MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
Ja dziś mam 28dc i wieczorem ostatnia dawka Dupka 2tabletki :)Objawów coraz więcej w głowie mi się roi (ale to chyba tak jak co miesiąc ..
Będzie co ma być
Piękny plus dzisiejszego wiosennego dnia ( choć za oknem śnieg ),że wraz z koleżankami śmigamy na koncert Sławomira heeh będzie wesoło ( ja prowadzę :p )
16.06.2016 - starania się - czas start
22.03.2017 - 2 kreski na teście
10.04.2017 - poronienie
24.10.2017 - od cykle na Duphaston
01.03.2018 - HSG
by7mistake, Flowwer, ANkaG lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Ja dziś mam 28dc i wieczorem ostatnia dawka Dupka 2tabletki :)Objawów coraz więcej w głowie mi się roi (ale to chyba tak jak co miesiąc ..
Będzie co ma być
Piękny plus dzisiejszego wiosennego dnia ( choć za oknem śnieg ),że wraz z koleżankami śmigamy na koncert Sławomira heeh będzie wesoło ( ja prowadzę :p )
16.06.2016 - starania się - czas start
22.03.2017 - 2 kreski na teście
10.04.2017 - poronienie
24.10.2017 - od cykle na Duphaston
01.03.2018 - HSG
MOJE lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Kochane:*
RESET EMILKA mocne kciuki dalej i pełen podziw dla Was ❤
LUNKA uważaj tam na siebie :*
Wiecie co..zauważyłam że nie tylko brzuch mi na tych zastrzykach rośnie ale też cycki. Kupiłam sobie dwa tygodnie stanik bezszwowy pod koszulę normalnie C jak noszę i już mi wyskakują piersi z niego. Masakra.
Jestem już po ostatnim pobraniu hormonów. Ostatnim cetrotide i czekam na wizytę o 16.20. Dowiem się o której punkcja w sobotę. W ogóle smutno mi bo uciełam sobie pogadanke z pielęgniarka o punkcji i owszem pocieszyla mnie że nic a nic nie boli ale że na jednej punkcji może się nie skończyć. Jak dla mnie chciałabym druga punkcje tylko w przypadku gdyby nie było mrozaczkow i trzebaby podchodzić drugi raz do ivf przy staraniu o rodzeństwo. Z każdym dniem mój optymizm maleje. Dobrze że wiara silną pozostaje.
Kciuki za Wasze wizyty i seksy owulacyjne:)Tosia2323, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Frelcia wrote:Cześć Kochane:*
RESET EMILKA mocne kciuki dalej i pełen podziw dla Was ❤
LUNKA uważaj tam na siebie :*
Wiecie co..zauważyłam że nie tylko brzuch mi na tych zastrzykach rośnie ale też cycki. Kupiłam sobie dwa tygodnie stanik bezszwowy pod koszulę normalnie C jak noszę i już mi wyskakują piersi z niego. Masakra.
Jestem już po ostatnim pobraniu hormonów. Ostatnim cetrotide i czekam na wizytę o 16.20. Dowiem się o której punkcja w sobotę. W ogóle smutno mi bo uciełam sobie pogadanke z pielęgniarka o punkcji i owszem pocieszyla mnie że nic a nic nie boli ale że na jednej punkcji może się nie skończyć. Jak dla mnie chciałabym druga punkcje tylko w przypadku gdyby nie było mrozaczkow i trzebaby podchodzić drugi raz do ivf przy staraniu o rodzeństwo. Z każdym dniem mój optymizm maleje. Dobrze że wiara silną pozostaje.
Kciuki za Wasze wizyty i seksy owulacyjne:)
domyślam się, że teraz Twoja głowa skupiona jest tylko na punkcji, ale jeszcze jej nie miałaś więc nie zadręczaj się tym czy jedna wystarczy :*
Zaciskam kciuki i łapię Cię za rękę o 16:20 bo wiem że bedzie dobrze :*
Cieszę się ze wiara pozostaje bo i optymizm w końcu powróciFrelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurczę dziewczyny, tak człowiek czyta że ta wiosna taka płodna, jeszcze trochę testów pozytywnych będzie końcem marca, prawda?
Trzymam za Was kciuki bardzo!
I miłego dnia każdej życzęMOJE lubi tę wiadomość
22cs - 15dpo bhcg 190,00 -> 17dpo bhcg 512,82
21cs - cb -
Frelcia piekny krolik. Ja wierze, ze bedzie dobrze. Najwazniejsze ze jest szansa.
Tosiu ja co prawda nie mialam stymulacji, ale w cyklach przed ciaza po owulacji czulam bardzo silny bol jajnikow i okolic. Moze to ten plyn sie wylal i boli.
Anaaa kciuki zaciskam.
Moje bardzo lubie czytac Twoje posty, masz w sobie tyle radosci, ze mozna troszke uszczknac dla siebieMOJE, Frelcia, Anaaa90 lubią tę wiadomość
-
Frelcia boski królik. Uwierz że się uda :* pozytywne myślenie! Jak Ci smutno to popatrz na Michasia Innej
Meśka miłą chęcią ściśniemy Cię bokami
Laski kupiłam samochód! Jestem mega happy bo poluję od zeszłego roku i do tej pory nic ciekawego a teraz znalazłam używanego Focusa w dobrej cenie. Duży samochód już mam- teraz trzeba go zapełnić rodziną Jak dam Ciastkowi resoraka to się domyśli że mamy nowe auto czy pomyśli że zaciażyłam ?MOJE, Frelcia, KateHawke, Malgonia, Siwulec, lamka, Meśka, Flowwer, Emilkap11, Bajkaaa, nowa na dzielni, blue00, Karma88, MaryAnn, Luna1993, Diamond92 lubią tę wiadomość
-
Hehe muszę to jeszcze przemyśleć. Jadę teraz załatwić pożyczkę. Będę Was czytać wieczorem. Miłego dnia!
-
nick nieaktualnyWitajcie
Na wstępie Phnapy gratuluję ci z całego serca,piekny tescik. Za wszystkie dziewczyny kciukam mocno.My już po pobraniu krwi.Zobaczymy jaki przyrost u córki.Żeby wszystko było dobrze...MOJE, Malgonia, Siwulec, Czrna 81, Sanka, Flowwer, Bajkaaa, Diamond92 lubią tę wiadomość
-
Nadzieją trzymam kciuki za wyniki. Daj nam znać odrazu7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
nadzieja73 wrote:Witajcie
Na wstępie Phnapy gratuluję ci z całego serca,piekny tescik. Za wszystkie dziewczyny kciukam mocno.My już po pobraniu krwi.Zobaczymy jaki przyrost u córki.Żeby wszystko było dobrze...
KCIUKI zaciśniete !!! czekamy na dobre wieści -
Nadzieja również trzymam kciuki!
Nie miałam wczoraj okazji pogratulować Phnappy,kochana serdecznie gratuluję i trzymam kciuki byś została w dwupaku przez najbliższe 8mcy. Tym razem musi być dobrze!!!
Admiralka piękny przyrost!
AnkaG ładna beta,oby jutro też był piękny przyrost!
Emilka i Reset moje kciuki wciąż za Was zaciśnięte.
Moje cieszą mnie twoje wyniki. Byście dobrze wykorzystali tą szansę
Kurde,jeszcze coś komuś miałam pisać ale nie pamiętam... A Lunaris,to ja się piszę na przejażdżkę z Tobą nową furą!
U mnie temp. już nisko,czekam za wredotąWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2018, 15:21
MOJE, Emiilka, ANkaG lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Pytanie do dziewczyn zafasolkowanych, które się tu jeszcze udzielają Kiedy najwcześniej coś zobaczyłyście na usg?
Pamiętam jak Flower pisała, ze lekarz długo szukał serduszka, ale znalazł w końcu Pamiętasz który to dokładnie mógł być tc?
Ja w pierwszej ciąży byłam na pierwszym usg w 6+6 i już było widać pięknie serduszko, zarodek miał 9mm
W drugiej poszłam za późno i tylko się dowiedziałam, że prawie od 2 tyg chodzę z obumarłą ciązą.
Za trzecim razem nie zdążyłam na pierwsze usg, bo beta już zaczynała spadać i na obrazie nic nie było widać poza "ciążowym' endometrium.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2018, 12:42
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Agulineczka, ja byłam 6+2 lub 3 i było już serduszko. tak sprawdziłam w kalkulatorze to 6+1 to 3 mm i to chyba taki najwcześniejszy moment żeby serduszko zobaczyć, ale pewnie dużo zależy od terminu owulacji.
-
agulineczka wrote:Pytanie do dziewczyn zafasolkowanych, które się tu jeszcze udzielają Kiedy najwcześniej coś zobaczyłyście na usg?
Pamiętam jak Flower pisała, ze lekarz długo szukał serduszka, ale znalazł w końcu Pamiętasz który to dokładnie mógł być tc?
Ja w pierwszej ciąży byłam na pierwszym usg w 6+6 i już było widać pięknie serduszko, zarodek miał 9mm
W drugiej poszłam za późno i tylko się dowiedziałam, że prawie od 2 tyg chodzę z obumarłą ciązą.
Za trzecim razem nie zdążyłam na pierwsze usg, bo beta już zaczynała spadać i na obrazie nic nie było widać poza "ciążowym' endometrium.
Ja byłam na usg w 7t1d i serduszko było wyraźnie widać, maleństwo miało 1 cmPierwsze dziecko - córka - sierpień 2018
Druga ciąża - 24.03 (11 dpo) beta 45, przewidywany TP 3.12.2020 -
ja byłam w 5+2 i serduszka jeszcze nie było ale pęcherzyk już był widoczny i macica rozpulchniona typowo ciążowo - jak to lekarz nazwał
-
agulineczka moje pierwsze usg to 24dpt + 5 dni czyli nie ma co iść na usg wcześniej niż 30 dpo jesli chodzi o serduszko inna sprawa to potwierdzenie pecherzyka w macicy.
Nadzieja córka robiła Ci wspaniały prezent ♡
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄