MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHania34 wrote:StaraczkaNika Badałam i niby jest ok. Glukoza na czczo 100 po 1h 144, po 2h 95 w mg/dl. Insulina przed obciążeniem 5,1 uIU/ml, pkt 1 to 33,4 , pkt 2 od obciążenia 47,6. Obciążenie 75 g glukozy. Zawsze miałam też zawyżony cholesterol. Ogólny mówił, że to się nawet pod stan przedcukrzycowy nie kwalifikuje. Gin też. Na necie opinie różne..
1 . glukoza nie jest ok
2 . skąd stwierdzenie, że niby jest ok? 100 na czczo?
Edit. Na insulinie się nie znam, więc nie skomentujeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 20:11
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAni glukoza ani insulina nie jest ok. Insa powinna być najlepiej jednocyfrowa po 2h. A już na pewno niższa niż po 1h. To jest stan przedcukrzycowy i hiperinsulinemia.
Reset odpoczywaj i spróbuj się jakoś zrelaksować. Już po wszystkim. Tulę Cię mocno. Emilka tak samo.
Koteczka jeśli mierzysz tempkę to dupka zacznij po 3 wyższych temperaturach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 20:16
Koteczka82, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reset, w jamie właśnie wnoszą toasty za Ciebie i Emilkę. Jesteście przedzielne. Odpocznijcie sobie po thm kotle.
Emiilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Mesia Ty w ciąży nie pij!:p
Frelcia, Bobisia, Morusek lubią tę wiadomość
-
Koteczka -chciałam zacytować, nie polubić. Oczywiście w jamie każdy mile widziany! Narobiłaś m ochotę na tuńczyka-zaraz robię!
Ps a już z taką pizzą!!! (Mini:D)
Frelcia gardło Cię boli bo Ty już w ciąży jesteśFrelcia, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Makowa Panienko i Morusmu tulam moooocno.
Reset i Emilko za Wasz egzamin wznosze bezalkohowe.
Ja wybralam sie na czarny protest. Ledwo zyje. Jak nie zajde w ciaze w tym miesiacy to chyba jeszcze uderze do neurologa z kregoslupem.
Milego wieczoru. Ja mam teraz randke z mezem przy meczuEmiilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeśka wrote:Jajniki napieprzaja, sluz robi sie zolty takze ja nie mam złudzeń.
Wierzę że będzie dobrze
Dziewczyny ja lecę się już położyć. Wstaje o 6 rano żeby się zrobić "na gładko" uffff chciałabym to przespać. Bawcie się dobrze. Dobranoc ❤lamka, Siwulec, Flowwer, Morusek, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:Reset, w jamie właśnie wnoszą toasty za Ciebie i Emilkę. Jesteście przedzielne. Odpocznijcie sobie po thm kotle.
A no właśnie...Emilka się odzywała?
Mam nadzieję, że wróciła spokojnie do domku!Emiilka lubi tę wiadomość
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a75705504c2d.jpg
Pozdrawiam z jamy :*
M mi dzisiaj zakupił mopa parowego z lidla i takie inne dwa parowe cuda - do okien i do innych powierzchni oczywiście już wypróbowałam i jestem zachwycona podłogi już nie muszę szorować, trudniejsze plamy schodzą pięknie bez wysiłku
I dzień stał się o ciut lepszy, wyrzylam się fizycznie i jakoś psychicznie lepiej, teraz wleci winko a jutro zaświeci słoneczko - innej opcji nie ma!
Tak dla porównania: koleżanka z pracy kupiła sobie pokład do twarzy za 150 zł i cała szczęśliwa a ja głupia z mopa się ciesze.
Wasze zdrówko !!! Żeby jutro było lepiej :*
Edit - nie wiem czemu butelka się „przewróciła”Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 21:02
Izape_91, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
RESET
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9428caa635d1.jpgSiwulec, reset, Czrna 81, Emiilka lubią tę wiadomość