MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMam wyniki estradiolu wskazujące na I trymestr ciąży. Haha. Dobra. Zaraz wchodzę. Napiszę po :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 18:28
Bocianiątko, Meśka, Lunaris, Kargo31, reset, Siwulec, nowa na dzielni, Emiilka, Melevis, nenusia, Bajkaaa, lamka, Diamond92, Morusek, Rucola lubią tę wiadomość
-
Hania34 wrote:Melevis nie to miałam na myśli :p raczej np to, że może wie, że ona chce i dla niej to robi bo ją kocha? No ale
cóż tak też w sumie można spróbuję po prostu niespotykane
A moze nie oceniaj i nie domniemuj skoro jej nie znasz ?Bajkaaa, Luna1993, Morusek lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
FRELCIA !!!!!!!! Pełnego koszyka jaj!!!
-
Melevis uśmiałam się jak głupia aż się dziecko ogląda i pyta co takiego śmiesznego takie uroki macierzyństwa. Ja jestem mało zorganizowana, bardzo lubię święty spokój i lenistwo. Wiem, że będę musiała dużo zmienić jeśli mi się uda zajść kiedyś. Mimo to myślę sobie, ze jak dałam radę sama z 1 to dam radę i z 2 z Ciastkiem w bonusie
Blue już Ci to pisałam kiedyś -wielki szacun dla Ciebie. Marzę o 3 ale obawiam się że nie dam rady- ani zajść ani fizycznie poprowadzić taką rodzinę. Nienawidzę gotować! Sprzątam z doskoku. Prowadzenie domu dla takiej gromady to nie lada wyczyn, na pewno nie masz dla siebie nawet 1/4 czasu, który ja przepuszczam przez palce. Jesteś wielka!Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wszystkim z pozytywnymi testami i betami jeszcze raz gratuluję.
Kasia trzymam kciuki żeby beta ładnie rosła.
Blu jeszcze raz gratuluję i cieszę się że Ci się udało. Spokojnej ciąży.
Frelcia kciuki za jajka &&&&
Ja mam dzisiaj tak wzięty brzuch jakbym przed @ była albo w ciąży, a to dopiero 12dc. Nigdy tak nie miałam. Dodatkowo widzę że zostaje mi woda po pracy mam problem żeby buty zapiąć
Mam nadzieję że nic mi się nie poprzestawiało w cyklu po tej cb.
Tak bym już chciała być w ciąży. Ta biochemiczna dała mi ogromną nadzieję.blue00, Kasia1552, ANkaG lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Frelcia !!!!!!! Ale dozujesz emocje tuptam i czekam :*
Frelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny jest ok ładnie wszystko się rozwija. Doktorek w szoku znowu że aż tak dobrze dobrał leki haha. Nie będzie raczej mrożenia tylko świeży transfer. A punkcja w sobotę jeszcze do czwartku zastrzyki i już mnie lekarz pocieszyl że po transferze będzie heparyna. Chyba nauczę się sama wbijać w końcu:D
reset, Minie Black, Meśka, Kotowa, Bocianiątko, Malgonia, Lunaris, Luna1993, lamka, Kargo31, nowa na dzielni, Siwulec, nenusia, blue00, Lucia88, frezyjciada, Bajkaaa, Yoselyn82, JuicyB, Angelika83, MaryAnn, KateHawke, Kaczorka, Jedna_z_Wielu, Sanka, Morusek, summer86, Diamond92, Czrna 81, Emilkap11, Koteczka82, MOJE, ANkaG, Flowwer, Rucola, Emiilka, agulineczka, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Frelcia ALE BĘDZIE SOBOTA Super!
Frelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA, jeszcze miałam w końcu pochwalić się krzesłem
PRZED
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a2f895621496.jpg
PO
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6d2ad5a9eb9.jpgnowa na dzielni, Siwulec, Frelcia, Malgonia, Bocianiątko, blue00, Lucia88, Bajkaaa, Luna1993, Meśka, Lunaris, Minie Black, KateHawke, Jedna_z_Wielu, Kaczorka, Morusek, Czrna 81, Diamond92, Koteczka82, Emilkap11, Kargo31, MOJE, ANkaG, Flowwer, Rucola, Emiilka, moyeu, Mala90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrelcia super wieści! Szybko to idzie nie? Pewnie jak przyjdzie moja kolej to będzie się wleklo niemiłosiernie.
Dziewczyny, która testuje na pierwszy dzień wiosny? U nas już czuć, śniegi topnienlją, błoto fantastyczne, jutro mam zamiar z dzieciakami spalić Marzanne. Wiem, wiem pogańskie zwyczaje, ale może pomogą
Malgonia, Frelcia, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Witam was po dłuższej nieobecności. Oczywiście cały czas was podczytywalam i jestem w miarę na bieżąco ale potrzebowałam lekkiego odpoczynku od tego wszystkiego plus dopiero co skończyłam antybiotyki na zapalenie oskrzeli. Trzymam kciuki za wszystkie w końcu się Nam uda:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 19:30
Czrna 81, Flowwer lubią tę wiadomość
Fabian 06.2014
Dwa aniołki 02.2017 06.2017 [*]