MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kargo często zamawiam coś z tej strony Varlesca. Zawsze lubię ich letnie zwiewne sukienki
Lamka ta długa jest superw ogóle kobiety w ciąży wyglądają super w długich kiecach
Ja mam 1 wesele w tym roku na szczęście dopiero 1 września, ale ostatnio fajna sukienkę widziałam w Mohito i nie wiem czy już jej nie kupićKargo31 lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Ja nie moglam sie dzis powstrzymac i kupilam mojemu przyszłemu maluszkowi zabawke pluszaka - poduszke
taka owieczke
Anaaa90, Kargo31, Czrna 81, Rucola, Anna Stesia, Flowwer, Nadzieja22, panan12, Luna1993, Bocianiątko, Bajkaaa, Lunaris, Iseko, Karma88, summer86, KateHawke, Morusek, Emiilka lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Oto ona
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e648eda7691.jpgNenusia2, Czrna 81, Jeżowa, Rucola, Anna Stesia, Flowwer, Nadzieja22, MamaStasia, Malgonia, sAnsa_28, lamka, StaraczkaNika, blue00, Minie Black, panan12, KateKum, frezyjciada, wisienka94, Luna1993, Bocianiątko, Malinka7, Bajkaaa, Lunaris, MamaFabianka, Karma88, KateHawke, Morusek, Siwulec, Barbarka1984, Emiilka, Angelika83 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
reset wrote:Dziewczyny, mam takie pytanie- będę jutro umawiać M. na badania, nieco naiwnie zakładam, że na wtorek będą wolne miejsca w dwóch upatrzonych przeze mnie (i dodatkowo poleconych przez androloga) placówkach i teraz nie wiem: poprzednie badanie było robione w klinice mojego ginekologa, która - jak się po czasie okazało- przesyła część parametrów (?!) do zweryfikowania przez klinikę niepłodności Parens. Obecnie androlog wskazuje jako jedno z miejsc właśnie Parens albo drugie tj. klinikę niepłodności Macierzyństwo. Ktoś na forum (Malwas? albo Misia1989?) twierdził, że Parens ma najsurowsze normy i z jednej strony chciałabym mieć najbardziej rzetelny obraz nasienia, a z drugiej może się okaże, że wcale nie jest tak źle i niepotrzebnie się tym 1% nakręcam.
No nie wiem sama... Z punktu widzenia M. wszystko jedno, bo oba miejsca zapewniają godne warunki.
Ja to mam w ogóle dziś dzień życiowych problemów... Druga rozkmina dotyczy tego, jak się ubrać jutro na pierwszy dzień częściowo nowej pracyOd rana szukam koncepcji i poza butami nie mam pojęcia
Reset, podobno Parens i Macierzyństwo tak samo wychodzą, ktoś robił w jednym i drugim w tym samym czasie, i wyszło to samo praktycznie.
Jeśli chodzi o morfologię wszyscy kasują każdy plemnik z najdrobniejszym odchyleniem.
Do jakiego androloga chodzi Twój mąż? I czy po tamtym badaniu lekarz zlecił dodatkowe badania? Nasz tylko powtórne badanie, po 3 tygodniach. I profertil. Wyniki w górę dużo, ale morfologia w miejscu i aglutynacja się pojawiła. Następna wizyta przed nami. Zobaczymy co dalej... -
Helołłł ☺ Od wczoraj po trochę Was podczytywałam, najbardziej ucieszył mnie fakt że Nenusia wróciła! ☺
Minie ale Ty już masz ciążowy brzuszek!Uroczy!
Frez i u Ciebie ślicznusi brzusio
Ja mam zalatany weekend. Wczoraj do południa w pracy, potem wyprawa na zakupy i do kina, bo młody by chyba umarł jakby nie zobaczył "Avengersów", jest fanem Marvela ☺ Potem wpadli goście i po sobocie... A dzisiaj od rana szykowaliśmy się na Komunię mojej chrześniaczki. Za tydzień kolejna.
A! I gratuluję kolejnych dwóch kreseczek ☺Nenusia2 lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Yoselyn82 wrote:Oto ona
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e648eda7691.jpgYos będziesz świetną mamą dla swojego przyszłego dziecka. Oby jak najszybciej trafiło w Wasze ręce!
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Marilen wrote:Reset, podobno Parens i Macierzyństwo tak samo wychodzą, ktoś robił w jednym i drugim w tym samym czasie, i wyszło to samo praktycznie.
Jeśli chodzi o morfologię wszyscy kasują każdy plemnik z najdrobniejszym odchyleniem.
Do jakiego androloga chodzi Twój mąż? I czy po tamtym badaniu lekarz zlecił dodatkowe badania? Nasz tylko powtórne badanie, po 3 tygodniach. I profertil. Wyniki w górę dużo, ale morfologia w miejscu i aglutynacja się pojawiła. Następna wizyta przed nami. Zobaczymy co dalej...
Mój M. chodzi do androloga z Macierzyństwa, dr. Bergier.
Teraz poza powtórką seminogramu dodatkowo ma zrobić test MAR, który ma dać odpowiedź, czym spowodowana jest aglutynacja.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Nenusia2 wrote:Sanka jak się czujesz?
chciałam sobie jeszcze raz siknąć na bobo tak żeby mieć dwie mocne krechy na pamiątke a tu dupa bo sikam samą wodą
w środę mam wizytę i oczywiście denerwuję się żeby wszystko było ok, boję się czy nie za wcześnie idę (6t1d).
A jak Kochana u Ciebie? Nie jestem na bieżąco, ale widziałam że skasowałaś stare konto i zniknęłaś na kilka dni... całe szczęście że jesteś z nami z powrotem! Miałaś jeszcze jakieś wizyty poza tą w piątek przed majówką? Jakie wieści i plany? Trzymam za was bardzo mocno zaciśniętę kciuki! W razie czego pisz, będę się starała w miare moich możliwości pomóc :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySanka wrote:Dziękuję Kochana że pytasz :* całkiem dobrze choć chyba zaczynają mi się pojawiać mdłości, głównie wieczorami. Dziś już myślałam że będę lecieć przytulać porcelanę, na szczęście obyło się bez. I strasznie chce mi się pić a w konsekwencji czego latam sikać jak głupia, aż ledwo trzymam. Mogę co godzinę chodzić a sików tyle jakbym cały dzień trzymała
chciałam sobie jeszcze raz siknąć na bobo tak żeby mieć dwie mocne krechy na pamiątke a tu dupa bo sikam samą wodą
w środę mam wizytę i oczywiście denerwuję się żeby wszystko było ok, boję się czy nie za wcześnie idę (6t1d).
A jak Kochana u Ciebie? Nie jestem na bieżąco, ale widziałam że skasowałaś stare konto i zniknęłaś na kilka dni... całe szczęście że jesteś z nami z powrotem! Miałaś jeszcze jakieś wizyty poza tą w piątek przed majówką? Jakie wieści i plany? Trzymam za was bardzo mocno zaciśniętę kciuki! W razie czego pisz, będę się starała w miare moich możliwości pomóc :* -
Cześć dziewczyny również życzę Wam miłego dnia.
Widzę ze temat ubioru przerabiacie... ja szukam czegoś na komunie za 3 tyg.. niestety jestem chrzestną i muszę jakoś wyglądać. Tez myślałam o długiej sukience choćby dlatego ze jak nogi spuchną to nie będzie widać..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 06:43
-
Dzień dobry
Właśnie się dokopałam do Waszych sukienek i muszę przyznać, że wyglądacie w nich obłędnie. Ja nigdy nie miałam długiej kiecki za wyjątkiem swojego ślubu.
Zazwyczaj miałam tuby, chociaż ostatnio kupiłam z Lou taka rozkloszowana i muszę przyznać, ze też było ok.
Może czas na eksperymenty -
Dzień dobry Dziewczyny!
A ja na pierwszy dzień w nowej roli mam taka sukienkę (tylko szpilki do niej zakładam, nie kapcie;))
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/952fa3fa9f64.jpgNenusia2, blue00, Bocianiątko, Luna1993, Trasti, frezyjciada, Flowwer, Bajkaaa, moyeu, Yoselyn82, Minie Black, Lunaris, Iseko, Kargo31, lamka, MamaFabianka, KateKum, wisienka94, KateHawke, MaryAnn, Jeżowa, Siwulec, Emiilka, Morusek, Nadzieja22, Nat90 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
.Tak jak mówiłam wrzucę wam fotki kiecek, w których jeszcze się mieszczę,a co będzie za mc czy dwa....
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/300808d8f892.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b7f15db120a.jpgLuna1993, Flowwer, Nenusia2, Yoselyn82, Lunaris, KateHawke, Emiilka, Czrna 81, Morusek, Nadzieja22 lubią tę wiadomość