MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMam wyniki estradiolu wskazujące na I trymestr ciąży. Haha. Dobra. Zaraz wchodzę. Napiszę po :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 18:28
Bocianiątko, Meśka, Lunaris, Kargo31, reset, Siwulec, nowa na dzielni, Emiilka, Melevis, nick nieaktualny, Bajkaaa, nick nieaktualny, Diamond92, Morusek, Rucola lubią tę wiadomość
-
Hania34 wrote:Melevis nie to miałam na myśli :p raczej np to, że może wie, że ona chce i dla niej to robi bo ją kocha? No ale
cóż tak też w sumie można spróbuję
po prostu niespotykane
A moze nie oceniaj i nie domniemuj skoro jej nie znasz ?
Bajkaaa, nick nieaktualny, Morusek lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
FRELCIA !!!!!!!! Pełnego koszyka jaj!!!
-
Melevis uśmiałam się jak głupia aż się dziecko ogląda i pyta co takiego śmiesznego
takie uroki macierzyństwa. Ja jestem mało zorganizowana, bardzo lubię święty spokój i lenistwo. Wiem, że będę musiała dużo zmienić jeśli mi się uda zajść kiedyś. Mimo to myślę sobie, ze jak dałam radę sama z 1 to dam radę i z 2 z Ciastkiem w bonusie 
Blue już Ci to pisałam kiedyś -wielki szacun dla Ciebie. Marzę o 3 ale obawiam się że nie dam rady- ani zajść ani fizycznie poprowadzić taką rodzinę. Nienawidzę gotować! Sprzątam z doskoku. Prowadzenie domu dla takiej gromady to nie lada wyczyn, na pewno nie masz dla siebie nawet 1/4 czasu, który ja przepuszczam przez palce. Jesteś wielka!
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wszystkim z pozytywnymi testami i betami jeszcze raz gratuluję.
Kasia trzymam kciuki żeby beta ładnie rosła.
Blu jeszcze raz gratuluję i cieszę się że Ci się udało. Spokojnej ciąży.
Frelcia kciuki za jajka &&&&
Ja mam dzisiaj tak wzięty brzuch jakbym przed @ była albo w ciąży, a to dopiero 12dc. Nigdy tak nie miałam. Dodatkowo widzę że zostaje mi woda po pracy mam problem żeby buty zapiąć
Mam nadzieję że nic mi się nie poprzestawiało w cyklu po tej cb.
Tak bym już chciała być w ciąży. Ta biochemiczna dała mi ogromną nadzieję.
nick nieaktualny, Kasia1552, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Frelcia !!!!!!! Ale dozujesz emocje
tuptam i czekam
:*
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny jest ok
ładnie wszystko się rozwija. Doktorek w szoku znowu że aż tak dobrze dobrał leki haha. Nie będzie raczej mrożenia tylko świeży transfer. A punkcja w sobotę
jeszcze do czwartku zastrzyki i już mnie lekarz pocieszyl że po transferze będzie heparyna. Chyba nauczę się sama wbijać w końcu:D
reset, nick nieaktualny, Meśka, Kotowa, Bocianiątko, Malgonia, Lunaris, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kargo31, nowa na dzielni, Siwulec, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lucia88, nick nieaktualny, Bajkaaa, Yoselyn82, JuicyB, Angelika83, MaryAnn, KateHawke, Kaczorka, Jedna_z_Wielu, Sanka, Morusek, summer86, Diamond92, Czrna 81, Emilkap11, Koteczka82, MOJE, nick nieaktualny, Flowwer, Rucola, Emiilka, agulineczka, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Frelcia ALE BĘDZIE SOBOTA
Super!
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA, jeszcze miałam w końcu pochwalić się krzesłem

PRZED
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a2f895621496.jpg
PO
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6d2ad5a9eb9.jpg
nowa na dzielni, Siwulec, nick nieaktualny, Malgonia, Bocianiątko, nick nieaktualny, Lucia88, Bajkaaa, nick nieaktualny, Meśka, Lunaris, nick nieaktualny, KateHawke, Jedna_z_Wielu, Kaczorka, Morusek, Czrna 81, Diamond92, Koteczka82, Emilkap11, Kargo31, MOJE, nick nieaktualny, Flowwer, Rucola, Emiilka, moyeu, Mala90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrelcia super wieści! Szybko to idzie nie? Pewnie jak przyjdzie moja kolej to będzie się wleklo niemiłosiernie.
Dziewczyny, która testuje na pierwszy dzień wiosny? U nas już czuć, śniegi topnienlją, błoto fantastyczne, jutro mam zamiar z dzieciakami spalić Marzanne. Wiem, wiem pogańskie zwyczaje, ale może pomogą
Malgonia, nick nieaktualny, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Witam was po dłuższej nieobecności. Oczywiście cały czas was podczytywalam i jestem w miarę na bieżąco ale potrzebowałam lekkiego odpoczynku od tego wszystkiego plus dopiero co skończyłam antybiotyki na zapalenie oskrzeli. Trzymam kciuki za wszystkie w końcu się Nam uda:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 19:30
Czrna 81, Flowwer lubią tę wiadomość
Fabian 06.2014
Dwa aniołki 02.2017 06.2017 [*]