MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Malwas gratulacje! Trzymam kciuki żeby wszystko było ok!
Frelcia będziesz następna
Mnie dzisiaj cały dzień kłuje jajnik a to dopiero 9dc ciekawe czy ovu będzie wcześniej? W sumie mogłaby być wczoraj z mężem działalismy to armia czeka,a od jutra mąż jest 3 dni w domu to dołożymy nowej
Tak bym chciała żeby się udało tak do szczęśliwego końca ehhh... ta cb zrobiła mi duże nadzieje.Malwas lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Flo kochana Tobie już 19 tc leci a dopiero co pierwszą betę robiłaś ,nawet wartość pamiętam super patrzeć na twój suwaczek.
Flowwer lubi tę wiadomość
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:Czereśniowa a jaką mają u Ciebie wielkość jak pękają ? U mnie 17 DC nie wiem jakie pęcherzyki bo mi się latać na podgląd nie chciało ale też raczej nic jeszcze nie było...
Melvas gratulacje!
Naprawdę coraz mniej tu dziewczyn, które kojarzę
Frelcia, a teraz już tylko czekasz na punkcje czy jeszcze odwiedzasz klinikę w międzyczasie, pamiętasz ja się dzięki Tobie muszę zorientować w temacie
U Was też tyle śniegu? Ja już mam sanki zaliczone.Malwas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzeresniowaMama tak. Idę we wtorek na badanie hormonów i na usg. Po nim doktor zadecyduje czy jeszcze dalej stymulujemy (max do czwartku) czy jednak punkcja już w czwartek/piątek. Im bliżej tym się bardziej boję. Usypiania i hiperki. Po transferze wiadomo będę się martwić czy się udało...
-
Część dziewczynki ♥️
Yoselyn tulę Cię mocno :* dziewczyny mają rację niebawem doczekasz się malucha skup się na tej myśli!
Malwas gratulacje :* !!!!
Frelcia no to zaraz będziesz w ciąży i przejdziesz na drugą stronę mocy
Ja dzisiaj i wczoraj po pracy byłam na kursie szycia. Dzisiaj cały dzień szylam spódnice i uszyłam
W 18 DC wysikam pozytywa ! Myślałam że owulacji nie bedzie, a tu jednak, ale nie wiem czy taka owulacja będzie wartościową ??
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a476cf1d53c2.jpgFrelcia, Czrna 81, Malwas, lamka, Rub45 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
agulineczka wrote:Iza piekny pozytyw:) do dzieła
Napisałam do tej dziewczyny kradziejki nazw i grafik, oczywiście mnie zablokowała i napisała że nie zmieni nazwy. Teraz szukam jej adresu i sruu wyśle pismo od adwokata zobaczymy co ona na to.
Reset Emilka piszecie od poniedziałku? Czy kiedy start?? Stresik pewnie jest...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2018, 18:02
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
91Ewela09 wrote:Koteczka, musisz przyjąć mnie do przyjaciółek. W innym wypadku nie będę mogła napisać wiadomości.
Zaakceptowałam napisz do mnie.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam pytanie doktor endo kazał mi powtórzyć prolaktyne ok dwa tygodnie po rozpoczęciu @ żeby zobaczyć czy spadła i teraz się zastanawiam czy zrobić badanie w 14dc czy w 20dc? W 14 może być jeszcze przed ovu ale w środku okresu płodnego i trochę szkoda mi tracić wieczór i poranek starań ( wiadomo że przed badaniem abstynencja) a w 20 dniu jeśli by się udało to znowu nie wyjdzie wiarygodny wynik. Jak myślicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2018, 19:08
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
A czy mozna dzialac po cb? skoro mialam taki niski wynik bety.. czy odczekac cykl..?
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️