MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
Ja dziś mam 28dc i wieczorem ostatnia dawka Dupka 2tabletki :)Objawów coraz więcej w głowie mi się roi (ale to chyba tak jak co miesiąc ..
Będzie co ma być
Piękny plus dzisiejszego wiosennego dnia ( choć za oknem śnieg ),że wraz z koleżankami śmigamy na koncert Sławomira heeh będzie wesoło( ja prowadzę :p )
16.06.2016 - starania się - czas start
22.03.2017 - 2 kreski na teście
10.04.2017 - poronienie
24.10.2017 - od cykle na Duphaston
01.03.2018 - HSG
by7mistake, Flowwer, ANkaG lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Ja dziś mam 28dc i wieczorem ostatnia dawka Dupka 2tabletki :)Objawów coraz więcej w głowie mi się roi (ale to chyba tak jak co miesiąc ..
Będzie co ma być
Piękny plus dzisiejszego wiosennego dnia ( choć za oknem śnieg ),że wraz z koleżankami śmigamy na koncert Sławomira heeh będzie wesoło( ja prowadzę :p )
16.06.2016 - starania się - czas start
22.03.2017 - 2 kreski na teście
10.04.2017 - poronienie
24.10.2017 - od cykle na Duphaston
01.03.2018 - HSG
MOJE lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Kochane:*
RESET EMILKA mocne kciuki dalej i pełen podziw dla Was ❤
LUNKA uważaj tam na siebie :*
Wiecie co..zauważyłam że nie tylko brzuch mi na tych zastrzykach rośnie ale też cycki. Kupiłam sobie dwa tygodnie stanik bezszwowy pod koszulę normalnie C jak noszę i już mi wyskakują piersi z niego. Masakra.
Jestem już po ostatnim pobraniu hormonów. Ostatnim cetrotide i czekam na wizytę o 16.20. Dowiem się o której punkcja w sobotę. W ogóle smutno mi bo uciełam sobie pogadanke z pielęgniarka o punkcji i owszem pocieszyla mnie że nic a nic nie boli ale że na jednej punkcji może się nie skończyć. Jak dla mnie chciałabym druga punkcje tylko w przypadku gdyby nie było mrozaczkow i trzebaby podchodzić drugi raz do ivf przy staraniu o rodzeństwo. Z każdym dniem mój optymizm maleje. Dobrze że wiara silną pozostaje.
Kciuki za Wasze wizyty i seksy owulacyjne:)Tosia2323, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Frelcia wrote:Cześć Kochane:*
RESET EMILKA mocne kciuki dalej i pełen podziw dla Was ❤
LUNKA uważaj tam na siebie :*
Wiecie co..zauważyłam że nie tylko brzuch mi na tych zastrzykach rośnie ale też cycki. Kupiłam sobie dwa tygodnie stanik bezszwowy pod koszulę normalnie C jak noszę i już mi wyskakują piersi z niego. Masakra.
Jestem już po ostatnim pobraniu hormonów. Ostatnim cetrotide i czekam na wizytę o 16.20. Dowiem się o której punkcja w sobotę. W ogóle smutno mi bo uciełam sobie pogadanke z pielęgniarka o punkcji i owszem pocieszyla mnie że nic a nic nie boli ale że na jednej punkcji może się nie skończyć. Jak dla mnie chciałabym druga punkcje tylko w przypadku gdyby nie było mrozaczkow i trzebaby podchodzić drugi raz do ivf przy staraniu o rodzeństwo. Z każdym dniem mój optymizm maleje. Dobrze że wiara silną pozostaje.
Kciuki za Wasze wizyty i seksy owulacyjne:)
domyślam się, że teraz Twoja głowa skupiona jest tylko na punkcji, ale jeszcze jej nie miałaś więc nie zadręczaj się tym czy jedna wystarczy :*
Zaciskam kciuki i łapię Cię za rękę o 16:20 bo wiem że bedzie dobrze :*
Cieszę się ze wiara pozostaje bo i optymizm w końcu powróciFrelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurczę dziewczyny, tak człowiek czyta że ta wiosna taka płodna, jeszcze trochę testów pozytywnych będzie końcem marca, prawda?
Trzymam za Was kciuki bardzo!
I miłego dnia każdej życzęMOJE lubi tę wiadomość
22cs - 15dpo bhcg 190,00 -> 17dpo bhcg 512,82
21cs - cb -
Frelcia piekny krolik. Ja wierze, ze bedzie dobrze. Najwazniejsze ze jest szansa.
Tosiu ja co prawda nie mialam stymulacji, ale w cyklach przed ciaza po owulacji czulam bardzo silny bol jajnikow i okolic. Moze to ten plyn sie wylal i boli.
Anaaa kciuki zaciskam.
Moje bardzo lubie czytac Twoje posty, masz w sobie tyle radosci, ze mozna troszke uszczknac dla siebieMOJE, Frelcia, Anaaa90 lubią tę wiadomość
-
Frelcia boski królik. Uwierz że się uda :* pozytywne myślenie! Jak Ci smutno to popatrz na Michasia Innej
Meśka miłą chęcią ściśniemy Cię bokami
Laski kupiłam samochód! Jestem mega happy bo poluję od zeszłego roku i do tej pory nic ciekawego a teraz znalazłam używanego Focusa w dobrej cenie. Duży samochód już mam- teraz trzeba go zapełnić rodzinąJak dam Ciastkowi resoraka to się domyśli że mamy nowe auto czy pomyśli że zaciażyłam ?
MOJE, Frelcia, KateHawke, Malgonia, Siwulec, lamka, Meśka, Flowwer, Emilkap11, Bajkaaa, nowa na dzielni, blue00, Karma88, MaryAnn, Luna1993, Diamond92 lubią tę wiadomość
-
Hehe muszę to jeszcze przemyśleć. Jadę teraz załatwić pożyczkę. Będę Was czytać wieczorem. Miłego dnia!
-
nick nieaktualnyWitajcie
Na wstępie Phnapy gratuluję ci z całego serca,piekny tescik. Za wszystkie dziewczyny kciukam mocno.My już po pobraniu krwi.Zobaczymy jaki przyrost u córki.Żeby wszystko było dobrze...MOJE, Malgonia, Siwulec, Czrna 81, Sanka, Flowwer, Bajkaaa, Diamond92 lubią tę wiadomość
-
Nadzieją trzymam kciuki za wyniki. Daj nam znać odrazu7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 37 LAT
🧑38 LAT
1 procedura Invitro
30.04.2025 - Punkcja pobranych 5 komórek
🙏 5.05.2025 - 4aa transfer w 5 dobie
Beta 10dpt - 350 progesteron: 174
Beta 14dpt - 1364
Beta 18 dpt - 4500
9.06 jest serduszko !! ❤️
20.06 - krwawienie duże, USG, dzidziuś 2,5 cm, krwiak 3,5 cm 🙏 leżę 🙏
1.07 - mamy 4 cm
10.07 - 5.3 cm zdrowej dziewczynki 🩷
5.08 - wizyta
Rośnij maluszku 😍
-
nadzieja73 wrote:Witajcie
Na wstępie Phnapy gratuluję ci z całego serca,piekny tescik. Za wszystkie dziewczyny kciukam mocno.My już po pobraniu krwi.Zobaczymy jaki przyrost u córki.Żeby wszystko było dobrze...
KCIUKI zaciśniete !!! czekamy na dobre wieści -
Nadzieja również trzymam kciuki!
Nie miałam wczoraj okazji pogratulować Phnappy,kochana serdecznie gratuluję i trzymam kciuki byś została w dwupaku przez najbliższe 8mcy. Tym razem musi być dobrze!!!
Admiralka piękny przyrost!
AnkaG ładna beta,oby jutro też był piękny przyrost!
Emilka i Reset moje kciuki wciąż za Was zaciśnięte.
Moje cieszą mnie twoje wyniki. Byście dobrze wykorzystali tą szansę
Kurde,jeszcze coś komuś miałam pisać ale nie pamiętam... A Lunaris,to ja się piszę na przejażdżkę z Tobą nową furą!
U mnie temp. już nisko,czekam za wredotąWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2018, 15:21
MOJE, Emiilka, ANkaG lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Pytanie do dziewczyn zafasolkowanych, które się tu jeszcze udzielają
Kiedy najwcześniej coś zobaczyłyście na usg?
Pamiętam jak Flower pisała, ze lekarz długo szukał serduszka, ale znalazł w końcuPamiętasz który to dokładnie mógł być tc?
Ja w pierwszej ciąży byłam na pierwszym usg w 6+6 i już było widać pięknie serduszko, zarodek miał 9mm
W drugiej poszłam za późno i tylko się dowiedziałam, że prawie od 2 tyg chodzę z obumarłą ciązą.
Za trzecim razem nie zdążyłam na pierwsze usg, bo beta już zaczynała spadać i na obrazie nic nie było widać poza "ciążowym' endometrium.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2018, 12:42
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Agulineczka, ja byłam 6+2 lub 3 i było już serduszko. tak sprawdziłam w kalkulatorze to 6+1 to 3 mm i to chyba taki najwcześniejszy moment żeby serduszko zobaczyć, ale pewnie dużo zależy od terminu owulacji.
-
agulineczka wrote:Pytanie do dziewczyn zafasolkowanych, które się tu jeszcze udzielają
Kiedy najwcześniej coś zobaczyłyście na usg?
Pamiętam jak Flower pisała, ze lekarz długo szukał serduszka, ale znalazł w końcuPamiętasz który to dokładnie mógł być tc?
Ja w pierwszej ciąży byłam na pierwszym usg w 6+6 i już było widać pięknie serduszko, zarodek miał 9mm
W drugiej poszłam za późno i tylko się dowiedziałam, że prawie od 2 tyg chodzę z obumarłą ciązą.
Za trzecim razem nie zdążyłam na pierwsze usg, bo beta już zaczynała spadać i na obrazie nic nie było widać poza "ciążowym' endometrium.
Ja byłam na usg w 7t1d i serduszko było wyraźnie widać, maleństwo miało 1 cmPierwsze dziecko - córka - sierpień 2018
Druga ciąża - 24.03 (11 dpo) beta 45, przewidywany TP 3.12.2020 -
ja byłam w 5+2 i serduszka jeszcze nie było ale pęcherzyk już był widoczny i macica rozpulchniona typowo ciążowo - jak to lekarz nazwał
-
agulineczka moje pierwsze usg to 24dpt + 5 dni czyli nie ma co iść na usg wcześniej niż 30 dpo jesli chodzi o serduszko inna sprawa to potwierdzenie pecherzyka w macicy.
Nadzieja córka robiła Ci wspaniały prezent ♡
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄