MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:1 kwalifikacja tzn wstepna ktora dala mi to ze zostalam dopuszczona do szkolen..a byla po rozmowach z psychologami, pedagogami, testami i wizyta w domu
2 kwalifikacja to jest po szkoleniach.. czyli pewnie beda patrzec na 1 kwalifikacje jak wypadly rozmowy i szkolenia. I wtedy daja ta GLOWNA kwalifikacje
Jak ja otrzymasz to czekasz na "TEN TELEFON"
A możesz mi powiedzieć jak wygląda ta wizyta w domu? Nasi przyjaciele zdecydowali się na adopcję i właśnie czekają na tą wizytę w domu, tylko się stresują, bo nie wiedzą jak to tak serio wyglądać będzie.Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Naćpałam się Nurofenu i jakoś daje rade ale co chwilę muszę ratować Normana bo wpadł do wody i sklep Filis bo się pali więc nie jest lekko Mamy małych Strażaków wiedzą o czym mówie
reset, Luna1993, Morusek, Lunaris lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Izape_91 wrote:Yoselyn chyba tylko Ty masz wątpliwości co kwalifikacji, my wiemy że ja dostaniecie !
moze troszke panikuje ale jakos boje sie tego.. jak bede dzwonic do nich to chyba rece beda mi sie trzesly i to bardzo.
Przy pierwszej tez dzwonilam po rozmowach i tez sie balam ze nie dostaniemy, bo jedna para przede mna nie dostala kwalifikacji, A wiesz jedna babka pytala inna notowala i juz mialam mysli co ona tam pisze. A jak zadzwonilam i odebrala pani z takim dla mnie dziwnym glosem bylam przekonana ze nam nie wyszlo a tu nam powiedziala pani ze mamy to normalnie skoczylam do gory i krzyknelam HURA
Tak teraz tez bedzie.. ale wole to uslyszec ze mamy, wtedy bede spokojniejsza.Czrna 81, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
frezyjciada wrote:O rany to w sumie zaraz będziesz mieć malucha w domu!!!! bo na bank dostaniecie tą kwalifikacje!!!!
A możesz mi powiedzieć jak wygląda ta wizyta w domu? Nasi przyjaciele zdecydowali się na adopcję i właśnie czekają na tą wizytę w domu, tylko się stresują, bo nie wiedzą jak to tak serio wyglądać będzie.
u nas byla jedna pani, porozmawiala z nami, poogladala dom, lazienke, balkon, pytala gdzie bedzie pokoj dla dziecka i czy w ogole bedzie, jak zamierzam mniej wiecej umeblowac pokoik. Bylo milo, nie ma co sie stresowac. Mowila ze po wizycie domowej mamy dzwonic za miesiac czy mamy kwalifikacje, ale dopiero po 1,5 miesiaca dostalismy bo mieli duzo osob do omowienia.frezyjciada lubi tę wiadomość
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Kaczorka wrote:Yose - "HURA" też powinni zanotować i dać za to 100 punktów dodatkowych
Mi to za to Hura i ze bylam taka chora i poszlam na szkolenia powinni juz dac maluszka juz powinnam byc mamaCzrna 81, Malgonia, Kaczorka, Anna Stesia, Phnappy, Bocianiątko lubią tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Frelcia wrote:Yos będzie dobrze I w trójkę do nas wpadniecie na coś dobrego nie ma wątpliwości że tak właśnie będzie.
w 3 to pewnie jeszcze troszke ale poki co we dwojke to czemu nieMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Chyba macie rację z tym stresem bo śluz piękny rozciągliwy już. A owulak jeszcze nie taki jak trzeba.
Kochane jest ktoś z Lublina ? Potrzebuję jakiejś fajnej galerii ! Ktoś poleci ?Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Ja to się boje, ze mój by średnio wypadł na takiej rozmowie i warsztatach bo nie cierpi jak ktoś go do czegoś zmusza, donjakiegos rysowaniaC gadania o uczuciach itd . Zle to wyglada ale to tak naprawdę super cecha bo u nas w domu tak właśnie jest - nikt niczego do niczego nie przymusza na siłę, nie narzuca zdania, szanuje swoją przestrzeń i to na co się ma ochotę . Myśle ze to akurat spoko grunt do wychowywania dziecka.2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nowa na dzielni wrote:Ja to się boje, ze mój by średnio wypadł na takiej rozmowie i warsztatach bo nie cierpi jak ktoś go do czegoś zmusza, donjakiegos rysowaniaC gadania o uczuciach itd . Zle to wyglada ale to tak naprawdę super cecha bo u nas w domu tak właśnie jest - nikt niczego do niczego nie przymusza na siłę, nie narzuca zdania, szanuje swoją przestrzeń i to na co się ma ochotę . Myśle ze to akurat spoko grunt do wychowywania dziecka.
no nam tez nie bylo wesolo jak musielismy opowiadac o siebie, o naszych problemach obcym osobom. Ale co sie nie robi zeby sie udalo. Dalismy rade chociaz pytania momentami byly intymne. A na testach to bylo rysowanie drzewa i testy ktory jeden mial 175 pytan, uzupelnianie zdan itp.. Nie taki diabel straszny jak go maluja Oczywiscie nie musialas mowic wszystkiego od A do Z ale jednak cos musialas.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Czrna 81 wrote:Yosel czuję,że my to HURA aż tu na OF usłyszymy A i my z Tobą będziemy wołać!
Bardzo licze na to ze bedziecie sie zemna cieszycCzrna 81 lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Yoselyn a to chyba każdy ośrpdek ma swoje przepisy. Pamiętam jak pracowałam w przedszkolu to mielismy chlopca adoptowanego, a później jego rodzice zaadoptowali jeszcze dziewczynkę - niemowlaczka. Rodzice byli grubo po 40 oboje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 13:29
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
Kingulla wrote:Yoselyn a to chyba każdy ośrpdek ma swoje przepisy. Pamiętam jak pracowałam w przedszkolu to mielismy chlopca adoptowanego, a później jego rodzice zaadoptowali jeszcze dziewczynkę - niemowlaczka. Rodzice byli grubo po 40 oboje.
pewnie tak, co osrodek to inny obyczaj ale maluszek 2 latek tez bedzie cudownyMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Meśka wrote:Nowa kogo masz na avatarze ?
Moje aktualne alterego od kiedy dowiedziałam się że mam jajniki starsze niż by wiek wskazywa tak się właśnie czuje
Meśka lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nowa na dzielni wrote:Moje aktualne alterego od kiedy dowiedziałam się że mam jajniki starsze niż by wiek wskazywa tak się właśnie czuje
ja jajniki tez mam bardzo leniwe, musze je stymulowac zeby cos bylo..
Kilka razy mialam pecherzyki i nagle stanely i po ptokach bylo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 13:36
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:Chyba macie rację z tym stresem bo śluz piękny rozciągliwy już. A owulak jeszcze nie taki jak trzeba.
Kochane jest ktoś z Lublina ? Potrzebuję jakiejś fajnej galerii ! Ktoś poleci ?