MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka beta super urosla i gratuluje punkciku
Moje kciuki za wysoka bete!
Flowwer ale niespodzianka.. Gratuluje maluszka - chlopczyka jak bedzie mialo na imie?
Siwulec i Minie Black trzymajcie sie dziewczyny.. mam nadzieje ze szybko wyjdzie dla was sloneczko
Tez moge dolaczyc do tej jamy?ANkaG, Frelcia, Minie Black, Lunaris, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Lunaris wrote:Meśka, Makowa Panna, meggire zapraszamy do jamy :*
Izunia -JAMA wirtualna czasoprzestrzeń stworzona w dniu dzisiejszym przez nawiedzone @ lub złym humorem kobiety, które marzą o tym aby zostać matkami. Uwagi: wchodząc do jamy koniecznie należy zabrać napoje procentowe i przekąski Ps Jama jest elastyczna mieści każdą ilość zbulwersowanych.
Phnappy przepiękna galeria sikaczy- myślę że spokojnie możesz wracać na betę i nie przejmować się jakością kreski. Wynik będzie bardzo ładny -jestem pewna i gratuluję
Witam wieczorową porą!
Lunaris lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
_Hope_ wrote:Wtedy gen sobie spał. Teraz yebaniec szaleje
Jednak coraz bardziej się nastawiam na cudne życie z jednym dzieckiem.
I tylko jedno mnie przeraża. Skoro Bóg zabiera mi każde z moich dzieci, to czy kiedyś wyciągnie rękę po córkę? To jedyne co może mnie zabić.
P.S. o strachu rodzicielskim gówno z autopsji wiem, ale widziałam w życiu wieeelu rodziców i powiem Wam, że nawet jak mi licealiści jadą na wycieczkę, czy zaczynają robić prawko, ze już o maturze nie wspomnę, matki świrują z nerwów o te swoje skarbusie i tyle. Uznaję to więc za standardowy element pakietu RodzicWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 19:31
-
StaraczkaNika wrote:Chyba każdy rodzic ma czasem taki strach. Trzeba z tym strachem żyć i mimo wszystko się cieszyć. No i bez przesadyzmu, weź nawet tak nie myśl - masz zdrowe dziecko i zadbane. A od czarnowidztwa ciemnota człowieka ogarnia, wiesz?
-
nick nieaktualny
-
_Hope_ wrote:Kiedyś tak nie miałam. Po 4 stratach inaczej nie umiem.
Tak sobie myślę - musisz więcej wina pić na nerwy. W końcu wino ma resweratrol, super na wszystko. -
StaraczkaNika wrote:Bo tym bardziej kochasz to, co masz
Tak sobie myślę - musisz więcej wina pić na nerwy. W końcu wino ma resweratrol, super na wszystko.Kotowa, Flowwer, Czrna 81, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Hope no co ty nawet tak nie myśl z 1 się udało jak mi i tych nam nikt nie zabierze.Teraz walka o drugie.. Ta metforminę to tak
można samemu bez recepty ? Czy kto może ją przepisać ? Ogólny? Zmieniłam ginelologa ale to dopiero za 2tyg , genetyk w lipcu.. a u mnie Hope jest ten problem, że ja w ogóle nie zachodzę. Starałam się 15 c potem zaszłam i poroniłam i teraz znów 17 c bezowocnych starań. Heparyne przepisał wam gin tak? Bo do immunologa to też kolejki długie.. wy same sobie te zatrzyki robicie? Brrr jak ja miałam cukrzyce ciążowa to musiałam się kłuć to była masakra a sama zastrzyk ło matkoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 19:41
-
Hania34 wrote:Hope no co ty nawet tak nie myśl z 1 się udało jak mi i tych nam nikt nie zabierze.Teraz walka o drugie.. Ta metforminę to tal
Można samemu bez recepty ? Czy kto może ją przepisać . Zmieniłam ginelologa ale to dopierp za 2tyg , genetyk w lipcu.. -
nick nieaktualny_Hope_ wrote:Serio? A tyle razy tu o tym pisałam ze myślałam że się nudna robie
Wiesz co..biorę dopiero drugi tydzień, więc pewnie nie skojarzylam:p
Boli mnie gardło i to tak w ch.....mocno A starałam się dbać o siebie przy encortonie:/ chyba jutro kupię co na gardło dla kobiet w ciąży na wszelki wypadek. -
_Hope_ wrote:Jak tylko skończę antybiotyk nawale się jak świnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 19:46
-
nick nieaktualnyZrobiłam nam Pizze do jamy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e04f7fbfe82.jpglamka, Frelcia, blue00, StaraczkaNika, Koteczka82, Yoselyn82, KateHawke, Meśka, Lunaris, Malgonia, Karma88, Luna1993, Diamond92, ANkaG, MOJE, Flowwer, Morusek, Roxanne, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarna, nawet sobie rano nie zdawałaś pewnie sprawy, że tego pamiętnego dnia założysz taką kultową miejscówę - jama przejdzie do żargonu of
Minie Black, KateHawke, lamka, Meśka, Luna1993, Czrna 81, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Witam się z Wami :*
Zaraz zacznę nadrabiać, choć pewnie padnę po kilku stronach.
Powiem Wam tak: przeżyłam, ale kto tego nie doświadczył to nawet mimo najbarwniejszego opisu, nie zrozumie. Mam wrażenie, że ktoś kto wymyślił ten egzamin w takiej formie musiał mieć zwichrowaną psychikę. Gdyby nie wczoraj, byłabym optymistką. A tak... cóż rzec.
Emiilka lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Dziewczyny widziałam dzisiaj bociana po raz pierwszy w tym roku. Koleżanki z pracy się śmiały że muszę dzisiaj męża w obroty wziąć. ( i tak zrobię dzisiaj 15dc) .
Niestety jest to jedna z niewielu pozytywnych rzeczy od wczoraj. Mogę do waszej jamy? Wezmę wino i moją sałatkę z tuńczykiem. Mam chu...owy dzień.
Przez ten biochem w poprzednim cyklu i dupka którego mam brać po ovu czyli za chwilę cały czas myślę o tym od którego do którego dnia cyklu go wziąć i kiedy testować. Zapisałam się na 6 kwietnia ale nie wiem czy wytrzymam do tego dnia chociaż to i tak jest dopiero 29 dc. Czy w 27dc może już wyjść test? 4.04 mój synek i mój tata mają urodziny fajnie byłoby się dowiedzieć wtedy że się udało.Lunaris lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Reset jesteś wielka. Trzymam kciuki żeby egzamin poszedł na plus
reset, Emiilka lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
StaraczkaNika Badałam i niby jest ok. Glukoza na czczo 100 po 1h 144, po 2h 95 w mg/dl. Insulina przed obciążeniem 5,1 uIU/ml, pkt 1 to 33,4 , pkt 2 od obciążenia 47,6. Obciążenie 75 g glukozy. Zawsze miałam też zawyżony cholesterol. Ogólny mówił, że to się nawet pod stan przedcukrzycowy nie kwalifikuje. Gin też. Na necie opinie różne..