Majowe Testowanko!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny, jestem tu nowa.
Zarejestrowalam się bo już nie wiem o co chodzi. Miesiączke powinnam mieć 20 maja do tej pory jej nie ma.
Test negatywny niestety, tzn jak się przyjże to cos tam widze pod światło, ale to juz nie pierwszy raz tak mam, mam wielką wyobraźnie poprostu.
-
Cześć dziewczyny!
To mój pierwszy post i wybaczcie, że od razu zaczne od pytań.
Moja ostatnia miesiączka - 28.04.
Owulacja - 10.04
Współżyliśmy w 6 dc, dniu owulacji oraz dwa dni później.
Od owulacji mam skurcze - takie jak przed okresem. Od kilku dni bolesne piersi i podwyższoną temperaturę. Z ciekawości zrobiłam test w 26 dc - wyszła bledziutka druga krecha. Dziś (28dc) zrobiłam kolejny test i znów blada kreseczka. Moje pytanie - czy to możliwe, żeby test wyszedł pozytywnie już w 26dc? Dziś dużo bardziej boli mnie podbrzusze i obawiam się, czy jednak nie jest to zapowiedź okresu...
Pozdrawiam Was serdecznie :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem cała podekscytowana - jutro testowanie! Jestem drugi dzień po dniu spodziewanej miesiączki. Wolę się nie nastawiać jakoś specjalnie, ale po prostu mam przeczucie, że jutro zobaczę drugą kreseczkę.
Od kilku dni utrzymuje mi się podwyższona temperatura, w sobotę pojawiło się chwilowe krwawienie, boli mnie podbrzusze, ale to taki inny ból, bardziej tempy, ciągnący.
Trzymajcie kciuki!matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Szanowne koleżanki. Z racji mojego małego doświadczenia w badaniu szyjki, prosze o udzielenie porady. Moje cykle wynoszą ok. 28 dni. Ostatnie 'przytulanie' zaliczylismy w 12 dc. Wg moich obserwacji nastapiła wtedy owulacja. Już po 3-4 dniach strasznie nabrzmiały mi piersi, sa jakby takie lejace się i strasznie gorące, W pierwszej ciąży pamiętam że mnie bolały gruczoły pod pachami (teraz nie mam takiego odczucia). Jestem w 18 dc. Moje pytanie dotyczy szyjki macicy we wczesnej ciąży. Przeczytałąm ze po owulacji powinna być nisko. Moja powedrowała tak wysoko ze nie czuję jej palcem i odchyliła się w kierunku kręgosłupa. To moj piąty cykl starań i pomału odchodzę już od zmysłów w oczekiwaniu na @. Jakie wg was są szanse że to ciąża? Wiem że to jeszcze wcześnie, ale na pewno wiecie co czuję. Z góry dziękuję za kontstruktywną odpowiedź.Lucy84