MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć wszystkim
Dziewczyny powodzenia na egzaminach już niedługo i będzie po wszystkim
Ja poproszę o małe kciuki, jadę dzisiaj na podgląd i mam nadzieję, że dostanę oviKateHawke, Siwulec, lamka, Luna1993, MOJE, Lunaris, Frelcia, ANkaG, Emiilka, Diamond92 lubią tę wiadomość
-
Admiralka piękny suwaczek!!!
Ja coś się boję nawet ustawiać suwaczek, obiecałam sobie, że dopiero po wizycie serduszkowej.
Nie zapisywałam się tez na fioletową stronę. Ostatnie dwa razy byłam zapisana - styczniówki 2018 i sierpniówki 2018 i strasznie smutno było stamtąd odchodzić i czytać w międzyczasie o udanych wizytach.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Anaaa już zaciskam. Dawaj nam znać
Anaaa90 lubi tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Reset po tych stresach na pewno @ przyjdzie.
Emilka z Reset jesteście wielkie !!!
PodziwiamEmiilka lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Hej hej:) czy u was tez takie piękne słońce jak u mnie na poludniu? Tak mi grzeje przez szybę,ze zaraz chyba utnę sobie drzemkę w pracy, w sumie nie ma dzisiaj szefa to może nikt nie wejdzie akurat do biura:P
Tak czytam o waszych emkach, ze musicie za nimi gonić i śmiać mi sie chce jak pomysle o moim;) u nas jest raczej odwrotnie, ze to ja mam niskie libido. Ale teraz mamy juz maraton 6 dniowy, emek zachwycony jeszcze dzisiaj może cos tam się przytulimy na wszelki wypadek, chociaż wątpię ze jakies żołnierzyki tam jeszcze strzelają
Nikt dzisiaj nie testuje?? Ktos ma jakas wizytę?
Edit: Juz doczytalam. Anaa kciuki zacisniete:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2018, 09:15
Anaaa90 lubi tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
Dzień dobry
No wyobraźcie sobie że szanowne FLO wyznaczyło mi owulację Pierwszy raz (po 3 cyklach)! Pokrywa się z moimi podejrzeniami Temperatura ciągle idzie w górę 36,9 dziś. Jak tu się nie nakręcać...?Luna1993, Flowwer, summer86, lamka, Morusek, Czrna 81, Malgonia, nenusia, Lucia88, blue00, ANkaG, Emiilka, Diamond92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyby7mistake wrote:Hej hej:) czy u was tez takie piękne słońce jak u mnie na poludniu? Tak mi grzeje przez szybę,ze zaraz chyba utnę sobie drzemkę w pracy, w sumie nie ma dzisiaj szefa to może nikt nie wejdzie akurat do biura:P
Tak czytam o waszych emkach, ze musicie za nimi gonić i śmiać mi sie chce jak pomysle o moim;) u nas jest raczej odwrotnie, ze to ja mam niskie libido. Ale teraz mamy juz maraton 6 dniowy, emek zachwycony jeszcze dzisiaj może cos tam się przytulimy na wszelki wypadek, chociaż wątpię ze jakies żołnierzyki tam jeszcze strzelają
Nikt dzisiaj nie testuje?? Ktos ma jakas wizytę?
Ana kciuki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2018, 09:16
Anaaa90, by7mistake lubią tę wiadomość
-
Lunaris oj rozumiem się dokładnie.
Ja dziś 9dpo i od rana mega wzdęcia i bóle brzucha a teraz trochę przybrudzonego śluzu. Kopnijcie mnie w d.... Bo się nakręcam7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
MOJE nigdzie Cię kopać nie będę trzymam kciuki za skok na zieloną falę! Ja nie mam aż takich fajnych objawów. Testujemy niebawem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2018, 09:25
MOJE, Anaaa90 lubią tę wiadomość
-
Anaaa kciuki masz jak w banku
Mistake dawaj to słońce, u mnie ścieg pada i raczej barowa pogoda się zapowiada
Lunaris bzykaj !!!
Moje kiedy sikasz? kopać nie będę, bo co jak w ciąży jesteś ? nie darowałabym sobie :*
Agulineczka doskonale rozumiem Twoje obawy :* będzie dobrzeMOJE, Anaaa90 lubią tę wiadomość
-
Co do eMkow to powiem wam że miałam z moim to samo parę lat temu. Jak się jeszcze nie staraliśmy. Gdybym sama nie wymusiła ... Serio wymusiła to miesiąc, dwa ,trzy nic by nie było. Niestety przerabiałam to. Bałam się że jestem dla niego nieatrakcyjna. Jesteśmy razem już 15 lat. Bardzo się denerwowałam. Sama nie miałam wielkiego libido, ale to co się działo wtedy to jakaś masakra.
Na szczęście eMek wziął się za siebie. Zaczął ćwiczyć,przestał palić,bardzo rzadko imprezuje ( kiedyś było to bardzo często), alko piję tylko okazjonalnie,przeszedl na zdrową dietę, schudł i odzyskałam mojego męża !!!
Moje libido w okolicach 30 setki również poszybowało wysoko. Teraz jest całkiem inna bajka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2018, 09:34
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
nick nieaktualny
-
Oj z sikaniem to muszę odczekać bo jestem 10 dzień po drugiej ovitrelli. Zapisałam się na za tydzień. Do tej pory oszaleję. Nakręciłam się bo mamy przeczucie z emkiem że się udało po tym co przeżyliśmy w dzień owu w moje imienino-urodziny oj działo się aż się Czerwienie na samą myśl eh to moja pierwsza pewna owulacja więc podjarania jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2018, 09:35
Siwulec, Malgonia, golonat, Emiilka lubią tę wiadomość
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Siwulec nie mam co bzykać i nie mam po co 8dpo u mnie- zaraz będziemy sprawdzać efekty bzykania.
Muszę Was zostawić na trochę -znalazłam wczoraj z Tatą samochód. Napaliłam się jak głupia bo mój się już sypie- 20 lat skończy w czerwcu Jak nie będzie dzidziusia to tym razem na pocieszenie auto kupuję Trzymajcie kciuki żeby nie okazał się trefny! Jadę oglądać, wracam na drugą kawę!Anaaa90, KateHawke, summer86, MOJE, Bajkaaa, by7mistake, Czrna 81, lamka, nenusia, Luna1993, Emiilka, Bocianiątko, Diamond92 lubią tę wiadomość
-
MOJE wrote:Oj z sikaniem to muszę odczekać bo jestem 10 dzień po drugiej ovitrelli. Zapisałam się na za tydzień. Do tej pory oszaleję. Nakręciłam się bo mamy przeczucie z emkiem że się udało po tym co przeżyliśmy w dzień owu w moje imienino-urodziny oj działo się aż się Czerwienie na samą myśl eh to moja pierwsza pewna owulacja więc podjarania jestem
MOJE lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Siwulec nie mam co bzykać i nie mam po co 8dpo u mnie- zaraz będziemy sprawdzać efekty bzykania.
Muszę Was zostawić na trochę -znalazłam wczoraj z Tatą samochód. Napaliłam się jak głupia bo mój się już sypie- 20 lat skończy w czerwcu Jak nie będzie dzidziusia to tym razem na pocieszenie auto kupuję Trzymajcie kciuki żeby nie okazał się trefny! Jadę oglądać, wracam na drugą kawę!
Aaaaaa, myślałam że teraz masz owulację
trzymam kciuki za turbo wypasioną furęLunaris lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:MOJE nigdzie Cię kopać nie będę trzymam kciuki za skok na zieloną falę! Ja nie mam aż takich fajnych objawów. Testujemy niebawem
Lunaris i Nowa posuńcie pupki bo wbijam się do Was na teścik w środęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2018, 09:59
Bajkaaa, Anaaa90, Lunaris lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Witajcie
Na wstępie chciałam podziękować Lamce za super-extra streszczenie wczorajszego dnia. Dla takich "niedoczasów" jak ja, które nieraz przez cały dzień nie mogą sobie pozwolić na forum, takie podsumowanie to majątek
Gratuluję nowych kresek, pozytywnych bet i ładnych przyrostów!
Tulę wszystkie dziewczyny, którym się jeszcze nie udało. Mam nadzieję, że wiosenna zielona fala przejdzie na kwiecień, maj i w końcu popłyniemy na niej wszystkie
Za forumowe prawniczki w dalszym ciągu trzymam kciuki.ANkaG, Emiilka lubią tę wiadomość
Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud...