MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki ja tylko na sekunde. Chcialam Wam fotke wrzucic, ale cos wolno idzie, moze z rana siec bedzie luzniejsza.u mnie ok, pogoda calkiem spoko, jedzenie pyszne, tylko komary nas z pokoju przepedzily a tu pomalu trzeba sie brac za robote.
Buziakilamka, reset, Nenusia2, Lunaris, Morusek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam ze słonecznych, ale wietrznych gór Jak będę miała chwilę, to wrzucę Wam zdjęcie
-
Nenusia, moim zdaniem i czerwona, i ecru pasują! A jak nie chodzisz w sukienkach to może jednak spodnie i albo jakaś super bluzka np. jedwabna? Albo elegancki kombinezon? Musisz się też w tym dobrze czuć!
Nenusia2 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyreset wrote:Nenusia, moim zdaniem i czerwona, i ecru pasują! A jak nie chodzisz w sukienkach to może jednak spodnie i albo jakaś super bluzka np. jedwabna? Albo elegancki kombinezon? Musisz się też w tym dobrze czuć!
Anaaa90 lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc55f8787cf8.jpg
Niestety odkrecone ale i tak jest zaje...eNenusia2, reset, lamka, Sanka, Karma88, Cabrera, wisienka94, StaraczkaNika, Luna1993, Lunaris, Yoselyn82, Bajkaaa, Anaaa90, blue00, KateHawke, MamaFabianka, Emiilka, Iseko, Koteczka82, Czrna 81, Rucola, moyeu, Nadzieja22, KateKum, Morusek, Angelika83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:A propos sukienek wizytowych, to ja już się w moje praktycznie w żadną nie mieszczą w biuście.
To jest plus tego, że kiedyś ważyłam 20 kg więcej i jak kiedyś szczęśliwie zajdę w ciążę to odkopię ciuchy ze strychu
Jakbyś potrzebowała coś pożyczyć na czas ciąży to pisz! U mnie nie wiadomo kiedy będą wykorzystane...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2018, 16:34
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyDziewczyny mam taką sukienkę, cycki się mieszczą i czuję się fajnie. Myślicie za na czerwcowy chrzest w plenerze będzie ok?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b3550d96aae0.jpg
Resecik dzięki, będę pamiętaćKargo31, Lunaris, Yoselyn82, Jeżowa, blue00, MamaFabianka, frezyjciada, Emiilka, Iseko, Koteczka82, Czrna 81, Rucola, moyeu, KateKum, Morusek, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lamuś, nie mam doświadczenia z chrztem w plenerze... Ale zakładam, że chcesz szczerej odpowiedzi, więc ja pewnie bym szukała dalej. Przy czym ja się ubieram do bólu klasycznie (od zawsze tak miałam), więc pewnie nie jestem autorytetem. Sama sukienka fajna, ale dla mnie na inną okazję (choć patrz zdanie pierwsze tego postu )
lamka lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Reset jasne rozumiem Twój punkt widzenia tylko taka bardziej klasyczną to musiałabym specjalnie kupić, bo w moje żadne nie wchodzę już zapytam mamy chrześnicy co zakłada i postaram się dostosować
I to jest najlepsze wyjście!
P.S. Też nie lubię sukienek na jeden raz... Unikam jak mogę takich zakupów.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDlatego wolałabym coś luzniejszego właśnie, bo mnie ostatnio wszystko drapie i ciśnie.
Znalazłam jeszcze taką, w której też się dobrze czuje. Do tego mam jasny żakiet.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f5f42df2de7f.jpgMinie Black, Lunaris, Yoselyn82, Anaaa90, blue00, Emiilka, Koteczka82, Czrna 81, moyeu, Nadzieja22, Morusek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAchia wrote:Pamiętaj że jesteś w ciąży więc ważne jest żeby Tobie bylo wygodnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2018, 17:08
lamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lamka, dla mnie ta druga wygrywa. Ale do chrzcin masz jeszcze miesiąc, więc może okazać się, że wygodna będzie tylko pierwsza. Poza tym będziesz promieniować pięknem kobiety w ciąży, więc wszystko jedno,co będziesz mieć na sobie
lamka, Klamka82, Koteczka82 lubią tę wiadomość
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.