Mały gadzie, zrobię Ciebie w LISTOPADZIE
-
WIADOMOŚĆ
-
szona wrote:Dzulka, przykro mi to wszystko popieprzone jest fest.
Pyratko, ciemnieje 😎 Dalej jesz proga? Aaaa i czy Ty miałaś potwierdzoną owu? Może przy PCOS się przesunęła? I dlatego beta spokojnie się rozkręca?
Nie sądzę żeby się przesunęła, bo 4.11 wyszedł pozytywny test owu. A już 6.11 wzięłam progesteron, bo tak miałam zalecone. 2 dpo.
Wiesz gdyby coś ściemniał..a moim zdaniem niewiele, zbyt niewiele. A powtarzałam dr max żeby nie było różnicy w testach.
A wyglądało to tak: czwartek test negatywny
Piątek: blade
Sobota: blade
Poniedziałek: blade.
Czyli licząc że w czwartek zagnieżdżenie to teraz ta beta powinna już mieć sporoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2019, 19:17
2016- cykle w większości bezowulacyjne. 6cs, 3 cykl z CLO - szczęśliwy! 9.01.2017 - II KRESECZKI
9.2017 - Synuś
5.2018 - start! starania o drugiego Szkodnika
3.11.2018 - poronienie samoistne
2.2019 - powtórka "z rozrywki"
Owulacja jest, ciąży dalej brak
17.12 (10dpo) - Beta Hcg - 20mIU 😬
19.12 - 48mIU 💙
21.12 - 109mIU/mI
23.12 - 196mIU/ml
27.12 - 1229 mIU/ml ♥️
-
Kittinka83 wrote:Ile czasu po poronieniu musi upłynąć żeby móc bezpiecznie podejść do starań?
Jeśli miałaś zabieg to powinnaś odczekać 3 miesiące.Kittinka83, szona lubią tę wiadomość
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
nick nieaktualny
-
Kittinko jeśli miałaś łyżeczkowanie to lepiej odczekać 3 miesiące aczkolwiek mnie po pierwszym porodzie też łyżeczkowali bo łożyska do końca nie urodziłam i 2 lekarzy mi mówiło po pierwszej miesiączce że wszystko się ładnie oczyściło i że możemy już działać. My akurat odczekaliśmy te 3 miesiączki bo musiałam po porodzie psychicznie dojść do siebie i wtedy po tych 3 miesiącach zaczeliśmy starania i po kolejnych 3 się udało zatem po pół roku od porodu miałam kolejne serduszko pod swym sercem
Trzymam za Was kochana kciuki tak strasznie mocno!!!
P.S słyszałam także że po poronieniu można zajść szybciej bo organizm ma jeszcze tryb ciąża także jeśli jesteś psychicznie gotowa i wszystko będzie się ładnie goiło to działaj :*Kittinka83 lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
nick nieaktualnyDzieki Misiuu. Jutro mam wizytę u mojej gin. Zobaczymy co powie. Psychicznie jestem gotowa. Jeszcze chcę szczerze pogadać z moim M. żeby tym razem w pełni świadomie podziałać i zawalczyć o jeszcze jedną kruszynkę!
szona, i'm_back, Agape91, Ania_85_, moyeu, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kittinko jeśli tylko dostaniesz jutro zielone światło to w grudniu obie będziemy płakać ze szczęścia że się udało, wierzę w to grudzień będzie pięknym miesiącem
Kittinka83, i'm_back, Ochmanka lubią tę wiadomość
IV.2019 CB
9tc... VI.2021 😇💔
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisiaa wrote:Kittinko jeśli tylko dostaniesz jutro zielone światło to w grudniu obie będziemy płakać ze szczęścia że się udało, wierzę w to grudzień będzie pięknym miesiącem
ja pewnie będę musiała poczekać, ale Tobie kibicuję najmocniej jak umiem!!! :* -
Izape_91 wrote:Inga chciałaś napisać chyba 20 mm bo 20 cm to byłby spory byk
Pyratka jak dla mnie to jest kreseczka jak w mordę strzelił.
Dzulka przykro mi ale skoro 18 dpo to bardzo możliwe że to był biochem...
Szona fajna ta Twoja ginekolog a Ty wiesz co masz robić. Zamiast usypiac nad pracą to do dzieła!
Haha tak tak mm 😂
-
Kittinka83 wrote:Ile czasu po poronieniu musi upłynąć żeby móc bezpiecznie podejść do starań?
Mi po łyżeczkowaniu lekarz dał zielone światło po pierwszej miesiączce, na która czekałam 7 tygodni. Teraz jestem po drugiej miesiączce i już się staramy
Kittinka83 lubi tę wiadomość
-
Kittinko, ja również zaczęłam starać się po łyżeczkowaniu zaraz po pierwszej miesiączce - a czekałam na nią tylko 3 tygodnie. Bardzo szybko się udało. Tobie życzę identycznego scenariusza :*
Kittinka83 lubi tę wiadomość
-
Pyratkaa u mnie tez bladzioch dzisiaj od wczoraj wychodzi od rana.
Tylko rano była taka kreska widmo. A dzisiaj ju jest bez przyglądania wiec ciemnieje. Termin @ w piątek ❤️ 10po wyszedł teścik widmoPyratka4, i'm_back, aeiouy, Suszarka, Madziandzia, Ochmanka lubią tę wiadomość
6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Pyratka4 wrote:Nie sądzę żeby się przesunęła, bo 4.11 wyszedł pozytywny test owu. A już 6.11 wzięłam progesteron, bo tak miałam zalecone. 2 dpo.
Wiesz gdyby coś ściemniał..a moim zdaniem niewiele, zbyt niewiele. A powtarzałam dr max żeby nie było różnicy w testach.
A wyglądało to tak: czwartek test negatywny
Piątek: blade
Sobota: blade
Poniedziałek: blade.
Czyli licząc że w czwartek zagnieżdżenie to teraz ta beta powinna już mieć sporo
Hmmm ale owu zazwyczaj występuje 1-2 dni po pozytywnym teście 🤔
-
nick nieaktualnyCzincja wrote:Pyratkaa u mnie tez bladzioch dzisiaj od wczoraj wychodzi od rana.
Tylko rano była taka kreska widmo. A dzisiaj ju jest bez przyglądania wiec ciemnieje. Termin @ w piątek ❤️ 10po wyszedł teścik widmo
Pokazuj 😊 my lubimy oglądać testy 😉szona, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Czincja wrote:Pyratkaa u mnie tez bladzioch dzisiaj od wczoraj wychodzi od rana.
Tylko rano była taka kreska widmo. A dzisiaj ju jest bez przyglądania wiec ciemnieje. Termin @ w piątek ❤️ 10po wyszedł teścik widmo
Znowu staram się wyżebrać zdjęcie testu :>i'm_back, Madziandzia lubią tę wiadomość
-
Czincja wrote:Pyratkaa u mnie tez bladzioch dzisiaj od wczoraj wychodzi od rana.
Tylko rano była taka kreska widmo. A dzisiaj ju jest bez przyglądania wiec ciemnieje. Termin @ w piątek ❤️ 10po wyszedł teścik widmoSuszarka, i'm_back, Madziandzia, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny potrzebuje kupić clexan 0,4, świeże mamusie -moze którejs zostało jakies opakowanie. Chce zacząć brać od owu na własną reke, a mam opakowanie ale boje się że mi nie starczy. Znowu mam dziwny bardzo skrzepowy okres mimo acardu i dlatego chcę w tym cyklu zacząć brać od owu, może coś się ruszy, tyle stymulacji tyle pewnych owulacji i nic zupełnie nic... Trzeba trochę bardziej zawalczyć.
-
Mildred nie wiem czy powinnaś na własną rękę brać heparynę...może lepiej poobserwuj jeszcze trochę te skrzepy..
szona lubi tę wiadomość
IV.2019 CB
9tc... VI.2021 😇💔
No właśnie poka 😜 idziesz na bete?