MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia mega! Chwila moment i będziesz nam brzuch pokazywać!
Lamka tez sprawdzam co chwile maila czekając na wyniki tych mutacji kurde najgorzej ze liczę ze mi jakaś wyjdzieFrelcia lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnyDziewczęta,nie chcę się tu rozpisywać na temat swojego życia prywatnego,niektóre z was wiedzą,jaką mam sytuację,ale powiem tylko tyle-dziecko było bardzo wyczekane.
nenusia, Frelcia, Meśka, Lunaris, Czrna 81, Koteczka82, MOJE, ANkaG, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Nieee No to w takim razie jak kupuje wino na sobote i opijam ten Twój Frelciu mały wielki sukces
Lamo, krzesło genialneMalgonia, Frelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nenusia wrote:Miałam ale strach wziął górę.. Obiecuje rano zrobię jak bede sama w domu
Trzymam za słowonenusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOk to teraz ja
Beta-633 w 35 dzień cyklu
Prog-9
I jeszcze mam kobitki pytanie czy na tym etapie ok.5 tydzień ciąży czy już coś powinno być widoczne?blue00, nenusia, Minie Black, KateHawke, Kaczorka, summer86, Bajkaaa, Malwas, Czrna 81, Lucia88, Koteczka82, ANkaG, Flowwer, Rucola, Emiilka, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Frelcia wrote:Lamciu zajebiste krzesło:)
Nenusia to kciuki
Oj Siwulku potem będą najgorsze dni oczekiwania ile okruszkow będzie. A potem jeszcze gorsze na test. Normalnie moda na sukces.
Przetrwamy to :* RAZEMFrelcia lubi tę wiadomość
-
nadzieja73 wrote:Ok to teraz ja
Beta-633 w 35 dzień cyklu
Prog-9
I jeszcze mam kobitki pytanie czy na tym etapie ok.5 tydzień ciąży czy już coś powinno być widoczne?
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualnyBocianiątko wrote:pęcherzyk chyba powienien być piękna beta... ale prog... suplementujesz czymś? trzymam kciuki za dalszy rozwój wydarzeń
-
nick nieaktualny
-
Koniecznie coś trzeba na tego proga Nadzieja żeby ciąża się utrzymała. Ale mi podskoczyło ciśnienie jak to przeczytałam! Mimo wszystko -choć nie w Twoim brzuszku to gratuluję -dziecko i tak Wasze pierwszy dzidziuś u córki?
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:Koniecznie coś trzeba na tego proga Nadzieja żeby ciąża się utrzymała. Ale mi podskoczyło ciśnienie jak to przeczytałam! Mimo wszystko -choć nie w Twoim brzuszku to gratuluję -dziecko i tak Wasze pierwszy dzidziuś u córki?
Pojutrze zrobi kolejną bete i do lekarza po suplementMOJE lubi tę wiadomość
-
Szybka relacja z wizyty lewy jajnik jest pęcherzyk 21mm, prawy 18 mm - lecimy w bliźniaki endo 8,6 mm i to z czego najbardziej się cieszę: czysto w macicy! Brak polipów! cieszę się jak dziecko, bo tego najbardziej się obawiałam.
Lecę świętować do sypialni, jutro Was nadrobię :* dziękuje za kciuki!Lunaris, Kotowa, lamka, Yoselyn82, KateHawke, nenusia, blue00, Frelcia, Siwulec, frezyjciada, Minie Black, Kaczorka, Morusek, summer86, Cabrera, nowa na dzielni, Sanka, Bajkaaa, Meśka, Malwas, Czrna 81, Lucia88, Koteczka82, Karma88, Luna1993, MaryAnn, MOJE, ANkaG, Flowwer, Rucola, Emiilka, Bocianiątko, Barbarka1984, Jeżowa, Malgonia, by7mistake, moyeu, problemik lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
ale niespodzianka tak czy siak będziesz zmieniać pieluchy
ostatnio nawet o tym myślałam- za ile będę miała wnuki wiem, wiem te starania zjadają mózgCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLamka krzesła wyszły przecudownie! Otwieramy razem odnawialnie?
Frelciu nie miałyśmy okazji dotychczas, nie mniej jednak od początku trzymam kciuki za Was, żłobek i wyczekiwane maleństwo!
Nadzieja gratulacje dla córuni, jednak podpisuje się rękami i nogami pod Lamką, pamiętam jej sytuację z jesieni, sama taka miałam w kwietniu rok temu i prog też był taki lichy, nie chce wyrokować czy straszyć, ale nie wiem czy nie jest już zbyt późno na symplementacje proga, mi to wygląda na niedomoge ciałka... Ale tak jak mówię, lekarzem nie jestem, mogę tylko podpisać się pod tym na moim przypadku
nenusia jutro jest Twój dzień!Frelcia, Hania34, nenusia lubią tę wiadomość