MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Reset Ty już zostaw ta naukę ! I tak to już nic nie zmieni a tylko się stresujesz.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape_91 wrote:Reset Ty już zostaw ta naukę ! I tak to już nic nie zmieni a tylko się stresujesz.
Mam tylko jedną rzecz do śniadania przeczytać o dziwo, stres rano i w ciągu dnia jest do opanowania, gorzej wieczorem jak myślę, co źle napisałam
Ale za to w dwa dni schudłam 2 kilo :p
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Phnappy, gratulacje Trzymsm kciuki!
Przepaszam, ze dopiero dziś, ale wczoraj bylismy caly dzien poza domem i dopiero wieczorem nadrabiałam Was.
A podsumowanie dnia to był doskonały pomysł -
Dzień dobry.
Powodzenia na dziesiejszym egzaminie
To już ostatni czy jeszcze jutro?
Nie chce mi się jechac do pracy dobrze ze dziś kończe o 12. Na 15.00 mam usg tarczycy, ciekawe czy mi potwierdzi hashi.
Trzymam kciuki za testujace. :*2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
Kingulla, jeszcze jutro. I jutro piszemy przez osiem godzin dwa egzaminy, dziś samego pisania jest tylko sześć godzin
Walizka z kodeksami waży tyle, że nawet mój mąż nie mógł jej wrzucić do mojego bagażnika, a ja bym jej nie wyciągnęła w życiu. Musiałam wrzucić książki luzem i będę pakować je pod autem;)
Nie wiem, czy już to mówiłam, ale stanowczo nie pozwolę mojemu dziecku iść na prawo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2018, 07:38
Izape_91, Emiilka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyHej dziewczyny! Powodzenia dla Was Reset i Emilka trzymam kciuki za dobry wynik i dobre samopoczucie! Ja sobie na pamiątkę jeszcze dzisiaj siknełam i mam piękne 2 krechy więc na tym etapie koniec ale jeszcze kiedys może dzisiaj po południu owulaka sobie sprawdzę Zaraz kończę kawe i lecę siebie i córcie szykować bo do południa ze mna jedzie a popołudniu już sama pracuje także wieczorem nadrobie i jutro wizyta ciekawe czy cokolwiek zobaczy typu pęcherzyk bo wątpię dzisiaj wg miesiaczki 5tc0.
Czas teraz będzie leciał jak szalony do świąt,tydzień później moj M ma 30-tke a 1 maja wesele jego brata więc po urodzinach maraton po sklepach bo suknie mam ale czy pójdę w tych butach okrooopnie wysokich chyba nie?! Ale mamy co robić a po weselu byle do prenatalnych i potem powiem czas stop i będę sie delektować na spokojnie ciążą Dobrze koniec czas na mnie Milego Dnia i życzę samych zielonościEmiilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Kochane kto dzisiaj sika?
Reset, Emilka powodzenia, kop na szczęście!
Summer fajnie że wpadłaś
MOJE niestety nie znam się na tym, więc nie podpowiem.
Dzisiaj zapodaję trzeci zastrzyk ovi. Już bliżej niż dalejreset, MOJE, Frelcia, summer86, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny. Jakze piekny jest dzien gdy armia zolnierzy meza probuje zdobyc twierdze jajko trzymam kciuki za chlopakow choc dla pewnosci jeszcze na owulaki posikam ze dwa dni. Mezu sie dzis pytal czy jest jakas szansa na efekt. Przejsl sie jednak troche. Kazalam mu byc w gotowosci jeszcze na piatek. Zobaczymy co z tego wyniknie
AnkaG pierwsze usg robilam 5+0 to widac bylo pecherzyk. Pewnie duzo zalezy kiedy mialas owulacje. Na tym etapie dwa dni to duzo
Emilka i Reset, polowa za Wami. Dacie rade. Tylu kciukow to nikt tam nie ma.
Izape juz tu pare ciaz widzialam z takich cykli spisanych na straty. Obys podbila te statystykereset, Izape_91, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiała któraś z was ostry bol podbrzusza i nudności po stymulacji? Tzn nie wiem czy ma to związek ale tak podejrzewam bo nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło a to moj pierwszy cykl z clo. Jestem teraz prawdopodobnie 4 dni po owulacji i po stosunku zaczęło mnie strasznie bolec podbrzusze, do tego doszły nudności i zasłabłam. Lekarza mam 150 km od domu wiec nie mam możliwości pojechać a wizyta dopiero za tydzień
-
i ja się witam w ten ponury dzień
Restet i Emilka za Was kciuki wciąż zaciśnięte na maxa !!!
no i niech mi ktoś powie, że my to słaba płeć, Reset w kołnierzu, chora i z bolącymi plecami, Emilka w ciąży z mdłościami i zmęczeniem potrafią 4 dni pod rząd siedzieć po 6-8h i pisać "książki" prawnicze w warunkach nie koniecznie sprzyjających ja miałam problem wysiedzieć 5h na maturze no i poza ściągami nie tachałam za sobą walizki !!!
LASKI jesteście WIELKIE !!!!
Siła jest kobietą - chyba sobie to w stopce ujmę, takie to prawdziwe i ciągle to udowodniamy
kto dziś sika ??
reset, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Tosia2323 wrote:Miała któraś z was ostry bol podbrzusza i nudności po stymulacji? Tzn nie wiem czy ma to związek ale tak podejrzewam bo nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło a to moj pierwszy cykl z clo. Jestem teraz prawdopodobnie 4 dni po owulacji i po stosunku zaczęło mnie strasznie bolec podbrzusze, do tego doszły nudności i zasłabłam. Lekarza mam 150 km od domu wiec nie mam możliwości pojechać a wizyta dopiero za tydzień
Ja od 3dc do 7dc gdy biore Aromek na stymulacje czuję się jak wrak człowieka. Zaczełam brać tabletki na noc żeby trochę przespać to najgorsze działanie. Jednak potem po Ovitrelle i Bromku w dalszej częsci cyklu nie jest lepiej. Dziś musiałam wstać w nocy do syna i ledwo wróciłam do łóżka - było mi tak słabo i myślałam że zwymiotuje.
Dla mnie te cykle stymulowane to jest droga przez mękę...
Tak poza tym do dzień dobry ! Kciuki nieustające za nasze prawniczki ! :*
Kto dziś sika ?19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Hej Dziewczyny!
Reset,Emilka kciuków nie puszczam!!
Malgonia to powodzenia dla chłopaków na tej wojnie, która się tam toczy w środku! oby wygrana dla nich
Miłego dnia Wam życzę!Malgonia, Emiilka lubią tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Summer poczytałam na ex-testerkach że z serduszkiem dobrze, bardzo się cieszę teraz mam nadzieję już będzie "z górki" do samego szczęśliwego dnia kiedy ucałujesz to swoje szczęście :*
summer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReset, Emilka podziwiam Was i mocno w Wad wierzę, ale to już wiecie :* przeraża mnie, że mnie też będzie ten egzamin czekał
Miłego dnia kochane, ja dzisiaj znowu w sądzie będę pół dnia a rzyganie wróciło na potęgę, wczoraj zaslablam po rozprawie tak było duszno na sali dziś ostatni dzień i jutro robię wolne, bo fizycznie nie daje radyEmiilka lubi tę wiadomość
-
Luna1993 wrote:Reset, Emilka podziwiam Was i mocno w Wad wierzę, ale to już wiecie :* przeraża mnie, że mnie też będzie ten egzamin czekał
Miłego dnia kochane, ja dzisiaj znowu w sądzie będę pół dnia a rzyganie wróciło na potęgę, wczoraj zaslablam po rozprawie tak było duszno na sali dziś ostatni dzień i jutro robię wolne, bo fizycznie nie daje rady
popieram to wolne, Ty i maleństwo jesteście teraz najważniejsi ale tylko jutro czy na dłużej ?
-
nick nieaktualnySiwulec kochanie jeszcze 10 dni mi zostało obligatoryjnych, ale dam radę, na przyszły tydzień mam 3 rozprawy więc kolejne dni będą za mną. Do tego dostaje pracę do domu, więc nie jest tak źle. Ale wczoraj rozprawa 5 godzin w gorącej i dusznej sali. Robię to z przyjemnościa, ale bąbel mi żyć nie daje ostatnio. Dlatego jestem pełna podziwu dla Emilki i każdej kobiety pracującej w ciąży
-
Luna1993 wrote:Siwulec kochanie jeszcze 10 dni mi zostało obligatoryjnych, ale dam radę, na przyszły tydzień mam 3 rozprawy więc kolejne dni będą za mną. Do tego dostaje pracę do domu, więc nie jest tak źle. Ale wczoraj rozprawa 5 godzin w gorącej i dusznej sali. Robię to z przyjemnościa, ale bąbel mi żyć nie daje ostatnio. Dlatego jestem pełna podziwu dla Emilki i każdej kobiety pracującej w ciąży
to fajnie, że możesz sobie to jakoś "rozłożyć" w czasie trzymam kciuki aby rozprawy były krótsze :* :* a w domu wypoczywaj ile wlezieLuna1993 lubi tę wiadomość
-
Luna uważaj na siebie! Ech doskonale rozumiem, ja także nienawidzę dusznych pomieszczeń i długiego stania. Ostatnio nawet zemdlałam
Dziś upuściłam trzy fiolki krwi, wyniki powinny być jakoś wieczorem dlatego odwołałam wizytę u gina, pójdę w przyszłym tygodniu
Reset i Emilka, dalej zaciskam kciuki!