MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Reset wg mnie raczej nie, bo masz 4 dni między zastrzykiem a dupkiem. Ale to tak ciężko gdybać.
No też mi się wydawało, że gdyby miał pęknąć to jednak miał kiedy... Nie znoszę takich pytań bez odpowiedzi:/
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Reset powiem Ci że mnie się wydawało że jak nasikałam na testy przez 3 cykle to już wszystko jest do obliczenia i przewidzenia a tu co cykl było inaczej Podzielam zdanie Lamki, raczej sobie nie przyblokowałaś. Najlepiej było by mieć w domu USG i sobie podgladać samemu codziennie
-
Lunaris wrote:Reset powiem Ci że mnie się wydawało że jak nasikałam na testy przez 3 cykle to już wszystko jest do obliczenia i przewidzenia a tu co cykl było inaczej Podzielam zdanie Lamki, raczej sobie nie przyblokowałaś. Najlepiej było by mieć w domu USG i sobie podgladać samemu codziennie
Lunaris, ostatnio powiedziałam M., że jakby ktoś dał mi usg i plik podpisanych recept to sama bym się do tej ciąży doprowadziła. No dobra, nie sama, a z WamiLunaris, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyJak ja marzę o domowym usg
Przy okazji wykorzystałabym zapas prezerwatyw, który mam w domu hahaha.
https://kobieta.onet.pl/dziecko/ciaza-i-porod/domowe-usg-wynalazek-ktory-ulatwi-zycie-przyszlym-rodzicom/eh6q76lWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2018, 10:53
reset, Lunaris, Koteczka82, Klamka82, Iseko, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnaaa90 wrote:Dzień dobry
Asia piękne kreseczki, gratulacje
Idę sobie zrobić kawkę i wracam do łóżeczka.
Powiem Wam, że tęsknię za emkiem i to bardzo. Zazdroszczę Wam tych wspólnych nocy i porankow. No ale cóż takie życie.
Może maj będzie szczęśliwy
Dzień dobry dziewczyny
Anaaa mam to samo , mój emek pracuje na delegacjach w Niemczech , na szczęście 10 już będzie na 10 dni w Pl ale ta rozłąka jest okropna, z reguły co 2 cykl mamy szansę na , chociaż jak się w maju nie uda ( narazie nie zakładam takiej opcji :p ) to postanowiłam że kilka razy też zrobię sobie wycieczkę do niego
Oczywiście standardowo w pracy dziś , a już jutro wolneAnaaa90 lubi tę wiadomość
-
Szczerze ? Jestem przekonana że pierwsze dziecko zrobiłam sobie sama (z niewielką pomocą lekarza gin od udrożnień) inaczej bym się bujała kolejne x lat! A obecne zawdzięczam magicznemu plemnikowi Ciastka bo mnie już ręce opadły na te nieefektowne śluzowania, temperaturowania i sikania! Także laski wszystko w naszych rękach! Serio! Lekarze zawsze mają czas...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asia, gratuluję Trzymam kciuki za betę!
Melevis, cudna księżniczka! Niech rośnie zdrowaAsia8787 lubi tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Asia gratuluję pięknych kreseczek
Melevis, śliczna ta Twoja Malutka, rozpłynęłam się znów
Mala90 - NIE SĄDZĘ !
Ptysia współczuję, ja z moim kotem też swego czasu się musiałam najeździć do weta, wiem że to przyjemne nie jestMala90 lubi tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Ptysia wrote:Melevis, piękna córcia:)
A ja z moją sunią popołudniu do chirurga ortopedy bo najprawdopodobniej zerwała więzadło j czeka ja opreracja:( jakby mało było ostatnio wydatków j lekarzy, to teraz pewnie około tysiaka trzeba będzie liczyć na operacje. -
_Hope_ wrote:Jak moja zerwała to ze wszystkimi lekami, ekg, rtg i zastrzykami wyszło 1600. Ale nie ma śladu po operacji. Wytul kudlacza
-
Ptysia zdrówka dla pieska moja kocica pochłonęła w kwietniu tysiaczka (rak piersi) ale jej zdrowie- zaraz po zdrowiu mojego synka, najważniejsze
Uciekam na spacerek! Trzeba się trochę dotlenić z rodzinką -
Dziewczyny, mam takie pytanie- będę jutro umawiać M. na badania, nieco naiwnie zakładam, że na wtorek będą wolne miejsca w dwóch upatrzonych przeze mnie (i dodatkowo poleconych przez androloga) placówkach i teraz nie wiem: poprzednie badanie było robione w klinice mojego ginekologa, która - jak się po czasie okazało- przesyła część parametrów (?!) do zweryfikowania przez klinikę niepłodności Parens. Obecnie androlog wskazuje jako jedno z miejsc właśnie Parens albo drugie tj. klinikę niepłodności Macierzyństwo. Ktoś na forum (Malwas? albo Misia1989?) twierdził, że Parens ma najsurowsze normy i z jednej strony chciałabym mieć najbardziej rzetelny obraz nasienia, a z drugiej może się okaże, że wcale nie jest tak źle i niepotrzebnie się tym 1% nakręcam.
No nie wiem sama... Z punktu widzenia M. wszystko jedno, bo oba miejsca zapewniają godne warunki.
Ja to mam w ogóle dziś dzień życiowych problemów... Druga rozkmina dotyczy tego, jak się ubrać jutro na pierwszy dzień częściowo nowej pracy Od rana szukam koncepcji i poza butami nie mam pojęcia
nick nieaktualny
-
Nenusia2 wrote:Reset też mam rozkmine co ubrać ale na Komunię... Normalnie nie wiem..
Ja bym pewnie szła w sukience Pomogłam?blue00 lubi tę wiadomość
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.