Majowe Testowanko!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dołączę do Was dziewczyny. U mnie dziś 26 dc. Okresu spodziewam się sobota/niedziela. Piersi bolą mnie już z 2tyg chyba i są wielkie jak nigdy i to jedyny objaw inny niż zawsze. Dziś robiłam test i negatyw niestety jak zwykle za bardzo nakręcam się na ciążę już nie pierwszy cykl zresztą. kochałam się 10,11,12 dc. cykle ostatnio mi się wydłużyły z 26 na 29/30 dni. myślicie że jest jeszcze szansa? Trzymam kciuki za wszystkie testujące, pozdrawiam.EdytaPe
-
Po tym jak napisałam post poszłam zerknąć jeszcze raz na test i blada różowa druga kreska.... Ale po takim czasie po którym nie powinno się już patrzeć na test. I teraz będę miała zagadkę. Bo na tyle testów co w życiu zrobiłam nigdy tak nie miałam. A szukałam tej kreski zawsze 2 dni jeszcze
Lillith lubi tę wiadomość
EdytaPe -
nick nieaktualnymyślę , że jak druga blada kreska jest ,a wcześniej tak nie miałaś ,to możesz się już cieszyć Możliwe, że przy kolejnym teście będzie ciemniejsza, i tego tobie życzę Ja narazie nie testuje, bo może być za wcześnie. Poczekam sobie dwa dni, z nadzieją, że @ mnie nie odwiedzi Trzymam kciuki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny