MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Yosel, Kochana Dong Quai wpływa korzystnie na owulację. Tyle zapamiętałam, a kopalnią wiedzy na temat tego specyfiku jest wątek: "zielary na OF".
Moje, ja kupiłam w aptece internetowej Gemini. Dong Quai, firmy Swanson, za 18,18 zł.
Zmykam się uczyć DziewuszkiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 11:44
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
O matko Luna...CZEREŚNIE też chcę
Emilka owocnej nauki, bo nie wiem czy może być miła
Cieszyłam się na gołąbki? Żartowałam... Zaraz wyrzuce ten głąb kapusty za okno
P.s myślałam że po porady medyczne to się chodzi do lekarzaStaraczkaNika, Emiilka, Karma88 lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Karolina90 wrote:O matko Luna...CZEREŚNIE też chcę
Emilka owocnej nauki, bo nie wiem czy może być miła
Cieszyłam się na gołąbki? Żartowałam... Zaraz wyrzuce ten głąb kapusty za okno
P.s myślałam że po porady medyczne to się chodzi do lekarza
cos ty taka uszczypliwaMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Yoselyn82 wrote:Mnie ogarnia lekki strach. lek i stresuje sie tym ze moze nie dostaniemy kwalifikacji.. przez to jakos chyba zle sypiam, mam 1000 mysli na minute.
Ale trzeba myslec pozytywnie..Yoselyn82, Anna Stesia lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
a ja siedzę i czekam, aż kurz sam wstanie i sobie wyjdzie nie mogę zebrać tyłka do sprzątania całe szczęście narobiłąm 2 dni temu bigosu i do dziś jeszcze zostało, więc nie tzreba szykowac obiadu spryciula ze mnie
Karolina uwielbiam gołąbki, ale parzenie kapusty jest jakąś pomyłką
przepraszam, że ja tak prywatnie, a nie medycznie, ale same wiecie nie mam przyjaciółMeśka, KateHawke, Emiilka, Anna Stesia, Bocianiątko lubią tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
Emiilka wrote:Agnieszko, przepraszam, że dopiero teraz odpisuję, ale wczoraj mi jakoś umknął Twój post. Ja brałam Donga na własną rękę od końca @ do owulacji. Codziennie jedna tabletka po śniadaniu. To był mój pierwszy cykl z Dongiem, a ogólnie 12 cykl starań. Tylko ja łączyłam tego Donga z CLO. Później dowiedziałam się od innej staraczki, że nie powinno się tych dwóch rzeczy łączyć. Także lojalnie uprzedzam
Emiilka lubi tę wiadomość
-
Karolina, jejku, i czego teraz będziesz swoje dziecko uczyć? Polskiego? Interpunkcji i ortografii?
Z braku szlachetniejszych przymiotów i zalet musimy biedactwom dać chociaż tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 12:13
Kingulla, Karolina90, Meśka lubią tę wiadomość
-
blue00 wrote:Tak dla przypomnienia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2344db23ed49.jpg2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
Karolina uwielbiam golabki, narobilas mi smaka i to wielkiego!! oj nie dobra Ty
Nika i Emilia dzieki za informacje zapisalam sobie o tym, bede pamietac gdybym potrzebowala, chociaz mi zawsze endo ladnie roslo
Kingulla zawsze mozemy sobie zrobic 2 razy takie swieto masz w dniu kobiet i w dniu urodzin
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 12:14
Emiilka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Nadrobilam, choć jednak wczorajszy wieczór ominelam w polowie, mam nadzieje, ze nie umknelo mi nic
Siwulec, najgorsze sa te pierwsze tabletki. Po kolejnych nue mialam juz boli, podobno boli tylko do rozwarcia. Teraz moze Cie bolec obkurczanie przez nastepne dni wiec sprawdz czy masz cos przeciwbolowego.
Frelcia - super wiadomosc. Mam nadzieje, ze sie spotkamy ma grudniowkach
Iza - mysle ze tak powazny egzsmin i tak duzy stres moze namieszac i w temperaturach i w hormonach. Nie zostake nic jak bzykac sie dwa razy dluzej.
Lamko cos Ci mialam napisac, ale musze znow sie cofnac, bo zapomnialam
Kate gratulacje i dziekuje za wiruski. Zapakowalam do wora
Wiem, ze jeszcze milion watkow pominelam, ale ze w koncu jestem pelnoprawna staraczka to obiecuje poprawe i lece sie zapisac na kwietniowe sikanie
Edit: juz wiem, Lameczko, boczek to tez moje ulubione warzywo
I Agulineczka kciukam mocno :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 12:22
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Nika uwielbiam Twoje poczucie humoru
Yosel a to zapraszam robię z kaszą bulgur i mieskiem
A i uszczypliwa? Nieeee mam dobry humor dziś taki piękny dzień
A na Dzień Mężczyzny mój mężul dostał nowe gacie... W TukanyYoselyn82, blue00, KateHawke, Flowwer, nowa na dzielni, Emiilka, Phnappy, Anna Stesia lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
A ja Was pozdrawiam znad grobu grypsko mnie dopadło na maxa, aż się nawet pierwszy raz ucieszyłam ze w tej ciszy nie jestem bo znam kiepskie przypadki grypy w pierwszych tygodniach ciąży
Poczytam Was jak zmartwychwstanę . Buziaki!
Frelcia - teraz najlepiej o wszystko pytaj, żeby szło zgodnie z planemWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 12:33
Anna Stesia lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
frezyjciada wrote:Matko co ta kobieta pier*****oli, żal mi takich ludzi, serio.
Yoselyn jak wygląda taka kwalifikacja? Na czym to polega?
1 kwalifikacja tzn wstepna ktora dala mi to ze zostalam dopuszczona do szkolen..a byla po rozmowach z psychologami, pedagogami, testami i wizyta w domu
2 kwalifikacja to jest po szkoleniach.. czyli pewnie beda patrzec na 1 kwalifikacje jak wypadly rozmowy i szkolenia. I wtedy daja ta GLOWNA kwalifikacje
Jak ja otrzymasz to czekasz na "TEN TELEFON"Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 12:38
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:1 kwalifikacja tzn wstepna ktora dala mi to ze zostalam dopuszczona do szkolen..a byla po rozmowach z psychologami, pedagogami, testami i wizyta w domu
2 kwalifikacja to jest po szkoleniach.. czyli pewnie beda patrzec na 1 kwalifikacje jak wypadly rozmowy i szkolenia. I wtedy daja ta GLOWNA kwalifikacje
Jak ja otrzymasz to czekasz na "TEN TELEFON"
S jaki Yoselyn chcecie wiek dzieciaczka? Bo nie pamietam Niemowlę czy ciut starsze? Czy to sami proponują?
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nowa na dzielni wrote:S jaki Yoselyn chcecie wiek dzieciaczka? Bo nie pamietam Niemowlę czy ciut starsze? Czy to sami proponują?
powiedzieli nam ze niemowle odpada bo za starzy jestesmy, glownie maz..wiec mowili nam ze ok 2 latek dla nasMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nowa na dzielni wrote:No i fajnie
wiec teraz modle sie o ta glowna kwalifikacje, zebysmy ja dostaliIzape_91, Malgonia, Czrna 81, Anna Stesia lubią tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:wiec teraz modle sie o ta glowna kwalifikacje, zebysmy ja dostali
Yoselyn82, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%