Mały gadzie, zrobię Ciebie w LISTOPADZIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Szonka wpisz mi niestety @, uderzyła wczoraj 😕 ale wpisz mnie jeszcze na 30.11, jeśli owu jak zawsze będzie 12 dc to będę tego dnia 10dpo 😉30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
moyeu wrote:Hej
Szonka wpisz mi niestety @, uderzyła wczoraj 😕 ale wpisz mnie jeszcze na 30.11, jeśli owu jak zawsze będzie 12 dc to będę tego dnia 10dpo 😉
Eeeeehhhhmoyeu lubi tę wiadomość
-
Szonka wpisz mi niestety @, uderzyła wczoraj 😕 ale wpisz mnie jeszcze na 30.11, jeśli owu jak zawsze będzie 12 dc to będę tego dnia 10dpo 😉moyeu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szonka wpisz mi niestety @, uderzyła wczoraj 😕 ale wpisz mnie jeszcze na 30.11, jeśli owu jak zawsze będzie 12 dc to będę tego dnia 10dpo 😉
Mnie wczoraj minął rok od ostatniej małpyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2019, 13:35
moyeu lubi tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
Cześć dziewczyny! Nie wytrzymałam z ciekawości i zatestowalam przed chwilą, niby majaczy tam cień cienia cienia którego nawet na zdjęciu nie uchwycę, ale to raczej połączenie mojego myślenia życzeniowego i miejsca w którym docelowo miałaby być druga kreska. Inna osoba by mnie pewnie w głowę popukała że nic tam nie ma
Teraz już będę grzeczna bo w domu nie mam więcej testów. Termin 🍷 na wtorek-środę wypada, także czekam na nią i jak założycie nowy wątek to się wpiszę na grudzień.ef36 lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualny
-
Suszarka wrote:Cześć dziewczyny! Nie wytrzymałam z ciekawości i zatestowalam przed chwilą, niby majaczy tam cień cienia cienia którego nawet na zdjęciu nie uchwycę, ale to raczej połączenie mojego myślenia życzeniowego i miejsca w którym docelowo miałaby być druga kreska. Inna osoba by mnie pewnie w głowę popukała że nic tam nie ma
Teraz już będę grzeczna bo w domu nie mam więcej testów. Termin 🍷 na wtorek-środę wypada, także czekam na nią i jak założycie nowy wątek to się wpiszę na grudzień.
A może będzie miła niespodzianka niech cień cienia cienia ciemnieje!
-
Oj Madziandzia to się będziemy razem męczyć z czerwonym wirusem 😎 U mnie nic na okres nie zapowiada jak na razie, zawsze kilka dni przed bolą mnie już plecy i brzuch na tyle że muszę się ratować lekami a teraz spokój, poza jednym pryszczem nawet mnie nie wysypało. Zero brzucha jak balon czy zaparć, a to też dla mnie typowe objawy przed okresem... Jedyne co to piersi mnie bolą bardzo mocno i się czuję jakby miały wybuchnąć ale może do tego nie dojdzie 😂😂😂Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualny
-
Madziandzia wrote:Suszarka mimo wszystko brzmi obiecująco;)
Dziewczyny eMka brzuch boli. Jest w połowie antybiotyku jednego i drugiego. Boję się, że już się wyjałowił mimo probiotyku... czym go podreperować?Madziandzia lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
A pilnujecie żeby brał antybiotyk co najmniej godzinę przed antybiotykiem lub co najmniej dwie godziny po? Na pewno dobrze działają kefiry, jogurty, sery i kiszonki (szczególnie kapusta). Mnie to bardzo pomagało przy kuracji antybiotykowej na trądzik.Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualnySuszarka wrote:A pilnujecie żeby brał antybiotyk co najmniej godzinę przed antybiotykiem lub co najmniej dwie godziny po? Na pewno dobrze działają kefiry, jogurty, sery i kiszonki (szczególnie kapusta). Mnie to bardzo pomagało przy kuracji antybiotykowej na trądzik.
Bierze dwie przed antybiotykiem osłonę. Ale on nigdy chyba na antybiotyku nie był. Może z raz przez te 5 lat jak to znam i ma jakimś słabym. Cholera wie jak to na niego działa. -
nick nieaktualnySuszarka wrote:Cześć dziewczyny! Nie wytrzymałam z ciekawości i zatestowalam przed chwilą, niby majaczy tam cień cienia cienia którego nawet na zdjęciu nie uchwycę, ale to raczej połączenie mojego myślenia życzeniowego i miejsca w którym docelowo miałaby być druga kreska. Inna osoba by mnie pewnie w głowę popukała że nic tam nie ma
Teraz już będę grzeczna bo w domu nie mam więcej testów. Termin 🍷 na wtorek-środę wypada, także czekam na nią i jak założycie nowy wątek to się wpiszę na grudzień.
Suszarko, idź na krew. Ja miałam cienie cienia i beta wyszła 11. Trzymam za Ciebie kciuki 😎
We wtorek i czwartek sprawdzę jeszcze raz krew, czy jest przyrost. W czwartek wizyta u gina, chcę przynieść mu dobre wiadomości 😘Suszarka, szona lubią tę wiadomość
-
Ona-na-na wrote:Suszarko, idź na krew. Ja miałam cienie cienia i beta wyszła 11. Trzymam za Ciebie kciuki 😎
We wtorek i czwartek sprawdzę jeszcze raz krew, czy jest przyrost. W czwartek wizyta u gina, chcę przynieść mu dobre wiadomości 😘
Dzięki Kochana. Jeśli okres nie przyjdzie to w czwartek pójdę na krew. Jutro i tak jest święto a wtorek i środa mam do pracy na 7. I oczywiście kciuki za Twój piękny przyrost 😘Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:Cześć dziewczyny! Nie wytrzymałam z ciekawości i zatestowalam przed chwilą, niby majaczy tam cień cienia cienia którego nawet na zdjęciu nie uchwycę, ale to raczej połączenie mojego myślenia życzeniowego i miejsca w którym docelowo miałaby być druga kreska. Inna osoba by mnie pewnie w głowę popukała że nic tam nie ma
Z doświadczenia wiem, że te cienie cienia to nie omamy &&&& za bardzo wyraźne || na powtórce..
U mnie za to dziś biel bieli.. niby przerwa w staraniach, ale trochę liczyłam na cud.1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście