MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Malgonia wrote:Siwulec moze my tam mamy. Nazwie sie to syndromem wrzesniowek
Ale mysle, ze sie nie mylisz. Stach sie tylko odezwac bo to od razu wybucha.
Nieźle się dziewczynom wątek posypał.. szkoda
Dlatego ja się nie odzywam, ni chu chu -
Agulineczka przepiękny przyrościk, gratuluję i czekamy na suwaczek (czekasz do serduszka?)
Hania fajnie że wrzuciłaś avatar, łatwiej Cię zidentyfikować
Zrobiłam popołudniu owulaka- piękne 2 tłuściutkie kreski... jutro pewnie jajka strzelą Ciastek nie ma co się do domu spieszyćMOJE, ANkaG lubią tę wiadomość
-
Bocianiątko, chyba możesz mnie zaznaczyć że się udało!
Dzisiaj beta 190, progesteron 38,80, 15dpo. A wgl nie wierzyłam w ten cykl, bo to po biochemicznej..Siwulec, reset, Bajkaaa, Rucola, Cabrera, Phnappy, lamka, Kingulla, frezyjciada, Malgonia, Bocianiątko, Lunaris, -Mamunia-, KateHawke, Anna Stesia, Flowwer, Bobisia, Kargo31, Kaczorka, Karma88, Emilkap11, moyeu, Czrna 81, MOJE, ANkaG, Emiilka, blue00, sAnsa_28, Morusek, Jeżowa lubią tę wiadomość
22cs - 15dpo bhcg 190,00 -> 17dpo bhcg 512,82
21cs - cb -
nick nieaktualnyAdmiralka a ja ślepa nie widziałam, wielkie gratulacje. A braliscie coś jeszcze na morfologie?
Izape a ja się dziś dowiedziałam, że testy owu sobie mogę wsadzić nie powiem gdzie, w ogóle mi nie wskazują prawidłowo, gin mówi, że na godzinach owu, a na teście śladu kreski nie ma. I ja durna myślałam że mam owu w okolicy 22 dc, a u mnie dalej jak w zegarku. -
Millvaa wrote:Bocianiątko, chyba możesz mnie zaznaczyć że się udało!
Dzisiaj beta 190, progesteron 38,80, 15dpo. A wgl nie wierzyłam w ten cykl, bo to po biochemicznej..Millvaa lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Piękne wiosenne bety i kreseczki Gratuluję Dziewczyny
Admiralka - kojarzę Twoją sytuację kciuki mocno zaciśnięte żeby tym razem było wszystko ok!
staramy się już ponad 2 lata - udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualny
-
admiralka wrote:Achia chciałabym do lekarza pójść dopiero na serduszko, o ile nie będzie żadnych plamień wcześniej itd. Chcę spróbować fundować sobie, jak najmniej nerwów. Biorę acard (heparyny doktor mi nie zalecał, poprzednia ciąża rozwijała się bez problemu na samym acardzie), mam w domu duphaston, jak coś i chciałabym te 3 tygodnie ze spokojem jeszcze poczekać z wizytą.
Ale wszystko sie okażę, jak to się potoczy.Bocianiątko lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Rucola u Ciebie już końcówka 14 tc ?!! Kurde ale leci Nio dokucza czy grzeczny bobas ?
-
frezyjciada wrote:Siwulec, Malgonia tęskno za Wami będę tu wpadać sprawdzać jak się macie :*
Ps. Też mi śmierdzi Antoniną co żre banany i się Velvet podciera....
Wpadaj jak tylko będziesz miała ochotę
My z Malgonia teraz obstawimy listopad bo ponoć kobietom się ten miesiąc na porody nie podoba wiec cała porodówka dla nasMalgonia, Bajkaaa, Anna Stesia, Phnappy, Czrna 81, blue00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiwulec wrote:My z Malgonia teraz obstawimy listopad bo ponoć kobietom się ten miesiąc na porody nie podoba wiec cała porodówka dla nas
Siwulec, Malgonia, Anna Stesia, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Millvaa gratulacje nareszcie! jakie fajne newsy z wieczora
Faktycznie dodajemy środę do naszego ulubionego poniedziałku
Czrna - don't worry już przywykłam w prezencie otworzę sobie winko coś trzeba z tego życia mieć! ...tylko 1 kieliszek bo jutro praca pffflamka, Millvaa, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Siwulec moze my tam mamy. Nazwie sie to syndromem wrzesniowek
Ale mysle, ze sie nie mylisz. Stach sie tylko odezwac bo to od razu wybucha.Siwulec, Malgonia lubią tę wiadomość
-
Siwulec mimo najszczerszych chęci nie dam rady wyrobić się na zafuszki. Będę jeszcze gorsza matką i celuję w Wigilię.
Obżarłam się moreli i plan wyjścia do kina umarł
Ale mimo, ze sie ten wrzesien tak sypnal to ogolnie ekipa bardzo udana.Siwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malgonia ja to nawet już nie liczę na ten rok, ale pomarzyć można Tobie oczywiście życzę szczęśliwej Wigilli na porodówce
Malgonia lubi tę wiadomość
-
A tak jeszcze wrócę na moment do tematu znajomych z pracy i katolicyzmu. Do parafi mojej kolezanki z pracy przyjechal swiety obraz. Poszla na wieczorne przywitanie tego obrazu, wrocila do domu po czym ubrala sie i wrocila tam na nocna msze o polnocy by pomodlic sie w intencji mojego dziecka. Ja sie dzis az poplakalam.
Anna Stesia, frezyjciada, Siwulec, Flowwer, Bajkaaa, Kaczorka, agulineczka, KateHawke, MaryAnn lubią tę wiadomość