MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
_Hope_ wrote:Ja w sierpniu wyszukalam najtańsza opcje na allegro i to jest folian medverita i tej samej firmy preparat z folianem wit b6 i b12.2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
Dzięki za pomoc dziewczyny już znalazłam i w aptece i na allegro .Kochanie jesteście. A te wit b6 i b12 tez powonnam w takim tazie brać w jakiejś formie z folianami Hope??Czy je mój organizm sam przyswaja? Czy mogę teraz zrobić sobie kwas foliowy badania i witamine b12 skoro brałam syntetyczny kwas foliowy? Orientuje się ktoś?
-
Meśka, Makowa Panna, meggire zapraszamy do jamy :*
Izunia -JAMA wirtualna czasoprzestrzeń stworzona w dniu dzisiejszym przez nawiedzone @ lub złym humorem kobiety, które marzą o tym aby zostać matkami. Uwagi: wchodząc do jamy koniecznie należy zabrać napoje procentowe i przekąski Ps Jama jest elastyczna mieści każdą ilość zbulwersowanych.
Phnappy przepiękna galeria sikaczy- myślę że spokojnie możesz wracać na betę i nie przejmować się jakością kreski. Wynik będzie bardzo ładny -jestem pewna i gratuluję
Witam wieczorową porą!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 18:45
Phnappy, Luna1993, Koteczka82, Siwulec, Emilkap11, Kotowa, Morusek, Flowwer, Czrna 81, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Hania34 wrote:Dzięki za pomoc dziewczyny już znalazłam i w aptece i na allegro .Kochanie jesteście. A te wit b6 i b12 tez powonnam w takim tazie brać w jakiejś formie z folianami Hope??Czy je mój organizm sam przyswaja? Czy mogę teraz zrobić sobie kwas foliowy badania i witamine b12 skoro brałam syntetyczny kwas foliowy? Orientuje się ktoś?
Ja wolę te witaminy z medverity od Jarrow (narazie tylko te mam przetestowane na sobie).Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 18:48
-
Lunaris wrote:[
Phnappy przepiękna galeria sikaczy- myślę że spokojnie możesz wracać na betę i nie przejmować się jakością kreski. Wynik będzie bardzo ładny -jestem pewna i gratuluję
Obowiązkowo w poniedziałek beta i od razu do mojego gin po zabezpieczenie. Na razie lecę na samym acardzie i dupku.
Muszę na razie do mojego wracać... bo on już ledwo zipie beze mnie nieogolony taki i wygląda jak 100 smutków nigdy wcześniej nie rozstawaliśmy się na tak długo... a jak dodać do tego, że jestem ja + obcy faceci to już w ogóle
Może uda mi się jakiś internet złapać to dam Wam znać jak amerykański sikacz się sprawuje jak już uda mi się złapaćLunaris, Czrna 81 lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata - udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Kingulla wrote:Hope a nie czaisz się tak brać z allegro? Ja się trochę cykam, jakoś apteka internetowa bardziej do mnie przemawia. Chyba za dużo interneta się naczytałam
-
Hania34 wrote:StaraczkaNika niezmiennie stan waszej wiedzy mnie zakakuje. Podziwiam. Ja mam homocysteine 8,83 umol/l to chyba dobrze? A mogę zrobić te wyniki skoro brałam do dziś niemetylowane formy kwasu i witamin?
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Tak zerknelam na mój Prenatal uno i też jest metylowany. Nawet nie wiedziałam.
-
Hania34 wrote:Ok to jutro lecę dziękuję pięknie. Czy któraś z was miała takie mutacje jak ja i zaszła i szczęśliwie donosiła ciąże? Szukam nadzieji chyba
-
Hania34 wrote:Ok to jutro lecę dziękuję pięknie. Czy któraś z was miała takie mutacje jak ja i zaszła i szczęśliwie donosiła ciąże? Szukam nadzieji chyba
-
StaraczkaNika wrote:Połowa populacji ma te mutacje i rodzi bez problemu. Niemniej lepiej być swiadomym, brać metyle, bo to mniejsze ryzyko, że dziecko będzie chore przez niedobór przyswojonego kwasu
-
_Hope_ wrote:Ja niestety nie ale pewnie więcej jest takich ktore z zestawem metyle acard heparyna donosiły.
Mi ten zestaw też dotąd nie pomógł, ale przynajmniej jestem pewna, że zrobiłam ile się dało. I że jeśli kiedyś mi się taki cud medyczny powtórzy, to będę brać to samo. -
Frelcia wrote:Tak zerknelam na mój Prenatal uno i też jest metylowany. Nawet nie wiedziałam.
Kotowa, Karma88, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Hania34 wrote:Dziękuje staraczkaNika choć mniej b martwi ta mutacja pai-1 bo może utrudniać zagnieżdżenie , wywoływać poronienia czyli cała ja (
Ja na dobre ukrwienie macicy polecam też herbatki z liści malin. -
StaraczkaNika wrote:E tam, zapomniało Ci się o córeczce - wtedy też miałaś te mutacje, bo masz je od urodzenia i poszło dobrze - a niedługo znowu tak będzie, innej opcji nie ma!
Mi ten zestaw też dotąd nie pomógł, ale przynajmniej jestem pewna, że zrobiłam ile się dało. I że jeśli kiedyś mi się taki cud medyczny powtórzy, to będę brać to samo.
Jednak coraz bardziej się nastawiam na cudne życie z jednym dzieckiem.
I tylko jedno mnie przeraża. Skoro Bóg zabiera mi każde z moich dzieci, to czy kiedyś wyciągnie rękę po córkę? To jedyne co może mnie zabić.