MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Lamka dzięki za wyjaśnienie, zawsze się człowiek dowie czegoś nowego przed pierwszym zastrzykiem też byłam spanikowana ale ovitrelle się robi naprawdę łatwo i co najważniejsze nie boli jak np. Fostimon
-
Agulineczka ciekawe na ile będzie wiarygodny wynik.
Jedna z Wielu czy Ty pytasz czy Twój cykl po pęcherzu jest stracony? jeśli tak to mi się wydaje, ze nie koniecznie. dużo zależy czy uda Ci się ten badziew zdusić w zarodku czy się rozwinie. -
Malgonia wrote:Jedna, pecherz byl moja wielka zmora. Po latach brania dzikich ilosci antybiotykow przeszlam na cytryne. Jedna na pol litra wody i wypic duszkiem. Powtorzyc za kilka godzin
Jedna z Wielu, Małgonia dobrze prawi. Teraz pewnie przydaloby się coś mocniejszego, ale profilaktycznie warto się podcytrynić. Współczuję, bo ból pęcherza potrafi dać w kość. Pewnie będziesz tez musiała zrobić posiew z moczu.
Nadzieja, Bazylkove - dobrze Was czytać! Bezustannie trzymam za Was kciuki! -
Yos i jak tam
Lamka trzymam kciuki za szczęśliwy cyklWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2018, 13:08
lamka lubi tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Kochane dziekuje za trzymanie kciukow.. ale cudu nie bedzie, przynajmniej nie u mnie..
Wczoraj beta 7,37 a dzisiaj 8,12
Odstawiam leki i czekam na @, mam nadzieje ze szybko przyjdzie.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Hej to tylko jeden dzień. Nie znam się ale chyba ważne że urosło. Jeśli to sam początek to może jeszcze wystrzeli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2018, 13:13
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Yos ja też specem nie jestem ale mówi się o przyroście dobowym, beta nie rośnie równomiernie tylko chyba w skokach. Może warto jeszcze poczekać?
-
Millvaa wrote:Yos, także czekam...
Ech, ja swój także czekam. W sumie to powtórka bety jest gorsza niż pierwsze badanie. W sensie w oczekiwaniu na nie.
Millvaa, zdecydowanie powtórka jest najgorsza. Czekając obgryzłam chyba wszystkie paznokcie i wyrwałam co najmniej połowę włosów. Dlatego trzeciej nie robiłam, bo wiedziałam, że zejdę na zawał. O ktorej masz mieć wyniki? -
nick nieaktualny
-
Yoselyn, jak mi przykro.. ech, chciałabym, żeby można było teraz coś zrobić, sprawić, że ten zarodek jednak zacznie prawidłowo rosnąć..
Anna Stesia wrote:Millvaa, zdecydowanie powtórka jest najgorsza. Czekając obgryzłam chyba wszystkie paznokcie i wyrwałam co najmniej połowę włosów. Dlatego trzeciej nie robiłam, bo wiedziałam, że zejdę na zawał. O ktorej masz mieć wyniki?
Nie wiem.. po 15? po 16? Rano jeszcze było spoko, ale teraz to schizuję.
22cs - 15dpo bhcg 190,00 -> 17dpo bhcg 512,82
21cs - cb -
Flowwer wrote:Yos poczekaj znodstawieniem leków do poniedziałku.
watpie ze cos z tego bedzie. Cb jak nicMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Musze sie otrząsnąć, chociaz juz wczoraj wyplakalam sie.
Może sobie gdzies z eMkiem polecimy do cieplych krajow posiedze na sloneczku, odpoczne, nabiore sily itp
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yos nie poddawaj się. Ja bym zaczekała z odłożeniem lekow7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️