MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Malwas huuuura gratulacje
Frelcia szykuj się do boju, czas na twoje dwie kreski
Yos a ja wciąż wierzę w twojego kropka że sobie poradzi i zaskoczy cię betaMalwas lubi tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
StaraczkaNika wrote:Można, a nawet trzeba korzystać z przychylnego układu hormonów
no ale nie wiem czy gdybym chciala podejsc do crio czy mi pozwola.. chyba raczej kaza mi odczekac cykl.
Melevis lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Hej Dziewczyny!
Cały dzień wycięty po nocnym dyżurze. Rano dojechałam jeszcze Ciastka i przespałam do obiadu! Temperatury po nockach nie mierzę -straszne głupoty mi wychodzą także nie wiem kiedy w końcu ta owulacja. Mam nadzieję że jutro tempka skoczy.
Malwas gratulacje
Dziś tak bardzo krótko bo wpadłam Was nadrobić, jutro cały dzień poza domem wiec znowu wieczorem będę nadrabiać. Miłego weekendu!Malwas lubi tę wiadomość
-
Przykro mi, Yoselyn
Myślę, że lekarze będą Cię wręcz zachęcać, żeby podejść teraz, bo jednak są duże korzyści, a endometrium spokojnie wróci do normy. Ja po łyżeczkowaniu miałam ładne już po 2 tygodniach. -
StaraczkaNika wrote:Przykro mi, Yoselyn
Myślę, że lekarze będą Cię wręcz zachęcać, żeby podejść teraz, bo jednak są duże korzyści, a endometrium spokojnie wróci do normy. Ja po łyżeczkowaniu miałam ładne już po 2 tygodniach.
kiedys mi jedna lekarka powiedziala ze jesli podchodzilam do crio i wynik byl negatywny to mozna a jak byl dodatni to ona wlasnie mowila by odczekac cykl by wszystko wrocilo do normy i zeby sie oczyscilo wszystko.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:kiedys mi jedna lekarka powiedziala ze jesli podchodzilam do crio i wynik byl negatywny to mozna a jak byl dodatni to ona wlasnie mowila by odczekac cykl by wszystko wrocilo do normy i zeby sie oczyscilo wszystko.
To bardzo ostrożna, może to dobrze. Mi ginka chciała dać clo już miesiąc po poronieniu, właśnie żeby korzystać z wyregulowania hormonów, bo w moim przypadku byłoby gorzej, gdyby wszystko wróciło do "normy".
A teraz do tej samej pani chodzisz? Bo myślę, że inny lekarz mógłby Ci inaczej zalecić. Wiadomo, przy ivf zastanowią się 2 razy dla dobra Twojego i malucha -
Yoselyn, przykro mi, choc ka bym pewnie powtorzyła bete jeśli @ nie przyjdzie. I korzystałabym. Sama mam nadzieję na te sprzyjające hormony sie załapać.
Przepraszam, ze mnie dzis malo, ale korzystamy z mezem, ze jeszcze pije i byla randka i pierwszy seks od dwoch miesiecy..
Licze na wyrozumialoscMOJE, Izape_91, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
-
Mój doktor powiedział, że po cb możemy działać od razu po @ i tak robimy.
Yos mam nadzieję,że nie będzie u Ciebie potrzeby robienia przerwy.
Cały czas boli mnie jajnik i plecy chyba ovu jednak będzie wcześniej. Zastanawiam się czy odstawić już niepokalanek i wiesiołek bo mam brać tylko do ovuMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualny
-
Izape_91 wrote:Żeby taki się wysikał ciążowy to by było coś
Napisałam do tej dziewczyny kradziejki nazw i grafik, oczywiście mnie zablokowała i napisała że nie zmieni nazwy. Teraz szukam jej adresu i sruu wyśle pismo od adwokata zobaczymy co ona na to.
Reset Emilka piszecie od poniedziałku? Czy kiedy start?? Stresik pewnie jest...
Izuś, tak w skrócie:
- my z Emilką piszemy od wtorku do piątku. Stresik u nas obu sięga zenitu
- zmieniłam tabletki na zawroty głowy - biorę teraz od neurologa Cavinton, przeczytałam w ulotce, że są polecane też na chorobę Meniera - nie wiem jak Twoja Mama, bo dawno nie pisałaś, ale mam nadzieję, że lepiej.
- po egzaminie przypomnij mi to tej lasce na profilu fb zostawię stosowny wpis w temacie naruszania dóbr osobistych.
Malwas - cichutkie gratulacje!
Aha, Frelcia - mam nadzieję, że i u Twojej rodziny zdrowotnie lepiej :*
Karma - dobrze, że wizyta u P. owocna. Usmiałam się z tego tekstu, że jest nas tu więcej.
Dziewczynki, reszty nie ogarniam, mój mózg jest w trybie szukania zarzutów procesowych
Jeszcze się Wam tylko pochwalę, że mam cudowną teściową - chciała mnie odciążyć, więc w ramach swojego urlopu, który spędza w Krakowie podrzuciła mi zapasy jedzenia na dwa tygodnie i nawet na kawę nie chciała wejść, żebym się mogła spokojnie uczyć. No skarb po prostu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2018, 20:47
Koteczka82, MOJE, Emiilka, Malwas, Meśka, Izape_91, lamka, Karma88, Kaczorka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyYosel kurde bardzo mi przykro wierzyłam że będzie u Ciebie podwójne szczęście.
Resecik Ty masz głowę.. z babcią już ok. Wyszła ze szpitala zdrowotne się unormowalo, zawodowo się piertoli ale to tam...niewazne w porównaniu do starań O dziecko. Czyli od wtorku mocne kciuki uruchamiam. ❤reset lubi tę wiadomość
-
Izunia, podpisuję się rękami i nogami pod słowami Resecika. Będę z siebie dumna, jeżeli w ogóle przeżyję ten czterodniowy maraton. Jeszcze każdego dnia musimy się stawić godzinę przed egzaminem. Niestety mnie wciąż bardzo mdli i dzisiaj już mam ochotę płakać z bezsilności. Nie mogę się skupić na czytaniu przez te mdłości, a jak nie czytam, to mam wyrzuty sumienia. W ramach relaksu, podczytuję codziennie forum, ale wybaczcie, że merytorycznie odezwę się dopiero po piątku...
reset, Koteczka82, Siwulec lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Emilka - miałam zacytować, nie polubić!
Ale będzie dobrze Kochana :* Kropek da Ci siłę i wsparcie, zobaczysz! Poza tym masz obecnie dwa mózgi, więc jesteś niczym Marit Bjoergen na lekach na astmę
Z tymi wyrzutami sumienia Cię rozumiem - kręgosłup znów mi się odezwał, powinnam odpocząć, bo inaczej wyląduję na neurologii, a nie na egzaminie, ale nie umiem, bo stres i wyrzuty sumienia, że nie kuję.
No i u nas jeszcze piszemy po całym Krakowie - ja trafiłam na salę gimnastyczną jednej uczelni, a za oknem -6. Więc na słabo ogrzewanej sali do wf cudnie będzie siedzieć przez 8 godzin. I to wszystko za jedyne 1700 złEmiilka, lamka, Siwulec, Bocianiątko lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyHej.Jestem wczoraj nie udało mi się nadrobić po pracy a dzisiaj wkoncu końcu jestem na bieżąco ale już mi się oczy zamykają więc idę spać a od jutra mam 2 dni odpoczynku więc będę na bieżąco a potem testowanie ... ooo Gratuluję i przytulam te które tego potrzebują szczególnie Yos bo mi przykro bardzo! Do jura dziewcZyny
-
Meśka wrote:Reset, parafrazując naszego banana nr2, zazdroszcze teściowej! Skad ją masz ? Moze pożyczysz????
Nie oddam! Złota kobieta - zawsze jest po mojej stronie, nawet jak nadaję na jej ukochanego, pierworodnego synka, do tego mega pomocna (mam domowej roboty bigos, paszteciki, jakieś mięsa w sosie, z dziesięć kotletów mielonych, zupę i sałatkę jarzynową. Nie wiem czy mam na tyle miejsca w zamrażarce:p), do tego jest mega życiowa, do tańca i do różańca i potrafię się z nią sam na sam na piwo umówić
Możecie zazdrościć, tyle Wam powiemMeśka, Siwulec, MOJE, Kaczorka, Emiilka, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Reset zazdrościmy:) ja na moją nie mam co narzekać też, jest w porządku:)
Za tydzień dziewczyny będziecie odpoczywać na luzie:) Emilka współczuję mdłości, bo to nie pomaga w stresie... Mam nadzieję że dzieciątko da Ci odpocząć na dzień egzaminów.
Czereśniowa czapkę i apaszkę można trzasnąć miałam w planach dla chrześniaka uszyć komplecik.
Coś jeszcze miałam napisać ale mam sklerozęEmiilka lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
AA przypomniałam sobie. Zrobiłam test i zostawiłam gdzieś na parapecie. No i em podchodzi do parapetu i tak patrzy na niego, a potem na mnie i pyta: czyli masz teraz owulację ?
Haha :p on napewno podczytuje to forum. Na bank.reset, lamka, Flowwer, Morusek, Meśka, Siwulec, MOJE, Karma88, Lunaris, Jeżowa, MaryAnn, Emiilka, Koteczka82, Czrna 81, Rub45 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Witam Was wszystkie !
Dziewczyny ja pije !!! kończę pierwsza ( i nie ostatnia ) lampkę mojego Carlo Rossi i już mi w głowie szumi
Tak mi się dobrze zrobiło
Admiralka nie rób może już tych testów, jak wiadomo one lubią być złośliwe
Yos w dalszym ciągu Cię ściskam
Emilka i Reset opijam Wasze egzaminy !! A za tydzień Wy będziecie je opijać z radością
Frelcia
GG fajnie ze wróciłaś :*
Malwes nie wiem czy już gratulowałam, ale z przyjemnością zrobię to jeszcze raz, Gratulacje
Co to tęsknoty za nieobecnym to ja często myśle o Motylku ale się nie odzywa, szkoda bo to tez bardzo pozytywna postać...
No i tak sobie pisze i nie wiem kiedy druga lampeczka się sączy mniam
Sorki za nie wyróżnienie loginów, ale obecnie jest to dla mnie zbyt skomplikowana kombinacja :*
Wasze zdrówko, moje dzielne Baby
reset, Flowwer, Kaczorka, KateHawke, Emiilka, Czrna 81, Millvaa, Malwas lubią tę wiadomość