Mały gadzie, zrobię Ciebie w LISTOPADZIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMildred, w ostatnia ciaze zaszlam, majac endo rowne 6mm. Nie ma reguly Teraz koksuje sie Resveratrolem i chyba faktycznie dziala, bo miesiac temu, na kilka dni przed owu mialam 8.7mm, co jak na mnie jest sukcesem
Fiore, Mildred lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPiwonia wrote:U mnie dzis taka historia-spotkanie w pracy.Mam na sobie nowy sweterek(milutki) i sponie z wysokim stanem.Zestaw wygodny, ja trochę napuchnięta bo pewnie okres sie zbliża.Koniec spotkania,zbieramy się i nagle jedna z ciekawskich pań "no to co? Bo ja juz widze ze to juz!"
Wiec pytam o co chodzi a ona ze "no ze juz potomek w drodze!".🤦🏻Obrocilam to w zart i probowalam uciec ale dopadly mnie na korytarzu(!) i zaczely świergotac ze jak to tak?! To co to tak bezowocnie?! To sie trzeba starac! I czy w koncu jestem czy nie jestem?!
Muszę mowic ze slyszaly to tlumy?!
Myślałam ze spłonę ze wstyd.Rzucilam tylko NIE! i ucieklam...Teraz nie dosc ze nie jestem w ciazy to jeszcze wyszlam na grubaskę🤦🏻🙍🏻
Co za koszmar...
Nie przejmuj sie tym! Mnie potrafia ustepowac miejsca w komunikacji miejskiej ze wzgledu na wzdety bebzonik (od dziecka problemy gastryczne) i calkiem to zabawne
Ludzie sa durni, zero kultury osobistej i wyczucia. Ja juz od dawna wale tak jak Szona- ktos glupio nawiazuje do ciazy, to jeb mu w twarz tekstem o 3 poronieniach. Jestem silna, mnie to juz nie rusza, ale moze glupcowi da nauczke na przyszloscWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2019, 18:01
MagdalenaMaria2, Piwonia, szona lubią tę wiadomość
-
Sasanka a ile bierzesz tego resveratrolu? Ja zaczęłam 1tabse dziennie i nie wiem czy to nie mało dla mnie, bo w 8dc endometrium miało 3mm😫 chociaż pęcherzyk dopiero 12mm wiec może jeszcze podkoksuje...Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFiore wrote:Sasanka a ile bierzesz tego resveratrolu? Ja zaczęłam 1tabse dziennie i nie wiem czy to nie mało dla mnie, bo w 8dc endometrium miało 3mm😫 chociaż pęcherzyk dopiero 12mm wiec może jeszcze podkoksuje...
Fiore, biore 1 tabletke dziennie jakos od polowy @ i koncze kilka dni po owu. Trzymam bardzo kciuki i jestem pewna, ze endo jeszcze urosnie 8dc to dopiero koncowka okresu, nie martw sie -
Madziandzia wrote:Powiem Wam dziewczyny, że nie mogę się doczekać monitoringu u mnie. I oczywiście badań u męża. Ale to jeszcze kawał czasu
Madziandzia, szona lubią tę wiadomość
-
Monika, a kiedy rozpoczynasz kolejną procedurę?
-
Szonka dziękuję, że odpowiedziałaś! Zobaczymy w piątek na wizycie
szona lubi tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
Sasanka to my w grudniu wszystkie w ciąży będziemy. Ja albo będę w ciąży w święta albo właśnie będę sobie robić dziecko w święta bo wtedy będzie druga ovu. Wpadł reservatrol, wiesiołek migdały i olej z czarnuszki ,wieczorem acard i niech rośnie. Zastrzyk z ovitrelle zrobiony daje mu kilkanascie godzin niech Endo podrośnie do 7-8.
Elf tak właśnie jest od @ później monitoring owu i czekania na test i tak w kółko. W końcu kiedyś pyknie. A tobie życzę szybkiego hsg niech ci sprawdza co w trawie piszczy i owocnego transferu, najważniejsze że masz mrozaki, może właśnie się dlatego nie udało bo ciężko było zaaplikować blastke, pisałaś że były jakieś problemy z szyjka.
Dziulka może dupek by mogl,w którym dniu cyklu stwierdzono u ciebie ten pęcherzyk ? Pewnie się wchłonie w następnym cyklu.DzulkaJ, Sasanka55. lubią tę wiadomość
-
Sasanka55. wrote:Fiore, biore 1 tabletke dziennie jakos od polowy @ i koncze kilka dni po owu. Trzymam bardzo kciuki i jestem pewna, ze endo jeszcze urosnie 8dc to dopiero koncowka okresu, nie martw sieStarania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
A mnie od owu tak bolą sutki.Okropnie.
Ale to już kiedyś miałam więc staram się nie brać tego pod uwage. Pewnie prolaktyna za wysoka.ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Mildred nie wiem, który dzień cyklu, ponieważ w niedzielę skończyło mi się to" coś" tzn 5 dniowe upławy starej krwi, więc teoretycznie nie mogę nazwać tego miesiączka, ale praktycznie chyba tak jest. Dzisiaj lekarz widział niby coś wielkości 15 mm na lewym jajniku (przy sprawdzaniu bolało mnie, a nigdy tak nie miałam jak mnie badał w normalnym cyklu)i mówił, żeby przyjść w piątek sprawdzić czy rośnie.
Slyszalyscie coś o Miovelia Nac?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2019, 19:08
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
nick nieaktualnyFiore wrote:Kurka wodna, tak myślałam, że coś pochrzaniło mi się i brałam dopiero od 1dc. No trudno, zobaczę w piątek na monitoringu co tam się dzieje. Wjechało czerwone wino i migdały dla wzmocnienia efektu
Dziewczyny chyba biora od 1dc wlasnie, ale jakos wole od polowy @, bo boje sie, ze wtedy krwawienie bedzie jeszcze wieksze -
nick nieaktualnyBeta 80,88, progesteron 23,4.
Już się boję czy nie za niski 🤦🏻♀️agge, i'm_back, Daniela, Mildred, Irvine90, aeiouy, majka91, ElfiaKsiężniczka, Sasanka55., Pati96, Fiore, 5ylwian, Gosiek1993, Suszarka, Ochmanka, Salome, frezyjciada, Madziandzia, moyeu, szona, MamaStasia :), moni05, MonikA_89!, MagdalenaMaria2, Ania_85_ lubią tę wiadomość