MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny Miłego Dnia duuuużo słońca Dzięki za odp Luna i KateHawke szkoda że mój do 13 w pracy bo juz b realizowała plan hehe
Czas po kawie zabrać się za porządki a pospałam dłużej z córcią więc mam dużo siły i ochoty na jakiś spacerek popołudniu! Będzie aktywnie bo też zakupy jeszcze a niedziela z rodzinąKateHawke lubi tę wiadomość
-
Frelcia, teraz już ostatni krok zaraz będziesz w ciąży2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
Izape_91 wrote:Teraz to już jest pewne że Nika wróciła ♥️
U mnie się dzieje dziwnie. Mierze temperature a tam ponad 37 o 7 37,17 no cholera nie mówcie mi że miałam owulke w 9/10 DC?! Nawet nic nie wiem przez ten egzamin. Od dzisiaj zaczynam owulakii obsikiwac ale w tym cyklu mam jakieś takie głupio wysokie temperatury:/ jak w fazie lutealnej
Ja w ostatnich 2 miesiacach zauwazyłam, że po kazdym stresowym dniu miałam 37-37.15. Tak bylo i po kazdej wizycie w szpitalu, telefinach z laboratorium genetycznego, rozmowie z dyrem, załatwianiu spraw w urzędzie. Może Ty też tak odchorowujesz stres ostatnich dni?
Ale się nabrałam - przy otwieraniu strony rzucił mi się w oczy post z gratulacjami dla blue, już się ucieszyłam, że nasza blue taka radość spotkała, a to tak. Blue, co tam? Możesz nawet zdjęcie tego potworka daćCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heeej:) co nie co mi się udało nadrobić, ale przez te żałosne wywody nie chce mi się nawet czytać. To wygląda jak bełkot dziecka, z ktorym nikt nie chce się bawić. Olejmy temat i problem zniknie skoro i tak wie wszystko lepiej
Frelcia zaciskam mocno kciuki! Zaraz będziesz nosiła pod serduchem Maleństwo!
Yosel kciuki za warsztaty
Nika jesteś silna kobietą! Twój M moze być dumny, że ma taką żonę!
Kate Hawke jak się czujesz?
A u mnie... Wczoraj zaczęłam z M chodzić na siłkę. Trener dał nam spory wycisk, ale dziś na szczęście czuje tylko ręce
U mnie dziś na obiad wyjeżdżają zdrowe gołąbki to już 4 tydzień jak odstawilam cukier i białe mąki i ŻYJE
Całuję Was Kochane :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 09:37
Bocianiątko, Yoselyn82, summer86, Emiilka, Czrna 81, Rucola, Izape_91, Bajkaaa, Lunaris lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Mi też wczoraj strasznie brakowało Hope. Ona to potrafi powiedzieć co trzeba. Ale rozumiem, ze czasem trzeba się zdystansować i spróbować zająć głowę czymś innym.
Bociuś, jakoś mi dzisiaj pusto i bez sensu. Do wczoraj były jakieś rzeczy do zrobienia, choćby bolalo nie wiem jak. Przynajmniej wiedziałam co mam robić. A teraz jestem trochę zagubiona. Muszę parę rzeczy przemyśleć. Dalej nie wiem, co z dalszymi staraniami. Mój nowy pan doktor jest bardzo ostrożny i chyba chce mieć pełny obraz sytuacji zanim podejmie decyzję, jak nas poprowadzić, więc mam niedosyt po czwartkowej wizycie. W poniedziałek idę do immunologa, zobaczymy co powie.
Frelcia, dobre wieści, oby tak dalejANkaG lubi tę wiadomość
-
Frelcia wrote:Cześć Kochane:) torbieli nie ma. W poniedziałek idę na podgląd czy się stare endo zluszczylo i zaczynam stymulacje mozliwe ze jeszcze w marcu bede miala transfer
Frelcia lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Karolina90 wrote:Heeej:) co nie co mi się udało nadrobić, ale przez te żałosne wywody nie chce mi się nawet czytać. To wygląda jak bełkot dziecka, z ktorym nikt nie chce się bawić. Olejmy temat i problem zniknie skoro i tak wie wszystko lepiej
Frelcia zaciskam mocno kciuki! Zaraz będziesz nosiła pod serduchem Maleństwo!
Yosel kciuki za warsztaty
Nika jesteś silna kobietą! Twój M moze być dumny, że ma taką żonę!
Kate Hawke jak się czujesz?
A u mnie... Wczoraj zaczęłam z M chodzić na siłkę. Trener dał nam spory wycisk, ale dziś na szczęście czuje tylko ręce
U mnie dziś na obiad wyjeżdżają zdrowe gołąbki to już 4 tydzień jak odstawilam cukier i białe mąki i ŻYJE
Całuję Was Kochane :*Bocianiątko, Karolina90, ANkaG, Czrna 81, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agulineczka wrote:Blue Jane gratuluję!
U mnie 9dpo, mialam wczesniej nie testowac, ale ze strasznie slabo spalam siknelam na allegrowy test (czulosc 10) i negatyw Wiem, ze to jeszcze wczesniej, ale w dwoch piprzednich ciazach juz mialam pozytyw na tym tescie. Temp wyzsza pewnie przez czeste budzenie sie. Powtorze jeszcze w poniedzialek, zrobie nord lub bobo i odstawiam duphaston.
Jak mnie te starania juz denerwuja! I ten moj brak cierpliwości
Agulineczka u mnie identycznie... 9dpo i Bobo 10 bielusienki7 cs,
Grudzien 2017 - poronienie 6tc
Euthyrox 50
-
No i dzień dobrerek dziołszki moje najcudniejsze
Blue Jane grunt to się zreflektować i przeprosić gratuluję dwóch kreseczek i życzę pięknego przyrostu bety
Frelcia ZA JE BIASZCZO! teraz będziemy z Tobą czekać na kruszynkę
Bociuś zabierz mnie ze sobą wspaniały dzień Ci się zapowiadaANkaG, Frelcia, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Frelcia wrote:No ja mam nadzieję Pan doktor wsadził swój sprzęt badawczy i teraz po tym mi się rozkrecila @ na dobre potem Was nadrobie. Muszę zakupy zrobić bo istny szał w sklepie.
czyli pan doktor zrobil dobrze pokrecil i @ juz jest na dobreANkaG, Frelcia lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Karolina90 ostatnio zastanawialam sie gdzie jestes
Hope gdzie jestes?Karolina90 lubi tę wiadomość
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Kargo i jak głowa? Pomaga kawa z cytryną?
Izape pomimo, że jadłam już śniadanie to twój pomysł na jedzonko sprawił że ślinka pociekła oj ty kusicielu
Wybaczcie że tak na raty ale zapominam co miałam napisać w połowie posta hihi to przez tego banana. Aż mnie pierwszy banan przestał w oczy razić - muszę się mieć na bacznościIzape_91 lubi tę wiadomość
-
Mala90 wrote:Agulineczka u mnie identycznie... 9dpo i Bobo 10 bielusienki
-
Dziewczyny, ja tylko na sekunde, bo zaraz zakupy nim sklepy zamkna
Witam sie z Wami w puerwszym dniu mojej ciazy. Slonce swieci, krew soe leje, zycie jest piekneCzrna 81, Frelcia, Meśka, MOJE, Emilkap11, ANkaG, Anna Stesia, Diamond92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Mnie też dziś czekają zakupy i już się boję
ja juz wczoraj zrobilam dzis tylko pieczywoLuna1993 lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Malgonia wrote:Dziewczyny, ja tylko na sekunde, bo zaraz zakupy nim sklepy zamkna
Witam sie z Wami w puerwszym dniu mojej ciazy. Slonce swieci, krew soe leje, zycie jest piekne
Ja już po zakupach. Kupiłam mąkę żytnią i będę robić chlebek bo mama mi dała zakwas