Forum W oczekiwaniu na testowanie MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
Odpowiedz

MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 20 marca 2018, 07:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/122682a09f46.jpg
    Zdjęcie tabletem ale słaby aparat i teraz nie zrobię innego zdjęcia ale widzę piękne 2 kreski i lecę na betę czwartek powtórka i w piątek wizyta u gin ;)

    sAnsa_28, beatka_c, frezyjciada, gilmoregirl, Emilkap11, nenusia, Czrna 81, Anaaa90, Izape_91, Siwulec, Malgonia, KateHawke, Rucola, summer86, Jeżowa, bazylkove, Lunaris, Bajkaaa, Lena21, Yoselyn82, by7mistake, innamorata88, Flowwer, blue00, Lucia88, emi2016, Cabrera, Emiilka, Angelika83, Barbarka1984, problemik lubią tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 20 marca 2018, 07:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue no gratulacje!

    Ja za chwilę póki co ostatnie klucie zaliczam. Potem jadę ba badanie hormonów. I wieczorem usg.. trochę się boję co na nim będzie.

    blue00 lubi tę wiadomość

  • Kingulla Autorytet
    Postów: 2698 2639

    Wysłany: 20 marca 2018, 07:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnkaG też widzę :) cudownie :) jak mnie ten dzień napawa optymizmem. :D

    Malgonia, a może musisz męża czymś podkusić - jakieś pończoszki, super seksi bielizna itp. Itd. Mój raczej problemu z tym nie ma ale też ostatnio rzucił mi hasło, żebym przebrała się za dziewczynę batmana hyhy :p zarzuce sobie czarny worek na plecy i gotowe hyhy :p tylko nie woem czy to go podkreci :p

    ANkaG lubi tę wiadomość

    Sebek - 2010 <3 <3
    Starania od I 2016

    18.08.2016 - zaśniad całkowity:(

    V 2019 IVF - 😭

    III 2020 😭

    Czekam na cud..

    HSG - oba jajowody drożne (lewy udrożniony po ponownym podaniu kontrastu)
  • sAnsa_28 Autorytet
    Postów: 3638 2935

    Wysłany: 20 marca 2018, 07:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnkaG widać :) gratulacje !

    ANkaG lubi tę wiadomość

    zpbn9vvj2h4w9epl.png
    Aniołek 8/11tc [*] - 06.07.2017
    Angelius Provita, dr M. Paliga - od 13.04.2018
    L + H 05.09.2018
    On :DFI 50%, po 4 msc. 35 % , hla-c c2c2
    Ja: adenomioza, endometrioza I
    Kir AA, NK 17%
    MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G - układy hetero
    25.02.2019 IMSI+macs 3BB🙁
    13.06.2019 IMSI+macs 8A🙁🙁❄️❄️❄️
    02.10.2019 ket 4AB🙁 cb 6dpt 84,6 8dpt 194,4 9dpt 352,3 13dpt 375,9 16dpt 33,5
    8.11.2019 ket 3BB 🙁
    01/2020 03/2020 CB 🙁🙁
    Szczepienia limfocytami
    11/2020 22dc 41,5 23dc 77,6 25dc 210 28dc 928,9 35 dc 10976 39dc ❤️
    5.07.2021 r Milena 2790g 51 cm
  • nowa na dzielni Autorytet
    Postów: 3035 3839

    Wysłany: 20 marca 2018, 07:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue, AnKa! Gratulacje!!! :)

    Mojego łatwo podkręcić ale za to wrażliwy ostatnio jak dziewczyna ;). Łatwo go urazić, coś palnąć trochę może głupszego podczas podkręcania się nawzajem i już kaplica, teraz to już nie, ewentualnie później :P.

    Lunaris te cykle nam się zsynchronizowaly ale mój tak damo głupi jak Twój w tym miesiącu :/. Sikanie jak po owu już od 8 dc, pozytywne krechy 10 dc i śluz, a skoku nie ma do dzisiaj (12 dc). Śluz lepki niepłodny, za to podbrzusze mnie napiernicza jakby miało wybuchnąć. Jeżeli dzisiaj dopiero mam owu to kiepsko to natura przemyślała, z takim bólem mi się do seksu nie spieszy. Nie mam pojęcia kiedy to głupie owu, temp pewnie jutro skoczy

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 07:42

    ANkaG, blue00 lubią tę wiadomość

    Synek już z nami ❤️❤️ Kwiecień 20

    Marzec 19 - strata, 10 tc

    24.07 - || kreseczki 💕
    25.07 - beta 22 | prog 12,5
    29.07 - beta 296,5! <3 | prog 22 <3
    10.08 - serduszko +


    Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 20 marca 2018, 07:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa ja reż miałam w tym miesiącu taki ból i się zmusiłam a na drugi dzień skok tempki :-P także działaj.

  • nowa na dzielni Autorytet
    Postów: 3035 3839

    Wysłany: 20 marca 2018, 07:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Nowa ja reż miałam w tym miesiącu taki ból i się zmusiłam a na drugi dzień skok tempki :-P także działaj.

    Ale mojego już nie ma, pojechał wczoraj do piątku ;(

    Synek już z nami ❤️❤️ Kwiecień 20

    Marzec 19 - strata, 10 tc

    24.07 - || kreseczki 💕
    25.07 - beta 22 | prog 12,5
    29.07 - beta 296,5! <3 | prog 22 <3
    10.08 - serduszko +


    Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 20 marca 2018, 07:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    Nie wierzę,12dpo
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/da354ccf20ec.jpg
    Gratulacje!!!!!!!

    blue00 lubi tę wiadomość

  • Kingulla Autorytet
    Postów: 2698 2639

    Wysłany: 20 marca 2018, 07:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa mnie też wczoraj tak bolało, a ovu chyba dopiero dziś bo znów pojawił się śluz płodny. Zadziałamy jeszcze wieczorem, ale pewnie będzie już za późno, a wczoraj przez ten ból nie było nic :(

    Sebek - 2010 <3 <3
    Starania od I 2016

    18.08.2016 - zaśniad całkowity:(

    V 2019 IVF - 😭

    III 2020 😭

    Czekam na cud..

    HSG - oba jajowody drożne (lewy udrożniony po ponownym podaniu kontrastu)
  • _Hope_ Autorytet
    Postów: 3381 4989

    Wysłany: 20 marca 2018, 08:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANkaG kciuki za betę!

    ANkaG lubi tę wiadomość

    Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 20 marca 2018, 08:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa kurde :-( ale może żołnierze przeczekają od ostatniego razu.

    Anka gratulacje!
    Hope kiedy beta?

    ANkaG lubi tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 20 marca 2018, 08:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue, Anka piękne wyśnione dwie kreseczki które pojawią się w grudniu :-) żeby je wycałować!
    Ja postanowiłam że zacznę biegać, tylko niech zrobi się cieplej :D Może nie na dystans 4 km jak Izka, ale dla mnie to i tak będzie wyczyn.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 08:10

    ANkaG, blue00 lubią tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 20 marca 2018, 08:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noi byłoby pięknie jakby nie było problemu ! Klucze zaginęły w akcji i nie zdążę do pobliskiego labo dzisiaj więc zrobię w mieście bo muszę jechać z szwagierką tylko ze w czwartek przyrost będę musiała tam jechać zrobić a nie mogę bo od rana praca i chciałam jechać do tego pobliskiego bo mam blisko to zdążę

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 20 marca 2018, 08:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Niby dziś nie środa a jednak ja środa! <3 trzymam kciuki za rosnącą betę i Wasze maluszki! Brawo!

    ANkaG lubi tę wiadomość

  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5687 7006

    Wysłany: 20 marca 2018, 08:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue, AnkaG!!!
    CUDOWNIE! Piękny początek wiosny! <3 <3 <3

    U mnie urojona ciąża zaczęła się wyjątkowo późno, bo 9 dpo ;) cycki mnie bolą. Ale tak w środku. Jak dotykam to w ogóle nie. Dziwne.

    A dziś jadę robić immunologie :) proszę o małe kciuki :)

    lamka, reset, Malgonia, nenusia, Meśka, Czrna 81, Frelcia, Bajkaaa, Malwas, Sanka, Lena21, ANkaG, Flowwer, blue00, Koteczka82, Emiilka lubią tę wiadomość

    laUgp2.png
    3. IMSI Gameta długi protokół start 10.10.2021 :) jeanine-->gonapeptyl-->rekovelle
    2. ICSI OviKlinika 2021: krótki protokół z antagonistą: 10 komórek - 1 blastka
    * CRIO 3.2.3 z 7 doby - 01.04.2021 :(
    1. ICSI nOvum 2019 - krótki protokół z antagonistą: 7 komórek - 3 trzydniowce
    * CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020 :( :(
    * ET cl9.3 - 01.08.2019 :(
    IUI - 19.11.2018 :(
    IUI - 24.10.2018 :(
    AMH 2.7 - spadło z 6 po dwóch procedurach... stan zapalny endometrium wyleczony, test Be Ready - endometrium prereceptywne, KIR Bx, alloMLR 33,9%
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny
  • Kargo31 Autorytet
    Postów: 1566 1095

    Wysłany: 20 marca 2018, 08:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny!

    Blue ale krechy! gratuluję!!

    Anka kciuki za betę!

    Reset,Emilka trzymam kciuki za egzaminy!!

    Frelcia kciuki za wizytę i badania, nie denerwuj się kochana <3

    Lamka mam nadzieje, że Twoja urojona ciąża przestanie byc urojoną i będzie tą prawdziwą :D


    Miałam dziś testować, po jakiś 4 dniach spóźnienia, ale @ pokazała mi środkowy palec... :( nie będzie prezentu na urodziny... rozpoczynam 14 cykl kompletnie bez wiary i najmniejszej ochoty na jakiekolwiek próbowanie... I jakaś dziwna ta @, cycki dalej bolą, a brzuch nie :/

    Życzę Wam lepszego dnia niż mój!

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 08:15

    reset, lamka, Frelcia, blue00, Emiilka lubią tę wiadomość

    *57 cs o pierwszego Maluszka (start marzec 2017)
    *iui x 3 - nieudane
    - I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
    - II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
    - III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
    *I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki - jeden ❄
    - I criotransfer 27.08.2021 - 3 dniowy Maluch - udany :)
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5023 11627

    Wysłany: 20 marca 2018, 08:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue i AnkaG gratulacje!!!!♥️♥️♥️♥️ Pięknie dziewczyny :)

    Reset i Emilka pewnie już w stresie jadą na egzamin. Dacie radę kochane ♥️♥️♥️

    reset, ANkaG, blue00, Emiilka lubią tę wiadomość

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 20 marca 2018, 08:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trudno zrobię przyrost w pt przed wizytą bo mam na 9 usg i tak nic nie będzie widać bo owy była niedawno więc zagniezdzenie itd więc pewnie w przyszłym tyg znowu bede miała podgląd i wtedy pokaże jej przyrost

  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 20 marca 2018, 08:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, a jak pacze to [email protected] meeega dobry :)

    Blue i Anka Jakie wspaniałe wieści, czekam na betę Anko a Blue Twoja to ma pewnie z 300 ;)

    Frelcia i Bociek kciuki na maksa za Was !!!!

    Emilko i Reseciku dajcie czadu, niech długopisy płoną :)

    pozostałym życzę miłego dzionka :*

    Frelcia, ANkaG, blue00, Emiilka lubią tę wiadomość

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 20 marca 2018, 08:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej moje cudowne :* nie udzielam się ostatnio, ale Was czytam każdego dnia :*

    Gratuluję wszystkich pięknych kresek i bet!

    Anka, Blue moje kciuki są dzisiaj Wasze <3

    Lamka cieszę się, że jesteś zadowolona z wizyty :)

    Hope, kuruj się!

    Armirałka ż całego serca gratuluję <3

    Reset, Emilka Wy wiecie, że myślami jestem dzisiaj z Wami :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 08:24

    ANkaG, blue00, Emiilka lubią tę wiadomość

‹‹ 200 201 202 203 204 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Układ immunologiczny a problemy z płodnością, czyli czym jest niepłodność immunologiczna

Układ immunologiczny, czyli inaczej odpornościowy ma niebagatelny wpływ na płodność. Niekiedy czynniki immunologiczne mogą być bezpośrednią przyczyną niepłodności. Czy problemy z implantacją zarodka albo nawracającymi poronieniami mogą być wywołane przez czynniki immunologiczne? W jakich przypadkach rozważyć konsultację ze specjalistą - immunologiem? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego