MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucia88 wrote:A jaki niby powinien być ten śluz?
Ja zawsze przy pozytywnej becie miałam taki żółto-kremowy, to źle?
U mnie rozciagliwy podczas ovu potem coraz bardziej mleczy i gęsty a jak ok.21dc robi sie zolty to juz tylko moment i ta zdzira przyjdzie tylko wysle najpierw brunatne plamienia na przeszpiegi.19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ktoś pytał wcześniej o Emilkę - wróciła, poszła spać! Żyje, wszystko dobrze, pewnie się jutro zamelduje
Ja liczyłam, że zasnę, nawet wino otwarłam, a kręgosłup mnie boli tak, że aż się mojemu M. rozpłakałam. Z bólu i zmęczenia nie mogę ani zasnąć, ani nawet się upić. Czuję się jak w jakimś zawieszeniu.
Wracam Was nadrabiać, zostało mi 30 stron
Jak ktoś ma ochotę to polecam filmik zrobiony przez aplikanta sprzed 3 lat... ciut przydługi, ale napisy obrazują idealnie nasze rozmowy. Nie wiem, na ile to zrozumiałe dla odbiorców spoza kręgu prawniczego, ale przynajmniej Emilce, Lunce i Izie polecam:
https://vimeo.com/121238078Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 21:18
Emiilka lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyproblemik wrote:Do transferu mozesz brac wszystkie leki. Nie jestes jeszcze w ciazy wiec nic nie zaszkodzi Ci. Zwlaszcza tabletki do ssania na gardlo.
Nie zgodzę się. Lekarz wyraźnie zabronił mi brać dowolne leki. Nawet Pani w aptece nie chciała mi dac apap extra.
Wróciłam jeszcze napisać. Resecik i Emilka jesteście wielkie jesteśmy z Was dumne i wierzymy że zdacie bez problemu ❤Emiilka lubi tę wiadomość
-
Siwulcu mam ten sam mop. Jest wspanialy. A najlepsza jego funkcja jest to, ze moj maz go obsluguje ale jak ktoras chce sobie sprawic fajny gadzet do sprzatania to jest fajny. Z parownicy recznej nie jestem zadowolona
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Frelcia wrote:Nie zgodzę się. Lekarz wyraźnie zabronił mi brać dowolne leki. Nawet Pani w aptece nie chciała mi dac apap extra.19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia, ja teraz nadrabiam i do mnie dotarło- punkcję masz jutro?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Ahaa... no to tym bardziej poleje sobie podwójnego drina bo cala faze przedovu bylam na ibuprofenie przez przeziebienie...
Spicie w tej jamie ? Bo chrapanie slychac ? Ktora to?19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
problemik wrote:Meska tu chodzi o polaczenie ibupromu ze stymulacja a nie naturalne starania.
Mialam IUI w tym cyklu ze stymulacja..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 21:39
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Dziewczyny (IZA EMILKA RESRT) a kiedy macie wyniki z tych egzaminów?
To chrapią wszystkie @ zostały upojone -
Frelcia wrote:Tak i nie umiem się położyć z nerwów
Wiem jak nerwy działają na sen. Ja co prawda przed egzaminem spałam, ale wczoraj po tym cholernym gospodarczym już spać nie mogłam, a dziś mam takie połączenie adrenaliny ze zmęczeniem, że nie mogę usnąć.
Frelcia, trzymam mocno kciuki Kochana Będzie wszystko dobrze! Jesteś u świetnego lekarza, ma dobrą rękę i zobaczysz- szast pras, zaraz transfer, potem beta, a potem to już poleci
Lunaris wrote:Dziewczyny (IZA EMILKA RESRT) a kiedy macie wyniki z tych egzaminów?
To chrapią wszystkie @ zostały upojone
Emilka 17.04, u mnie najwcześniej 27.04, choć pewnie może się to opóźnić. Izka nie wiem, ale pewnie chwilę przed nami.Emiilka lubi tę wiadomość
o matko.......... mało że egzamin ciężki to jeszcze tyle trzeba się denerwować zanim wyniki będą?
Podziwiam Was za to że wybrałyście taki zawód! Jednak wolę swoje strzykawki to mniej skomplikowane