MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Simons_cat wrote:Pierwsze słyszę
Czemu lekarze o czymś takim nie wspominają? Teraz mi to w głowie będzie siedzieć...
dlatego podaje sie steryd zeby organizm zwalczal te przeciwciala i zeby organizm nie byl taki agresywny dla zarodkaMój kochany Michałek ❤️❤️❤️
Starania o drugiego maluszka 💕🥰
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:u mnie w klinice tez zestaw zelazny jest.. bralam go juz kilka razy.
mam nadzieje ze tym razem sie uda
Flowwer lubi tę wiadomość
Małgosia 24tc +15.08.2015
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki
06.2018 - crio 1 blastki
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020
03.2021 - crio 1 blastki? -
Dziewczyny możliwe żeby po dupku było mi niedobrze. Odkąd bo biorę nie czuje się najlepiej a dzisiaj to już szczególnie
Przepraszam że tak ciągle wypytuje -
Anaaa90 wrote:Dziewczyny możliwe żeby po dupku było mi niedobrze. Odkąd bo biorę nie czuje się najlepiej a dzisiaj to już szczególnie
Przepraszam że tak ciągle wypytuje
mozesz sie zle czuc po dupku. Mnie kiedys bolal zoladek po nim, skrecalam sie, kiedy odstawilam wszystko przeszloMój kochany Michałek ❤️❤️❤️
Starania o drugiego maluszka 💕🥰
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Witam się w nowym wątku
oby marcowy był dla wszystkich szczęsliwy
ja czekam na @ nadal. Piersi bolą mniej , co może znaczy pewnie że progesteron spada, czyli pewnie @. Zobaczymy czy przyjdzie w weekend, koło 20tej badam zwykle szyjkę, zobaczymy jak tam dzisiaj.
Chociaż w sumie, powiem Wam, ze tracę chęci , wpadam w depresje, z mężem się nie układa od jakiegoś czasu i nie wiem czy dziecko to dobry pomysł.. -
Yoselyn82 wrote:mozesz sie zle czuc po dupku. Mnie kiedys bolal zoladek po nim, skrecalam sie, kiedy odstawilam wszystko przeszlo
-
nick nieaktualnyCo prawda krótko tu byłam z Wami na forum, ale chciałam się pożegnać
Przemyślałam sobie dzisiaj parę spraw i kończymy ze staraniami. Mam wrażenie, że od 8 miesięcy żyje dniami płodnymi, a później odliczaniem do testu. Mam tego dosyć
Chcę w końcu żyć normalnie i bez stresu. Trzymam za Was wszystkie kciuki i będę od czasu do czasu do Was zaglądać :* Buziaki
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ranną biel poprawiłam jeszcze betą, bo nie wierzyłam, że serio nic tam nie ma. Ale niestety test mówił prawdę
Z kwietniem będzie miło mi się przywitać - mam wtedy urodziny, może będzie prezent
Nie będę szaleć z zapisywaniem się jeszcze na koniec marca, bo nie sądzę, by cykl trwał krócej niż 33, raczej nastawiam się, że będzie dłuższy. Oby jutrzejszy dzień przyniósł dwie kreski
Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
Ciąża biochemiczna - maj 2018, czerwiec 2018, grudzień 2018, lipiec 2020, listopad 2020, grudzień 2020
PCOS, IO, niedoczynność tarczycy.
Szczepienia limfocytami męża💉 -> alloMLR 0%😭 -> szczepienia pullowane🙏 -> alloMLR ?
Zioła o. Sroki
Dieta. Podejście 5329635689986432366
"Better late than never
Just don't make me wait forever"
-
nick nieaktualny
-
Blue pająk!!
blue00 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Minus tej pracy jest taki że jak mi się spodoba to będę musiała czekac rok ze staraniami... Albo ryzykowac.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Izape_91 wrote:Minus tej pracy jest taki że jak mi się spodoba to będę musiała czekac rok ze staraniami... Albo ryzykowac.
A może właśnie zajmiesz się pracą, głowa odpuści i zajdziesz? Albo inaczej- akurat rok może Wam zejść na diagnozowaniu i po co go marnować w starej pracy.
Jednego się nauczyłam w życiu - bierz, co Ci daje los, bo zawsze w tym jest jakaś przyczyna. Będzie dobrze! :*Simons_cat, Izape_91, Luna1993 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
blue00 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eaf663168b20.jpg
moje słodkości -
A może za nim
bo nie do końca wiem gdzie dupa a gdzie głowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 18:21
-Mamunia-, summer86, Siwulec, Czrna 81, Malgonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
_Hope_ wrote:A może zanim
bo nie do końca wiem gdzie dupa a gdzie głowa
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%