najwidoczniej piękne trójlinijne endometrium nie przeszkodziło i przyszła (fakt, że po dupku, ale to był wreszcie cykl, który trwał 29 dni!). Dodatkowo idealnie się wczoraj wstrzeliliśmy z, akurat M. pójdzie sobie na badania nasienia po odpowiedniej przymusowej abstynencji
Miłego dnia Dziewczyny :*lamka, Lunaris, Koteczka82, Iseko, Bocianiątko, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Dzień dobry
Asia piękne kreseczki, gratulacje
Idę sobie zrobić kawkę i wracam do łóżeczka.
Powiem Wam, że tęsknię za emkiem i to bardzo. Zazdroszczę Wam tych wspólnych nocy i porankow. No ale cóż takie życie.
Może maj będzie szczęśliwy -
Anaaa90 wrote:Dzień dobry
Asia piękne kreseczki, gratulacje
Idę sobie zrobić kawkę i wracam do łóżeczka.
Powiem Wam, że tęsknię za emkiem i to bardzo. Zazdroszczę Wam tych wspólnych nocy i porankow. No ale cóż takie życie.
Może maj będzie szczęśliwy