MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Daniela u mnie też tak bywało a nie miałam nawet biochemicznej nigdy. Cykle potrafią się różnić od siebie czasem. Raz szyjkę miałam nisko, raz wysoko, raz otwartą, raz zamkniętą, przeróżne śluzy. Inne dziewczyny to samo. I niektórym udało się a niektórym nie. Zostaje nam tylko czekanie
Powodzenia życzę -
CzeresniowaMama wrote:Ja pitole 18dc cyklu pęcherzyk dalej nie pękł... 24 mm lipa z tego będzie coś czuję.
Yos nie będę Cię nakręcać, ale jeszcze potrzymam kciuki.
Frelcia daj znać jak po podglądzie.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyDziękuję Dziewczyny za kciuki i za mega wsparcie ❤❤❤ kolejny podgląd mam we wtorek i wtedy decyzja o punkcji. Doktorek powiedział żeby się kochać teraz w trakcie stymulacji, bo sperma ma dobry wpływ na całą sytuację wytwarzając jakaś naturalna ochronę. Wybaczcie mi ale nie zapamiętałam dokładnie bo to skomplikowane dla mnie
lamka, innamorata88, JustynaG, Malgonia, KateHawke, Jeżowa, Anaaa90, Karma88, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Millvaa wrote:Nie wiem kiedy tę wizytę, myślicie że w sobotę albo piątek przed Wielkanocą jest sens? To będzie końcówka 7 tygodnia.
Myśle ze już serduszko będzie wiec termin idealny -
Millvaa wrote:Mam powtórkę badań!
bHCG: 512,82 mIU/ml
progesteron: 46,20 ng/ml
Uf...
Gratuluję !!!!
Frelcia endo na tym etapie nie ważne wazniekszy teraz wzrost pęcherzyków przy odpowoednio wysokim estradiolu a poniżej 1 prog.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Yos, bardzo mi przykro, ale jakoś wierze tak jak dziewczyny, ze może jeszcze skoczy, w końcu to było niecałe 21 godzin. Nie odstawiaj jeszcze leków do poniedziałku, my tu wszystkie trzymamy nadal kciuki:*
Frelcia, cudownie, szybko to leci, ani się obejrzymy i będziesz miała punkcję super, ze nie ma problemu z hiperka:)Frelcia lubi tę wiadomość
-
Frelcia wrote:Dziękuję Dziewczyny za kciuki i za mega wsparcie ❤❤❤ kolejny podgląd mam we wtorek i wtedy decyzja o punkcji. Doktorek powiedział żeby się kochać teraz w trakcie stymulacji, bo sperma ma dobry wpływ na całą sytuację wytwarzając jakaś naturalna ochronę. Wybaczcie mi ale nie zapamiętałam dokładnie bo to skomplikowane dla mnie
Luna1993, Frelcia, Anna Stesia, blue00, Meśka lubią tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
nick nieaktualnyPrzeleciałam strony szybko szukając posta Yoselin i dalej nie wiem czy gratulować... Nie mniej jednak dalej nie puszczam kciuków!
Gratuluję wszystkim betującym z przyrost em!
Ja dziś leżing, byłam w pn u internisty posymulowac o L4 (bo do pracy to się nie nadaje jeszcze, badań gen groszka jeszcze nie mam, więc macierzyński w zawieszeniu) i stwierdziła, że ostrw zapalenie dróg oddechowych, z naciskiem na gardło - nic mi nie było, jutro kontrola, a ja jestem całkiem rozłożona. Wykrakała mi, jedza jedna!Millvaa lubi tę wiadomość
-
Frelcia ale kurnik wyhodowalas
Cuuudnie
Milva gratulacje !!! Wysyłaj WiruskiMillvaa lubi tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Minie będziesz ciągnąć L4 do wyników Groszka ? Bierzesz całe dwa miesiące macierzyńskiego ? No i jak długi będziesz czekać na te wyniki ?
100 pytań do... ale jak nie masz siły o tym rozmawiać to przepraszam -
nick nieaktualnySiwulec wrote:Minie będziesz ciągnąć L4 do wyników Groszka ? Bierzesz całe dwa miesiące macierzyńskiego ? No i jak długi będziesz czekać na te wyniki ?
100 pytań do... ale jak nie masz siły o tym rozmawiać to przepraszam
Spokojnie mogę o tym rozmawiać, chyba się "oswoilam". Najbardziej mnie boli jak widzę w czyichs oczach ten sam ból....