Mały gadzie, zrobię Ciebie w LISTOPADZIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Kittinka83 wrote:Agge coś czuję, że rozwiązanie lada dzień :* Tomuś sam stwierdził...kurde czas wychodzić, obracam się trzymam kciuki ✊
Szona...dobre wiadomości z wizyty, a teraz cierpliwie( fuck!) czekamy...
Matko sama nie mogę się doczekać Waszego testowania!! Listopad MUSI sie pięknie skończyć!! -
Amh robione w wakacje 1.8, wczorajsze 2.28 😨 Dr nie wierzył w wynik 1.8 bo tak słabo zareagowałam na stymulację i kazał zrobić powtórkę w Invimedzie, a tu jeszcze więcej??🤔
ElfiaKsiężniczka, szona, syllwia91, majka91, Fiore, Ochmanka, Gosiek1993, Kittinka83, Madziandzia, 5ylwian, Suszarka, Izape_91, aeiouy, Salome, Ania_85_, moyeu, moni05 lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
MonikA_89! wrote:Amh robione w wakacje 1.8, wczorajsze 2.28 😨 Dr nie wierzył w wynik 1.8 bo tak słabo zareagowałam na stymulację i kazał zrobić powtórkę w Invimedzie, a tu jeszcze więcej??🤔
Edit : jestem ciekawa jak dr zareaguje 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2019, 16:50
-
ElfiaKsiężniczka wrote:Wow! Super!!! Podobno amh też jest niższe jak je trzeba przewieźć z miesca pobrania do labu.
Edit : jestem ciekawa jak dr zareaguje 😂Ania_85_ lubi tę wiadomość
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
MonikA_89! wrote:Klinika wysyła próbki do diagnostyki Poprzednio robiłam punkcie i wysyłali do Alabu albo Synevo. Nie pamiętam W każdym razie teraz mam w innej jednostce - 16,28 pmol/ l i przeliczając się na poprzednią wychodzi ponad 2. Wyszło na to, że poprzednie 2 stymulacje mi podbiły Amh zamiast obniżyć 😂 mój organizm jest dziwny 🙃
szona, Kittinka83, i'm_back, Madziandzia, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Malinko, u mnie dalej wielowodzie, co tydzień ktg w szpitalu. Na pierwszym wyszło u maluszka wszystko dobrze, a u mnie skurcze - mam brać garściami magnez. super, że czujesz się dobrze! Trzymam kciuki, żeby szybko zleciało i żeby Staś już był w domku!
-
nick nieaktualnyElfia byś dostała kopa w dupe, ale ciężarnych się nie bije, więc Ci podaruje. Masz tylko "nonono" matczyne☝☝☝ i nic więcej nie powiem w tym temacie
Szona no cóż ja mogę powiedzieć... Siedzę cicho i trzymam kciuki
Malgoń coś mnie ominęło... Czemu masz mieć cc?
Iza! Jaki brzunio😍 o rety! Zagłaskałabym!
Potwierdzam Iza jest mega wspaniała ❤
Agge Ty już możesz w sumie w każdym momencie rodzić! Czekamy na wody, czy na skurcze? Ponoć niektóre kobiety każdy poród zaczynają tak samo, ciekawe....
Monika no cóż, widać Twój organizm chce bardzo mocno pokazać środkowy palec Twoim lekarzom hueheuhueszona, MonikA_89!, Madziandzia, Izape_91, aeiouy lubią tę wiadomość
-
ElfiaKsiężniczka wrote:To nic tylko się cieszyć 😉 a moze przy takim amh naturalnie pyknie 😉
😭
Szonka rękami i nogami podpisuje się że nasza Iza jest przekochana, mi też mega pomogła ❤
Zresztą tak jak również przekochana MamaStasia ostatnio mnie wspomogła. Wogole to forum jest wspaniałym miejscem w otchłani Internetu.
Pamiętam testowanie wielu dziewczyn Ale właśnie MameStasia szczególnie bo testowalyśmy razem a to był mój cykl pewniak😂😂😂 no byłam przekonana że tym razem się udało 🙈szona lubi tę wiadomość
-
MonikA_89! wrote:Obawiam się, że przy moich przeciwciałach i niskiej morfologii emka, naturalnie to możemy sobie dzidziola z gliny ulepić
Sasanka55., MonikA_89!, Ochmanka, Ochmanka, Madziandzia, szona, frezyjciada lubią tę wiadomość
-
Ochmanka wrote:Szonka rękami i nogami podpisuje się że nasza Iza jest przekochana, mi też mega pomogła ❤
Zresztą tak jak również przekochana MamaStasia ostatnio mnie wspomogła. Wogole to forum jest wspaniałym miejscem w otchłani Internetu.
Pamiętam testowanie wielu dziewczyn Ale właśnie MameStasia szczególnie bo testowalyśmy razem a to był mój cykl pewniak😂😂😂 no byłam przekonana że tym razem się udało 🙈
Następnym cyklu ujrzysz dwie kreski i maluch zostanie z toba do końcaStaś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
Freziku bo mala za nic nie chce sie obrocic. Oczywiscie jesli fiknie to rodze naturalnie, ale ze ponoc grafiki na cc pekaja w szwach to dr uznal, ze lepiej juz zapisac i potrm odwolac, choc osobiscie szans na obrot nie daje
A co do eczesniakow to tu macie piekny filmik:
https://plodnosc.pl/ten-niesamowity-film-o-wczesniaku-daje-sile-milionom-rodzicow-na-calym-swiecie/
I opowiem Wam historie, ktora od wczoraj doprowadza mnie do atakow smuechu, choc nie widm czy tak opowiedziana bedzie rownie smieszba. Otoz chodzimy na szkole rodzenia i aktuslnie mamy wlasnue tematyke porodowa. Fazy porodu te sprawy, co sie dzieje, co jest notmalbe itd. No i uczulsla nas polozna zeby zorirntowac sie jakie sa zwyczaje w szputalu gdzie bedziemy rodzic, bo roznie to wyglada.
Historua, ktora nam opowuedziala miala miejsce w szpitalu klinicznym. Te roznia sie tym, ze zazwyczaj sa tam rezydebci, studenci rozni inni praktykanci.
Konczy sie druga faza, czyli skyrcze parte, zaraz dziecko ma sie pojawic. Kobita rodzi, maz za nia a z przodu polozna, lekarzginekolog, neonatolog, studenci i ogolnie to z 7 osob. I nagle pada haslo: "wolajcie dzieciaki". Facet zbladl bo myslsl, ze za chwile wpadnie tam jeszcze wycieczka szkolna.. a chodzilo o powiadomienie oddzialu dzieciecego.
I zeby nie bylo pisalam to znow na raty bo za kazfym razem jak stzje mi przod oczami widok tej rodzacej i 20 dzieci to sie az zanosze.
Maz steierxzil, ze chyba bede rodzic zaraz bo o tym tez polozna mowila, ze sie idiocieje na konuec i wszystko moze nas smieszyc wiec jesli to smieszne nie bylo to sorryAgape91, i'm_back, MonikA_89!, Madziandzia, nowa na dzielni, szona, Sasanka55., aeiouy, frezyjciada, Ania_85_, moyeu, moni05 lubią tę wiadomość
-
MamaStasia :) wrote:Agge a te wymioty nadal masz ?
-
frezyjciada wrote:Agge Ty już możesz w sumie w każdym momencie rodzić! Czekamy na wody, czy na skurcze? Ponoć niektóre kobiety każdy poród zaczynają tak samo, ciekawe....
Teraz też wolałabym, żeby były skurcze. Przeraża mnie, że wody odejdą mi np w przedszkolu, bo do końca muszę wozić córkę 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2019, 18:16
-
Malgonia chyba też zaraz będę rodzić bo zachodze się już kilka minut...😂😂😂
Agape91, MonikA_89!, szona, aeiouy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ochmanko ciesze sie, ze jednak nie zwariowalam jeszcze.
Sylwia normalne. Ja dopiero kolo 25 tygodnia nie odczuwalam bolu gdy zapomnialam luteiny. A nie wiem czy j nie dluzej. I wszelkie ciagniecia i rozne takie mialam. Teraz bardziej odczuwam juz nacisk dziecka na dol brzucha i pewnie jak mnie zacznie pobolewac macica to zaczne torbe dopakowywac bo od kilku tygodni rzeczywiscie boli juz jako takich nie mam.
Ja jak sie denerwowalam czy cos sie zlego dzieje to bralam nospe i kladlam sie do lozka. I zawsze przechodzilo.Ochmanka, syllwia91 lubią tę wiadomość
-
Monika o masz Ci.. Ale wynik! No niech teraz sobie jajka nie robią jaj skoro tyle ich jest!
Szona Twój chłop to musi być spoko gość😁 to czekamy na piękne kreski z pięknej owulki
Sasanko jak dla mnie to jesteś w ciąży i kropka. No, to tyle😉
Elfia wirtualny kopniak dla Ciebie! Nie zasmucaj Kropusia że Mama w niego nie wierzy😚
Wróciłam z wizyty. Mam skierowanie na prolaktyne normalną i po obciążeniu, tsh, proga w 21dc (specjanie tak, wie ze mam późne owu) oraz na ten słynny marker ca125 gdyż na lewym jajniku torbiel 3,5cm na 5,5cm więc prawie dwa razy większa od prawego jajnika. Jestem w 2dc, jajniki (właściwie jeden bo drugiego nie widać) nie wyglądają na typowo pcos-owe ale śliczne też nie są no ale pochyliła się nad moimi długawymi cyklami.
Generalnie jestem zachwycona Panią doktor, cud miód. Z 5 razy powtórzyła że będzie dobrze. Narazie twierdzi że najprawdopodobniej z tsh nie dałam rady i dlatego poroniłam ale absolutnie nie upiera się co do tego. Następna wizyta 9 stycznia.
Tego mi było trzeba
A! Powiedziała że skoro leczyłam już torbiele ciałka żółtego to znaczy że miewam lub miewalam cykle bezowulacyjne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2019, 18:52
ElfiaKsiężniczka, Malinowa91, Kittinka83, MonikA_89!, Madziandzia, szona, aeiouy, Ania_85_, moni05 lubią tę wiadomość
-
Ochmanko, super! Jest plan działania i będziesz w ciąży 😘😘😘😘
Ochmanka, Sasanka55., szona lubią tę wiadomość