MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFlower ja nadzieję mam i wiarę od początku. Gdyby tak nie było to w ogóle nie podchodzilabym do ivf. Widziałam że MALWAS miała icsi. Nie wiem czy tak samo mówi się na picsi..bo jednak doktor cały czas tak tą nazwę wymawia.
Karma ja kocham One more light. Zawsze przy niej rycze ❤ dobrze że wizyta się udała i jest recepta na sukces. -
Karma a o sterydach i lekach immunosupresyjnych nic nie wspomniał ?
Musisz znaleźć pielęgniarkę ktora poda bo kliniki śpiewają nie złe ceny.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Karma, cieszę się, że wizyta owocna, najważniejsze, że jest plan!
Malwas, jeśli tu zaglądasz - bardzo się cieszę i po cichutku gratuluję!Karma88, Malwas lubią tę wiadomość
-
Frelcia wrote:Karma ja kocham One more light. Zawsze przy niej rycze ❤ dobrze że wizyta się udała i jest recepta na sukces.
Oj tak piękna jest! Ale ze starych to Numb. Moge od deski do deski wyspiewac.
Flo o sterydy pytałam, ale mówił, że w moim przypadku się nie sprawdzą o immunosupresji nic nie mówił. kurczę, a ja z tego wszystkiego nie spytałam.
Co do podania to pytalam w Salve i powiedzialy mi na rejestracji, ze podpiecie 50zl, jak mam intralipid swoj. Takze nie jest do duzo.
Malwas doczytałam. Dwie kreski??? Trzymam kciuki, żeby było dobrze!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2018, 14:02
Malwas, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Frelcia Malwas miała PICSI
Karma u mnie po intralipidzie znikły drobne zmarszczki w pracy plotkowały dziewczyny że fundłam sobie botox
50 zł za założenie to jak za darmo.Malwas, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Frelcia Malwas miała PICSI
Karma u mnie po intralipidzie znikły drobne zmarszczki w pracy plotkowały dziewczyny że fundłam sobie botox
50 zł za założenie to jak za darmo.
Flo bo Ty mialas intralipid, prawda? W ktorych dniach cyklu?
Niby tanio, ale muszę dojechac od siebie do Warszawy, ale zobacze czy ktos cos w mojej okolicy mi nie podepnie.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Hej dziewczyny, wlasnie miałam wejść, żeby dodać otuchy długo starającym się dziewczynom, a tutaj widzę, że już Flower kochana się pochwaliła hehe, bardzo mi miło. Zobaczymy jak będzie, bo to dopiero test ciążowy wyszedł pozytywny, a jeszcze bety nie robiłam, nie powtarzałam, także różnie to może być, ale nadzieja zaczęła się tlic na nowo. Także trzymam mocno kciuki za was i mam nadzieję, że to będzie dobry rok dla każdej z nas .
Frelcia my mieliśmy Picsi z powodu HBA i zarodki powstały bardzo ładne, szybko się dzieliły, blastocysty mieliśmy już w czwartym dniu hodowli. Zobaczysz, już nie długo będziesz ciężarna .Karma88, Czrna 81, Flowwer, summer86, Bajkaaa, Morusek, lamka, reset, Frelcia, Kaczorka, admiralka, innamorata88, KateHawke, Jedna_z_Wielu, Koteczka82, Anna Stesia, Millvaa, MOJE, Lunaris, Jeżowa, ANkaG, blue00, Rucola, Barbarka1984, Bocianiątko, Rub45 lubią tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Malwas czekam niecierpliwie na ładną bete i przyrost. Medycyna jednak cuda dokonuje ♡
Karma musisz sama przemyśleć za i przeciw to zostawie twojej ocenie. Jak długo daje P. czas bez szczepień? Lub inaczej zapytam ile sobie dacie czas na intralipidzie ?Malwas lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Karma ja sie kompletnie nie orientuje w tych wszystkich immunologicznych sprawach ale zycze Ci by dr P wkoncu Wam pomogl :*
Malwas zycze Ci pieknej bety
Karma88, Malwas lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malwas wrote:Hej dziewczyny, wlasnie miałam wejść, żeby dodać otuchy długo starającym się dziewczynom, a tutaj widzę, że już Flower kochana się pochwaliła hehe, bardzo mi miło. Zobaczymy jak będzie, bo to dopiero test ciążowy wyszedł pozytywny, a jeszcze bety nie robiłam, nie powtarzałam, także różnie to może być, ale nadzieja zaczęła się tlic na nowo. Także trzymam mocno kciuki za was i mam nadzieję, że to będzie dobry rok dla każdej z nas .
Frelcia my mieliśmy Picsi z powodu HBA i zarodki powstały bardzo ładne, szybko się dzieliły, blastocysty mieliśmy już w czwartym dniu hodowli. Zobaczysz, już nie długo będziesz ciężarna .Malwas lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości