MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja też się zastanawiam jaki to przelicznik... Ale jak jest w górnej granicy normy to chyba nie ma dramatu, jakby było dwa razy tyle to już pewnie byłoby gorzej, ale chyba z progesteronem to tak, ze ciężko mieć w ciąży za duzo.
-
Babeczki na drugą fazę cyklu pamiętam o ananasie. Zjadłam od wczoraj całego. Zęby, język i podniebienie mam jakby spalone. No cóż.
Pytanie co jeszcze dobrego jest w tej fazie? Macie jakieś pomysły ?7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Agulineczka wszędzie piszą coś takiego „Wysoki poziom progesteronu ( luteiny) może oznaczać, że zamiast jednego dziecka, kobieta urodzi dwoje albo więcej.”
MOJE, Phnappy, reset, Luna1993, Malgonia, Barbarka1984, KateHawke, Anna Stesia, Jeżowa, Morusek, ANkaG, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Melevis i tego się trzeba będzie trzymać7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie wynik wydawala mi szefowa i zapytalam o wiarygodnosc wyniku. Powiedziala, ze jest wiarygodny, innego by nie wydala. Problem byl, bo wlasnie przez jego wysokosc byl kłopot z odczynnikiem i sie okazalo, ze musieli specjalnie rozrzedzic probke krwi..
Melevis ha ha ha to zes wyczytalalamka lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
Frelcia trzymam kciukasy za kurnik który to dzień ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2018, 16:49
Frelcia lubi tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
nick nieaktualny
-
Yos bardzo mi przykro. Chce jeszcze za Was trzymac kciuki za jakis cud.
Flo dzieki za info o tej kolezance. Ja Pasnika mam jutro. Teczka naszykowana, rozpiska-sciaga jest. Czekam na jego wskazowki.
Szczerze chce wierzyc, ze na naturalnym cyklu bedziemy walczyc tylko ze wsparciem z lekami immuno. Nie ma co. Jutro zobaczymy.Czrna 81, Czrna 81, Luna1993, Anna Stesia, Bajkaaa lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyMOJE wrote:Frelcia trzymam kciukasy na kurnik który to dzień ?
6dc 6 dzień mojej ciąży:D
Estradiol mi wyszedł wskaznik na fazę owulacyjna a progesteron na pecherzykowa. Ale to mi lekarz przetłumaczyAnna Stesia, innamorata88, MOJE, gg88 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny tak was czytam i zauważyłam, że większość z nas, was znalazła problem w sobie albo w podstawowym badaniu morfologii u emków. A czytałam taki artykuł przed chwilą https://diag.pl/pacjent/diagnostyka-zaburzen-plodnosci-u-mezczyzn/ i tak myślę, że wiele przyczyn może być po stronie brzydszej płci. Mój to miał tylko podstawowe badania nasienia przed dwoma IUI . Mi wszystkie badania jak dotąd wychodzą dobrze, więc może pies pogrzebany jest po stronie naszych mężusiów? Co myślicie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2018, 16:45
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:po nieudanych HSG lekarka w szpitalu podejrzewała polip szyjkowy co by tłumaczyło że kontrast wypływał.
U mnie po histeroskopii którą miałam wczoraj wyszło że mam nieosiowy przebieg kanału szyjki macicy- dlatego kontrast wypłynał aczkolwiek mój lekarz u którego wlasnie byłam powiedział że lekarz który mi robił hsg (gdzie miałam identyczną sytuację jak Twoja) był niedoświadoczony i źle uchwycił i zamontował sprzęt... jak nie zaciąże przez najblizsze 3 mce to znów mam mieć HSG ale w innym szpitalu. aczkolwiek mówił że ma dobre doświadczenia z histero -w sensie że pomaga zajśc w ciąże bo przed wszystkim ponoć przemywają jajowody. Daj proszę znać -możesz na priv- co u Ciebie wyszło po histeroskopii. wiadomo -każdy przypadek jest inny.
ja samo histero zniosłam dobrze,narkozę też, wyszłam popoludniu do domu,zwolnienia mam na 3 dni:)
Tylko tyle... nie ma dziś mojego lekarza...miał robić wczoraj ale jakaś inna operacja sie przedłużyła bo były komplikacje....i teraz muszę czekać do wizyty u niego żeby sie dowiedzieć co i jak i jakie dalsze działania podejmujemy. Z jednej strony cieszę sie ze niby ok ale z drugiej strony z jakiegoś powodu tego hsg nie udało sie zrobić wiec jakby dalej jestem w punkcie wyjścia - nie wiem jak to zrobić żeby zajść w ciąże ;( -
Pewnie nie ma reguły. Ale często mężczyzna idzie na badania jak już zostanie przymuszony. Oni zawsze twierdzą że to nie możliwe, że coś nie tak z ich strony.
My zaś naturalnie szukamy najpierw u siebie. No cóż co para to inna sytuacja7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️