Mały gadzie, zrobię Ciebie w LISTOPADZIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agape91 wrote:Beta 80,88, progesteron 23,4.
Już się boję czy nie za niski 🤦🏻♀️Agape91 lubi tę wiadomość
-
Agape, super, progesteron ok.
Piwonia, nie daj się babom głupim i przygotuj sobie taką riposte, że im w pięty pójdzie.
Wtracanie się w nieswoje sprawy to chyba nasze dziedzictwo nie-kulturowe.
Przypomniało mi się, jak w liceum koleżanka zaproponowała naszemu wychowawcy, kawalerowi, by poszedł do "Randki w ciemno". Odpowiedział jej z lekka wkurzony, "tak, bo ja to tylko do w ciemno się nadaję".
No niestety niektórzy ludzie nie mają taktu.Agape91, Piwonia, szona lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaniela wrote:Agape, super, progesteron ok.
Piwonia, nie daj się babom głupim i przygotuj sobie taką riposte, że im w pięty pójdzie.
Wtracanie się w nieswoje sprawy to chyba nasze dziedzictwo nie-kulturowe.
Przypomniało mi się, jak w liceum koleżanka zaproponowała naszemu wychowawcy, kawalerowi, by poszedł do "Randki w ciemno". Odpowiedział jej z lekka wkurzony, "tak, bo ja to tylko do w ciemno się nadaję".
No niestety niektórzy ludzie nie mają taktu.
Mnie wczoraj koleżanka z pracy zapytała kiedy drugie dziecko (a że jestem jedną z młodszych u mnie w pracy, to już od kilku usłyszałam to samo pytanie w ostatnim czasie), ale ja mam moją ulubioną odpowiedź: jak się wyśpię po pierwszym dziecku 😉
Mam nadzieję, że faktycznie na zwolnieniu będzie mi dane się wyspać 😉Piwonia, MagdalenaMaria2 lubią tę wiadomość
-
Agape91 wrote:Dziękuję Oby było tak, jak mówisz
Niepokoi mnie ten ból w podbrzuszu po lewej stronie 🤷🏻♀️
A Ty jak się trzymasz w dniu terminu porodu? 😉
Bóle różne się zdarzają na początku ciąży i nie tylko na początku, tym się nie przejmujAgape91 lubi tę wiadomość
-
i'm_back wrote:Żadnych skurczy? 😉 dobrze młodemu w brzuszku 😁
Agape pięknie 😊
Dzisiejszego zapisu nie widziałam, ale wczoraj było kilka mocniejszych skurczy, bo też miałam KTG.
Nic konkretnego na razie, nieregularne -
Kittinko co u Ciebie?
Sasanka55., Agape91, Ochmanka, Kittinka83, szona lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Agape ❤️
Agape91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagge wrote:Całkiem dobrze, na poród się na razie nie zapowiada 😂
Bóle różne się zdarzają na początku ciąży i nie tylko na początku, tym się nie przejmuj
Jak sobie przypominam mój 9 miesiąc ciąży, to pamiętam, że czekałam już tylko na godzinę 0, a synek urodził się 10 dni przed terminem porodu Wtedy to dopiero była ulga... 😅
Właśnie w pierwszej ciąży nie pamiętam takich bóli, ale to było 4 lata temu, więc mam prawo nie pamiętać 😉 -
nick nieaktualnyPamiętacie jak pisałam ostatnio ze mały waży 508g w 22+ i że niby po środku czy nie za mało?
Dzisiaj miałam usg ..... 1038 g 🤦🏻♀️ myślę że to blad jakiś bo to na innym sprzęcie jak tamto 508, ale jednak 🙀Misiaa, Agape91, aeiouy, Madziandzia, moni05 lubią tę wiadomość
-
Agape91 wrote:Podziwiam, bo nie wiem jak w samej końcówce można się dobrze czuć 🙈
Jak sobie przypominam mój 9 miesiąc ciąży, to pamiętam, że czekałam już tylko na godzinę 0, a synek urodził się 10 dni przed terminem porodu Wtedy to dopiero była ulga... 😅
Właśnie w pierwszej ciąży nie pamiętam takich bóli, ale to było 4 lata temu, więc mam prawo nie pamiętać 😉i'm_back, Agape91, szona lubią tę wiadomość
-
syllwia91 wrote:Pamiętacie jak pisałam ostatnio ze mały waży 508g w 22+ i że niby po środku czy nie za mało?
Dzisiaj miałam usg ..... 1038 g 🤦🏻♀️ myślę że to blad jakiś bo to na innym sprzęcie jak tamto 508, ale jednak 🙀syllwia91 lubi tę wiadomość
-
Agape gratulacje!!! Nareszcie jakaieś kreski😀
Dzulka mogę wstawić zdjęcie mojego świeżego znaleziska ale w moim przypadku jest większa od calego jajnika więc nie ma wątpliwości 😂
Sylwia o kurczę.. No raczej błąd i to duuuży 😉 ale Maluch ma pewno rośnie zdrowo w takim razie😋
Agge trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie✊✊
Kittinko podbijam pytanie, co tam u Ciebie?
agge, Agape91, Kittinka83, DzulkaJ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisiu, Ochmanko, dziękuję Wam,że o mnie pamiętacie 😘
Chwilowo mam spadek formy i nie za bardzo czuję się na siłach coś pisać ( bardziej smęcić) wolę, jak laski zarażają Was optymizmem, a mi do niego aktualnie troszkę daleko.
Staram się żyć normalnie, myślałam, że sprawa poronienia to tylko sprawa poronienia…a ono odbiło się na moim życiu w inny sposób, nie ten na który się nastawiłam i myślałam, że już po temacie. Kobieta po stracie dziecka nie przezywa „tylko straty dziecka”…nagle okazuje się, że smutek atakuje od strony już dawno ( wydawałoby się ! ) zaleczonych ran ( czytaj innych życiowych niepowodzeń) które wracają jak złe echo. Ogólnie mówiąc destrukcja u podstaw
Wybaczcie, że nic nie piszę, ale zapewniam Was, że jestem cichym obserwatorem, który teraz spędza na forum więcej czasu niż kiedykolwiek, bo czekam na wieści od Was i choć mało klikam, mało komentuję to jestem i mocno zaciskam kciuki za każdą z Was. ✊
-
nick nieaktualnyagge wrote:Kittinko, ściskam Cię mocno 😘😘
Szonka, u mnie ten szczęśliwy cykl SERIO (!!) był mega zwyczajny, jak każdy inny i NIC nie zapowiadało dwóch kresek, także wiesz... ( ja tam trzymam kciuki :* )agge, szona lubią tę wiadomość