MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale przy inseminacji też trzeba skończyć.. to on na serduszkowanie ochory nie ma ale na samodzielna zabawę tak? Kurczę co to za czasy kobiety muszą facetów na sexy namawiać .Biedulek (tulę). A próbowałaś z nim szczerze porozmawiać z czego to wynika? Zmęczony jest.. ma jakiś problem którego się wstydzi?(może jak sugerują dziewczyny bierze coś p tej siłce) nuda po latach? (Nie gniewaj się).. to dupa takie robienie w sumie
-
Probowalam juz chyba wszystkiego. Rozmowy tylko pogarszaja sytuacje, bo zaraz jest ze go uwazam za impotenta. Generalnie to on zawsze byl dlugodystansowcem, ale problem zaczal sie jak zaczal biegac. On naprawde intensywnie trenuje, teraz juz i tak przystopowal, ale bywaly tygodnie gdzie przebiegal ponad 100km. Odzywek nue bierze. Cudem namowilam go przy staraniach na suplementy gdy zaczelismy sie starac. Jak mu po tygodniu pierwszy raz o poranku dygnal to uznal ze jest sens je brac. Niestety efekt byl krotkotrwaly.
On ma jakies chore ambicje i niestety ida nie w tym kierunku.
No ale ogladamy tego Greya i modle sie o cud jakis.
P.s. co moj maz robi sam ze soba to ja nie wiem, ale skoro go tak stresuje seks to moze bedzie wolal pojemniczek. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalgonia serduszko moje! Z moim było identycznie to samo! Kiedyś mi powiedział, że powinnam się na głowę leczyć skoro myślę tylko o jednym. Wkurzylam się i napisałam list, ale taki mega dlugaśny i wygarnelam mu wszystko co miałam do zarzucenia, cos mi tam miłego też było takie wiesz podsumowanie związku i moich uczuć.Na koniec że ja potrzebuję czasu żeby sobie w glowie wszystko poukładać, czy to ma sens. Zakleilam w kopertę i zostawilam na stole po czym wyjechałam na dwa dni(akurat miałam i tak szkolenie wyjazdowe z pracy, ale przecież nie musiał wiedzieć ) włączyłam tel. Jak na drugi dzień jak już miałam wracać włączyłam go to oszalał od ilości wiadomości. Po powrocie mi autentycznie chłop płakał(pierwszy raz w naszym wspólnym życiu) że on sobie nie zdawał sprawy, że myślał, że ja tylko tak mówię, że poczuł się jakby ktoś dał mu w pysk, że myślał, że już nie wrócę itd ale jakie seksy były! O kobito!!!! Aż na samo wspomnienie mam mokro
Także jak nie dociera co mówisz to mu napisz, chłop jak ma czarno na białym to dopiero bierze na poważniePhnappy, Lunaris, Malgonia, Czrna 81, MOJE lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Siwulec, Malgonia, przepraszam, że tak od d... strony, ale kontrolowalyscie betę? Tzn kiedy spadła? Mój wynik dzisiaj 11.83. Normalnie dałabym się pokroić, ale owulacje mam chyba dzisiaj? I nie wiem teraz
Ja poszłam na betę, ale moje nogi nie chciały wejść do labo, zawróciły przed samymi drzwiami sama nie wiem czemu...
Edit: nie mam pojęcie co w takiej sytuacji jak masz ovu a beta ciążowaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2018, 20:12
-
nick nieaktualny
-
No to skoro on ma problem natury biologii to pewnie dlatego unika. Może jakieś jedzeniowe afrodyzjaki? Jakaś spośna bielizna .. przebrania no to co tam lubi. Ja to się raczej ogarnąć od swego nie mogę. Choć przyznam, że jak łapał dołki tonsię na ochocie mu odbijało. Brak powodzenia do siebie brał.. może twój też?
-
Minie_Black sprawdził wyniki z zeszłego roku i 06.02 miałam bete 257 a 14.03 9 więc spadała wolno, ale gin mnie uspalajała że najważniejsze, że tak ładnie spadła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2018, 20:27
-
nick nieaktualnyMinie ja nie mam za dużego doświadczenia, ale u mnie po wyzerowaniu bety przyszła @. Badałam w którąś środę, wynik był 5, a w sobotę dostałam @
Szczerze mówiąc nie wydaje mi się, żeby mogła być owulacja przy dodatniej becie, ale ekspertem nie jestem.
Co do libido to ja znowu polecę ashwagandęMOJE lubi tę wiadomość
-
Minie Black wrote:Ja miałam 5.03 na poziomie 600/700 liczyłam, że będzie już 0...
Owulacja w ogóle jest możliwa skoro beta Jeszcze dodania? -
Nika a Ty już masz wyniki kariotypow? Nie jestem na bieżąco
-
nick nieaktualny
-
Sprośne filmy nie są złe można się podedukować w tym i owym albo znaleźć coś nowego do przetestowania :]
Pfff... u mnie chyba jednak była ta owu wg testów nie wg skoku temp (który ciężko mi wyznaczyć po nocnym dyżurze). Chodzę wnerwiona, cycki zasuwają i brzuch boli (miesiąc temu też choć nic nie wyszło z tego). Co oznacza że dziś 7dpo czyli jeszcze tydzień świrowania i będzie świąteczny spokój Jak żyć? -
nick nieaktualnyAch to ja już nic nie rozumiem.... Tzn zakładałem, że może być i taki scenariusz, ale jajniki dają czadu dokładnie jak przy owulacji, śluz to samo, nawet owulaki są mocno pozytywne.
No nic, seksy nie zaszkodzą, a jak ma przyjść @ wcześniej to sobie chociaż jeszcze pouzywam -
Lamuś, dzięki za streszczenie
Ze wszystkich dobrych rzeczy się cieszę! Widzę, że zielona fala trwa i niech trwa dalej... Wam niech przynosi zielone kropki czy tam dwie kreski, u mnie - skoro bez i bez owulacji - niech chociaż da pozytywne wyniki egzaminu
Uciekam spać :*
Będę nadrabiać w weekend - słowo!
Siwulec, Bajkaaa, Frelcia, Lunaris, ANkaG lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Minie Black wrote:Ach to ja już nic nie rozumiem.... Tzn zakładałem, że może być i taki scenariusz, ale jajniki dają czadu dokładnie jak przy owulacji, śluz to samo, nawet owulaki są mocno pozytywne.
No nic, seksy nie zaszkodzą, a jak ma przyjść @ wcześniej to sobie chociaż jeszcze pouzywam
Owulaki tutaj dziewczynom tez wychodziły w ciąży,
Mnie cycek lewy naparza... -
Malgonia
U mnie pojawił się śluz, ścięte białko ale w kolorze brązowym
Dziwny jest organizm ludzki...