MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za rady, obie sukienki mi się podobają, zobaczymy która będzie pasować do brzuszka. Mąż jest za niebieską, ja się skłaniam ku tej kolorowej. Na pewno się dowiecie w czerwcu, którą wybrałam. Może nawet fotkę wrzucę
P.s. Zapraszam na ciasto z rabarbarem!Nenusia2, Achia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAchia wrote:Nenusia mój od rana składa komodę :p i jeszcze nie złożona
Przynajmniej ma jakieś zajęcie
Ja się za chwilę biorę za zadania z młodym -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNenusia2 wrote:Tu chodzi o to, że jest Górnikiem na metanowej kopalni.. Wczoraj już mówił, że nie mieli szans aby przeżyć..
Przynajmniej ma jakieś zajęcie
Ja się za chwilę biorę za zadania z młodym
Jezu teraz mi przypomniałaś o lekcjach na jutro... A taki odpoczynek miałam przez tydzień.
Oczywiście moja młoda ma nosie i Simsy ważniejsze...Nenusia2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlamka82 wrote:Szacunek dla nich wszystkich i dla Twojego męża!
Jezu teraz mi przypomniałaś o lekcjach na jutro... A taki odpoczynek miałam przez tydzień.
Oczywiście moja młoda ma nosie i Simsy ważniejsze... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lamka, zakochałam się w tej pierwszej! uwielbiam takie sukienki i na plenerowy chrzest jest jak najbardziej okej, byłam niedawno na takim u rodziny na mazurach i dużo kobiet było właśnie poubierana w takie kwieciste i dłuższe sukienki, swoją drogą teraz jest straszna moda na nie
lamka lubi tę wiadomość
-
Lamka dla mnie niebieska wygrywa Seksownie i elegancko
Z resztą mając takie nogi powinnaś wybierać mini ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2018, 18:33
lamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lamka obie sukienki sa suuuper we wszystkich wymiatasz
lamka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lamciu, to spokojnie poczekaj ten miesiąc i zobaczysz w której się będziesz lepiej czuła - bez sensu kupować coś specjalnie tylko na 1 raz, bo zaraz Ci brzuch z tego wyrośnie, a potem znowu będzie za duże. A że w obu Ci ładnie, to tak czy siak będzie dobrze
lamka lubi tę wiadomość
-
Mnie też się obie podobają niebieska bardziej sexi ale tak przyzwoicie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2018, 19:07
lamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLamcia też mamy chrzciny w czerwcu i zupełnie nie wiem co założyć/kupić.... Tym bardziej, że brzuchol już mam konkret... Rodzina ojca dziecka jest z tych "wyżej sr*** niż du*** mam". Niby sis męża mówi żeby to olać, ale nie chcę wyjść na jakąś nie teges
Edit:rozkminiam taką plus żakiet i chyba jakieś baletki, jak kupię coś sensownego... https://naforum.zapodaj.net/thumbs/720d42171636.jpg
Nie chcę kupować na raz, typowo ciążowej, bo to się zupełnie nie oplaca. A do tego jak dla mnie to te ciążowe jakieś takie babcine...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2018, 19:36
Lunaris, blue00, Yoselyn82, Minie Black, Emiilka, Kargo31, MaryAnn, Iseko, lamka, Jeżowa, Koteczka82, MamaFabianka, Sanka, Czrna 81, moyeu, Nadzieja22, KateKum lubią tę wiadomość