MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Yos - wszystko będzie dobrze, czas tak leci, że zaraz będziecie rodzicami Btw. zaczęłaś coś brać i jeść lepiej w związku z tą morfologią?
Frelcia - kciuki :* Teraz ruszy już z kopyta wszystko. Znalazłaś nową ekipę? (mogłam przegapić, wybacz)
Siwulec - jak u Ciebie? Myślę o Tobie dzisiaj...
Nowa - biorąc pod uwagę dobre wyniki, też bym pewnie jeszcze chwilę czekała z IVF. Ciekawa jestem, co u mnie wyjdzie w kolejnym cyklu... Bo wciąż jeszcze @ nie mam, za to z myślą o IVF się całkowicie pogodziłam jakby co:)
A ja dziś zamierzam się jeszcze chwilkę pouczyć, a potem wypiję piwko. Naszła mnie ochota, kazałam M. zakupić i nie biorę już dziś p/bólowych na kręgosup tylko na sen będzie grzane piwo z goździkami i pomarańczą Taki luksusWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 20:42
Luna1993, lamka, Siwulec lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyNowa no właśnie nie ma krwi tylko brązowe plamienie. Jak nie urok to....już specjalnie majtek na noc nie zakładam żeby wredzizna przyszła w mej białej pościeli hahaha.
Luncia serduszko nasze ❤ pewnie się będzie ze mnie śmiał że taka niecierpliwa jestem ale niech mi tam zerknie czy torbieli chociaż nie ma i powie co dalej.Luna1993, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja piernicze reset bo padne to kpiny już są ja nikomu nic nie zarzucam ja się bronię ..
Ktoś mnie atakuje, że robię to i to to ja się bronię, że tak nie jest.Ma prawo nie czytać spoko. Nie wymagam
tego ,tylko po co ocenia ,że nie zrobiłam czegoś albo zrobiłam skoro nie wie .Matko jeszcze w życiu nie miałam
takich problemów z komunikacją ,z ludźmi.Ani w realu ani na forum żadnym .Już się nawet bronić mi
nie wolno ok deszcz padaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 20:54
-
nowa na dzielni wrote:Lunaris a pokażesz synka? jakoś od tylca, bez buźki, kawałek . Chętnie go poznam
Normalnie wykorzystalabym męża do głupot ale jest w robocie i widzimy się dopiero jutroWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 20:48
-
nowa na dzielni wrote:Lunaris a pokażesz synka? jakoś od tylca, bez buźki, kawałek . Chętnie go poznam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 21:45
Yoselyn82, reset, Frelcia, Cheresta, StaraczkaNika, Luna1993, Izape_91, Rucola, KateHawke, summer86, Bajkaaa, Czrna 81, nenusia, Malgonia, Siwulec, Anna Stesia, Morusek, ANkaG, Diamond92 lubią tę wiadomość
-
reset jem warzywa, owoce i pije soczki ja sie w ogole nie czuje ze cos mam zle w wynikach
nie rob mi smaka na piwo, bo napisalabym sie piwa z sokiem malinowych...ostatnio bylam z kolezankami na pizzy i piwie, ale bylo dobreMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Frelcia wrote:Resecik miałam do Ciebie dziś pisać..Jak się czujesz, bo mnie martwi, że taki zdrowotny kocioł masz.
Babcia nam w szpitalu wylądowała z problemami z plucami. Jest masakra jakaś. Wiosna idzie a tu choroby..
Frelcia , bardzo średnio i fizycznie, i psychicznie. Poza tym, oprócz egzaminu, doszło kilka problemów rodzinnych i zawodowych (pół kancelarii na L4...) i ogólnie mnie to przybiło. Ale dziś powoli stres zaczyna się robić motywacyjny, liczę, że od jutra wstąpią nowe siły.
Dziś co prawda mam jakiś nerwoból w barku i na wysokości nerki, ale cóż- zakładam, że to nerwoból, posmarowałam ketoprofenem i koniec rozczulania się
Lunaris - cudni jesteście a Młody będzie łamał serca!
Yos - piwo ma dużo witaminy b, więc rozgrzeszam Cię i się napij Ja zazwyczaj wolę wino, nie wiem, skąd mi się taka zachcianka na piwko dziś pojawiłaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 20:50
Lunaris lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Lunaris ale slodziaki pieknie pieknie buziaczki wam posylam
p.s mlody jaki przystojniaczekWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 20:50
Lunaris lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyFrelcia antyki musiały wykończyć tą torbiel, ja potrzebuje od Ciebie jutro dobrych wieści! I dużo zdrowia dla babci, teraz jest najgorsza pora roku, przesilenie, grypy... Mam nadzieję, że to nic poważnego jednak
Dziewczyny dajcie spokój, bez sensu się produkować skoro ona jest zapatrzona tylko w siebie i swoje potrzeby. Nie ma co strzepić już języka, bo i tak nic nie dotrze. Emocjonalnie trzeba dojrzeć do zawierania relacji między ludźmi.
To tyle pospałam, znów mi cholernie niedobrze -
nick nieaktualny
-
...najsłodszy jak śpi ale mam wrażenie że druga kopia będzie równie udana i tak mi się jej strasznie CHCE !!!! Każdej z Was życzę takiej małej zmory Wczoraj składał życzenie Pani w przedszkolu: "Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Matki" obie siedziałyśmy ze śmiechu na podłodze. Ach te dzieciaki...
Ps przystojniak po Tatusiu -trzeba przyznać że chociaż tyle wkładu własnego pozytywnego wniósłWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 20:55
Luna1993, Rucola, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReset czytałam Właśnie, że masz problem z nerwobolami..znam ten temat aż za dobrze. Przed ślubem i pierwsza praca miałam tak silne nerwobole, że co tydzień byłam na IP na RTG, bo miałam stany i histerii i bólu zamostkowego i z lewej strony klatki piersiowej, potem mrowienie . Od dziecka jestem tak wrażliwa, że już od przedszkola mam w stanie stresu silne bóle nóg. Stałam się taka lekomanka. Bóle ustały po ślubie:) w końcu mój Mąż mi dał takie poczucie stabilizacji. A teraz...Przed ivf znowu są ale lekkie i radzę sobie bez leków. Życzę Ci żeby szybko czas przeleciał i żeby ból zniknął na zawsze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobra, trochę nadrobiłam.
Molisia beta jest dobra, trzymam mocno kciuki
Izape - mam dobre przeczucia co do Twojego egzamini, cieszę się, że już po wszystkim.
Nika bardzo mi przykro, myślami jestem z Wami, najważniejsze że wspieracie się wzajemnie. Przyjmijcie moje kondolencje.
Siwulec czekam na wiadomość od Ciebie, trzymaj się mocno.
Reset czekam z niecierpliwością, aż już będziesz "po". Martwię się o Twoje zdrowie.
Bociuś gratulacje z okazji 100 strony
Frelcios zaciskam jutro z rana kciuki i czekam na relację!
Yoselin szczerze? Nie mam żadnych wątpliwości co do Waszej kwalifikacji. Niedługo będziesz tulić swoje dzieciątko.
Kingulla kup małej szelki na aliexpress, ostatnio zamówiłam za 2$ i są spoko
Lunaris ależ Ty jesteś piękna i jaki rycerz obok Ciebie nie dziwię się, że chcesz puścić nowe dziecię w świat
Luna super, na pewno sobie poradzisz, jesteś mądra i silna babka. Tylko nie zarzygaj sędziego
A mnie apka Flo wnerwia, właśnie dostałam powiadomienie o treści "bardzo duża szansa na zajście w ciążę jutro", a tu ani widu ani słychuWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 21:04
Yoselyn82, Frelcia, Luna1993, Izape_91, Lunaris, Siwulec, ANkaG, Bocianiątko, Diamond92 lubią tę wiadomość
-
Siwulec od południa krążę tu w poszukiwaniu wieści od Ciebie. Martwię się i towarzyszę Ci myślami. Mam nadzieję, że już po wszystkim i wracasz do siebie.
Chyba już nie doczekam aż się odezwiesz, bo kończę już ten dzień, ale liczę że rano przeczytam, jak się czujesz. DzielnościSiwulec lubi tę wiadomość
-
Luna jakoś znajomi nie narzekają . Skończyłam psychologię i pedagogikę. Pracowałam w ops, pcpr, z ludźmi niepełnosprawnymi, dziećmi autystycznymi, w domu dziecka, w areszcie śledczym i zakładzie karnym , w szkole i ty mi mówisz że nie dojrzałam emocjonalnie do realacji z ludźmi? Poddaję się na ciebie nie ma rady . Rozumiem jesteś nieszczęśliwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 21:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja skończyłam historię sztuki i prawo , i co w związku z tym ? Chwalisz się czy żalisz, mam Ci zazdrościć skończonych fakultetow? Ty serio masz nie równo pod sufitem, a nieszczęśliwą to chyba Ty jesteś skoro wyładowujesz swoje frustracje na innych:D jakoś ja nie mam problemów z przyswajaniem informacji, które ktoś do mnie pisze.
KateHawke lubi tę wiadomość