Majowe Testowanko!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lilith ja zrobiłam dzis rano i tez negatyw, ale czuje że sie udało, poszłam na bete dzis rano, wieczorem mam wyniki. Juz mam 33 dzień cyklu jeszcze nadzieji nie straciłam .Też jej nie trać .
Lillith, Hrabina lubią tę wiadomość
juliet79http://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-testowanie/skok-temperatury,2957.html# -
Kobietki może wy mi dacie nadzieję ,9 dc było przytulanko (19.04.2014 w nocy)14dc bardzo żle się czułam strasznie zbierało mnie na wymioty ,mdłości mam prawie co dzień zaczynają się około godziny 11 ,bolące duże piersi już od 2 tygodni ,kucie w jajnikach i pod pępkiem też utrzymuje się dwa tygodnie .Dziś rano zaczęło mnie pobolewać podbrzusze jak na okres(cykle mam średnio co 30 dni) ,śluz cały czas biały kremowy ,mokry,szyjka bardzo wysoko wczoraj nie osiągalna .Dziś zrobiłam test w pracy koło południa ale wyszła jedna krecha .Mam już 6 letnich synków bliżniaków i objawy były bardzo podobne , czy jest możliwość że test jest za wcześnie zrobiony ?wika
-
Przepisuje się z testowaniem na sobotę ( jeśli oczywiście @ do tego czasu nie przyjdzie )
Dzisiaj zrobiłam podejście z testami z allegro i negatyw ale tempka do góry poszła także może coś jest na rzeczy -
Lillith wrote:No niby 12 dpo, jeśli @ nie przyjdzie w sobotę,powtórzę test w niedzielę rano. Muszę przyznać,że zaczynam się podłamywać powoli.
Lila u Ciebie wygląda bardzo obiecująco Trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 08:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzara dzięki, ale już straciłam nadzieje że się uda koniec z objawami wskazującymi na ciąże To takie niesprawiedliwe..Tyle kobiet,pijaczki ,narkomanki itp cak bum i zachodzą w ciąże ,a my musimy się tyle naczekać.. Brak mi już sił
Malenq powodzenia życze II kresek.