Majowe Testowanko!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny, cz któraś z Was testuje ze mną w ten czwartek czyli 8 maja ???
Życze wszystkim majowym testerkom by tym razem się udało. Wpisujcie,która kiedy testuje i pod koniec miesiąca zreasumujemy nasze dokonania prokreacyjne!!!
Oby maj był dla nas szczęśliwy :)i zieloniutki -
nick nieaktualny
-
u mnie drugi dzień nie ma @ a czuje się koszmarnie brzuch jak balon, brak apetytu,.Testowałam wczoraj był negatyw powtórzę jeszcze raz 8 maja
Lillith lubi tę wiadomość
juliet79http://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-testowanie/skok-temperatury,2957.html# -
nick nieaktualny
-
Po długich przemyśleniach mam zamiar testować dopiero w niedzielę tj. 28 dzień cyklu... no chyba że złamię się i zrobię to wcześniej bo już swojego męża po test ciążowy do apteki wysłałam .... ale nie mam żadnych objawów ciążowych... więc nie wiem jak to będzie może za wcześnie jeszcze na to...
-
nick nieaktualnyLillith wrote:Dziewczyny, cz któraś z Was testuje ze mną w ten czwartek czyli 8 maja ???
Oby maj był dla nas szczęśliwy :)i zieloniutki
Witam:) i się przyłączę jeśli można:)
I tego też życzę...ja testuję w piątek:) jak @ nie przyjdzie wcześniej .... lub jak mi silna wola pozwoli to dopiero w niedzielę...ale pewnie się złamię hihihi....
-
Ja dziś mam 29 dc, 9 dpo, przed okresem też 2-3 dni. Idę dziś po test, jutro na niego siknę, bo skoro te objawy które obserwuje nie są zmyślone przeze mnie, to test powinien być wiarygodny prawda? Emily który dzień po owulacji?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No dziewczyny 3 dni po @ która nie przyszła i wczoraj wieczorem negatyw. a Dzisiaj rano Cień cienia!! ewidentnie ! rano tzn o 4 jak wstaje do pracy jest ciemno i myslalam ze znowu negatyw. wyciagam z torebki test zeby zerknac. bo juz byłam tak zawiedziona a tu w swietle dziennym kochany cien cienia! Dobrze ze ostatnio sie zapisałam do gina na wtorek! Teraz trzymam kciuki za was i mam nadzieje ze u mnie wszystko pojdzie w dobrym kierunku! Buzki!:*
zara, Lillith, AsiaMaj lubią tę wiadomość
-
Powodzenia zara :)Trzymam kciuki
Ja dzisiaj też mam 9 dpo i i za 4 dni mam przewidywaną @ ale poczekam cierpliwie do dnia @ czyli u mnie testowanie 11 maja .... już tyle robiłam testów przed @ że uważam że to nie ma już sensu... co ma być to i tak będzie... lepiej poczekać, bo co mi da teraz ta wiedza? Jeśli wyjdzie negatywnie to jak zawsze się popłaczę ale i tak będę mieć odrobinkę nadziei, że może to było za wcześnie i tak będę musiała czekać do dnia przewidywanej @. A jeśli wyjdzie pozytywny (to oprócz ogromnego szczęścia) to też będę chodzić niespokojna czy na pewno jest wszystko w porządku (bo jestem przeziębiona teraz) i zaraz będę co rusz latać na betę krwi i sprawdzać czy przyrost bety jest prawidłowy... jednym słowem staram się teraz wyluzować (o ile to możliwe), choć nie jest to łatwe bo jak widać cały czas o tym myślę, skoro tutaj na forum jestem ... poza tym zmieniłam trochę już w swoim życiu to i owo i już teraz kiedy się staram o ciążę cały czas dbam o siebie tak jakbym już była...Lillith, zara lubią tę wiadomość