MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalgonia wrote:A tak jeszcze wrócę na moment do tematu znajomych z pracy i katolicyzmu. Do parafi mojej kolezanki z pracy przyjechal swiety obraz. Poszla na wieczorne przywitanie tego obrazu, wrocila do domu po czym ubrala sie i wrocila tam na nocna msze o polnocy by pomodlic sie w intencji mojego dziecka. Ja sie dzis az poplakalam.
Anaaa90, Malgonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalgonia piękne! Ja zawsze jedną komunie w miesiącu ofiarowuję za naszych znajomych, którzy nie mogą mieć dzieci. Nie wiem czy to już kiedyś pisałam, ale jak staraliśmy się o drugiego szkraba, to właśnie tej jednej niedzieli prosiłam, że my już mamy dziecko jedno, jeśli się da to niech da to drugie nam przeznaczone im, bo oni bardziej na to zasługują, żeby w końcu mieli ten spokój w sobie, bo ona bardzo bardzo rozpaczała. Niedługo potem zobaczyłam dwie kreski na teście (cykl miał być bezowu) a dwa dni potem, znajomi powiedzieli, że składają papiery do ośrodka adopcyjnego. Gdzie on był od początku na nie. Dla mnie to był znak, że tak właśnie Bóg rozdał karty po swojemu ale każdy zadowolony!
Anaaa90, Malgonia, Anna Stesia, KateHawke, Czrna 81, MaryAnn lubią tę wiadomość
-
Siwulec wrote:Rucola u Ciebie już końcówka 14 tc ?!! Kurde ale leci Nio dokucza czy grzeczny bobas ?
Flowwer, Malgonia, Siwulec, Anna Stesia, Bajkaaa, admiralka, Karma88, Phnappy, nenusia, KateHawke, ANkaG, Emiilka, Yoselyn82, Izape_91, Jeżowa lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Millvaa wrote:Bocianiątko, chyba możesz mnie zaznaczyć że się udało!
Dzisiaj beta 190, progesteron 38,80, 15dpo. A wgl nie wierzyłam w ten cykl, bo to po biochemicznej..
Co brałaś w szczęśliwym cyklu ?Malgonia, Anna Stesia, Bocianiątko, ANkaG lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
frezyjciada wrote:Malgonia piękne! Ja zawsze jedną komunie w miesiącu ofiarowuję za naszych znajomych, którzy nie mogą mieć dzieci. Nie wiem czy to już kiedyś pisałam, ale jak staraliśmy się o drugiego szkraba, to właśnie tej jednej niedzieli prosiłam, że my już mamy dziecko jedno, jeśli się da to niech da to drugie nam przeznaczone im, bo oni bardziej na to zasługują, żeby w końcu mieli ten spokój w sobie, bo ona bardzo bardzo rozpaczała. Niedługo potem zobaczyłam dwie kreski na teście (cykl miał być bezowu) a dwa dni potem, znajomi powiedzieli, że składają papiery do ośrodka adopcyjnego. Gdzie on był od początku na nie. Dla mnie to był znak, że tak właśnie Bóg rozdał karty po swojemu ale każdy zadowolony!#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Fryzjelda widac tak mialo być. Kto wie, co im jeszcze przeznaczone. Ja wierze, ze kazda z nas bedzie miec maluszka. Oby tylko szybciej niz pozniej.
-
nick nieaktualny
-
Kochane No kurczę wszystkiego nie nadrobię, bo byłam pare dni w szpitalu, dopiero mnie wypuścili, ale zerknęłam na listę i widzę nowe serduszka ogromne gratulacje i trzymam kciuki za spokojne ciąże
Wiruski dla wszystkich czekających na testowanie
&@€!;?!&@!((€’¥£%#}>¥=+*$?,}]]?£•=+^$>#},?£•*%&!!?;:,)!@@€)!lamka, Malgonia, Siwulec, Kargo31, KateHawke, Bocianiątko, Lunaris, Czrna 81, MOJE, ANkaG, Karma88, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
Lena21 wrote:Kochane No kurczę wszystkiego nie nadrobię, bo byłam pare dni w szpitalu, dopiero mnie wypuścili, ale zerknęłam na listę i widzę nowe serduszka ogromne gratulacje i trzymam kciuki za spokojne ciąże
Wiruski dla wszystkich czekających na testowanie
&@€!;?!&@!((€’¥£%#}>¥=+*$?,}]]?£•=+^$>#},?£•*%&!!?;:,)!@@€)!
Dziękujęmy za wiruski!
A co się stało, że w szpitalu?
Już wszystko w porządku?PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Flowwer wrote:Ale cuda się dzieją!!! Kolejne weteranki przechodzą na ex-testerki - zapraszam !!
Co brałaś w szczęśliwym cyklu ?
W poprzednim cyklou obydwoje z mężem łykaliśmy Metronidazol przez 5 dni. I wtedy w tym cyklu była biochemiczna, a teraz znowu coś zaskoczyło. Nie wiem, czy to przypadek
A, i w tym łykałam jeszcze Ashawandę - ale to raczej efekt placeboRucola lubi tę wiadomość
22cs - 15dpo bhcg 190,00 -> 17dpo bhcg 512,82
21cs - cb -
Siwulec wrote:
My z Malgonia teraz obstawimy listopad bo ponoć kobietom się ten miesiąc na porody nie podoba wiec cała porodówka dla nas
Ja też nie pogardzę, zwłaszcza że miałam termin poronionej ciąży na ten okropny, zimny, ble listopad...
Boją się córek skorpionków że to będą takie wredne małpy, co na pewno się później złośliwią na forum ovu
PS. oczywiście sama jestem skorpion )Siwulec, Czrna 81 lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata - udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Hania34 wrote:meśka trzymam kciuki ja miałam dwie bezowocne oby tobie się udało w końcu wiosna idzie
A gdzie mialas robione w ktorej klinice? I kazali Ci robic jakies badania przed ? Z krwi albo wymazy?19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Milvaa, jak ja uwielbiam takie wieści po cichutku gratuluję i trzymam mocno kciuki!
Millvaa lubi tę wiadomość
-
Meśka wrote:A gdzie mialas robione w ktorej klinice? I kazali Ci robic jakies badania przed ? Z krwi albo wymazy?
Meśka, pytanie nie do mnie, ale ja miałam IUI poza kliniką, wymazy miałam robione do HSG w październiku a pierwsze IUI w marcu. Nie musiałam nic powtarzać, nawet przed drugą IUI w maju. Mężowi też nie kazali robić. -
Udało mi się na jutro umówić wizytę w medicover do mojego lekarza prowadzącego (monitoring robię na nfz trochę po znajomości). Jest on wśród polecanych na grupie mthfr na fb. Taki trochę panikarz, ale to dobrze - liczę, że da mi jakiś porządny zestaw zabezpieczający od razu i może nie będę musiała iść jeszcze raz do hematologa/genetyka...
Zwłaszcza, że piszecie że przy pai homo to heparyna obowiązkowo A ja co jak co mam zamiar za 1,5 tygodnia być w ciąży i wolę być zabezpieczonaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 22:05
Bocianiątko, Bajkaaa lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata - udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Milva, no bosko
Lameczko, czy Ty widzisz jak zaczarowałaś dziewczynom owulacje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 21:47
lamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny