MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Felicia, gratulacje! Wspaniała wiadomości! I to tak od poniedziałku Trzymam kciuki dalej!
Dziewczyny, w takim razie l nawet nie wiecie jak się cieszę A gdyby doszło do zapłodnienia i zagniezdzenia to progesteron na tym etapie by to jakoś wykazał?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 14:51
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMOJE wrote:Jutro @
Beta. 1
Prog 0.6
Spadek tempki i pryszcze. Już tempka mnie przygotowała na ten wynik. Idę do jamy i dzisiaj wielki kielich wina wieczorem zapodam.
Ps. Szukam jakiegoś super gospodarstwa agroturystycznego na Wielkanoc. Chce się zresetować bez telefonu , bez cywilizacji, wśród kurek i krowek.
Jeśli ktoś coś ma do polecenia to bardzo byłabym wdzieczna -
Frelcia pięknie! Teraz niech się wszystkie ładnie dzielą W czwartek wielki dzień
Meśka,Anaaa,Moje przytulam Do dupy to wszystko...
Podczytywałam Was wczoraj,ale jakoś tak bez weny do pisania. Oczy pomalutku dochodzą do siebie. Największa masakra była wczoraj, gdy się obudziłam, tak były sklejone,że musiałam po omacku,przy ścianie dojść do łazienki by je rozmoczyć. Jestem jakaś rozbita i rozdrażniona, dlatego narazie nie wychylam się z jamy.
Reset i Lamka, dużo,dużo zdrówka dla Was!
Yos powodzenia dzisiaj! Mówiłam Ci już,że Cię podziwiam? Tak jest,jesteś wielkaFrelcia, reset, Yoselyn82, Emiilka lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualnySimons ładny prog dobrze wróży, ale do zagniezdzenia mogło jeszcze nie dojść 7dpo, musisz jeszcze się uzbroić w cierpliwość parę dni i testować
Ja Wam gadałam ostatnio na mojego męża... A on mi zrobił niespodziankę i kupił piękne buty (jestem uzależniona). Czuję się jak zła, czepialska żonaSimons_cat, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Simons_cat wrote:Felicia, gratulacje! Wspaniała wiadomości! I to tak od poniedziałku Trzymam kciuki dalej!
Dziewczyny, w takim razie l nawet nie wiecie jak się cieszę A gdyby doszło do zapłodnienia i zagniezdzenia to progesteron na tym etapie by to jakoś wykazał?Simons_cat, Anna Stesia lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualnyNikt nigdy mnie tak nie wspierał jak Wy...i nikogo oprócz Męża aż tak bardzo nie obchodziły moje perypetie. Ehhh. Coś jest w tym że przyjaciół poznaje się w biedzie. I ja dzisiaj chyba będę taka słodko pierdząca, bo muszę zacząć nie tylko wierzyć ale też myśleć optymistycznie. Najwyżej możecie we mnie rzucić papuciami
reset, Malgonia, Morusek, Kargo31, Anna Stesia, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Czrna 81 wrote:Aaa! No właśnie! Jedna dlaczego w twojej stopce jest napisane "koniec" ??
Dlatego staram się nie udzielać, bo forum jest od konkretnego tematu. Być może kiedyś wrócę do tematu, ale narazie nie. Nie wiem co będzie.Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
Lamcia, pamietam jak raz byłam u internisty a kobieta w sensie doktor mi mówiła, ze ona jak była w ciazy to właśnie pierwszym objawem było to ze miała okropna grypę i wszystko i tak bylo dobrze:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 15:24
-
Też mam ochotę wszystko rzucić. Mam dość tego wszystkiego. Wino dziś koniecznie. Tak się cieszyłam że w tym roku zostanę mamą w kolejnym cyklu nie robię żadnych testow, a jeśli zacznę się nakręcać to kopnijcie mnie w d..... W owulację przeżyłam z mężem coś wspaniałego i miałam wielką nadzieję że przyniesie to rezultat
Dołączam do supli ashwagande i mące.
Aha i podpowiedzcie mi jak pijecie wiesiołek. Ile dziennie? Ktoś też tu pisał o siemieniu lnianym. Miałam bardzo mało śluzu więc w nowym cyklu muszę coś zrobic7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Hej kochane :* później Was nadrobię bo dzisiaj zwariowany dzien.
Dziewczyny wyniki z 8 dpo :
Estradiol 237 a progesteron 18 chyba nie jest źle??lamka, Emiilka, Luna1993, Frelcia, MOJE, Meśka, Malgonia, Czrna 81, ANkaG lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Frelcia, Kochana, baaardzo się cieszę! Świetne wiadomości Na Święta będziesz już miała swojego zajączka pod serduszkiem
Moje, przytulam z powodu bety... Kochana, Ty jesteś po zastrzyku z Ovitrelle? Jeżeli pisałaś, to przepraszam, troszeczkę jestem wybita z rytmu przez egzamin. Bladziochy na testach widziałam i zastanawia mnie ta beta 1. U mnie zawsze było <0,1. Robiłam w Diagnostyce.
Reset, Nikuś, Lamka, Lunka, przytulam mocno nasze choruchy! Dużo zdrówka! Na minimalne pocieszenie powiem, że lepsza choroba teraz, niż na Święta
Mesia, przykro mi z powodu sytuacji w pracy, ale Twoje zdrowie jest najważniejsze. Wiem, że łatwo powiedzieć, ale szkoda Twoich nerwów. Jasne, że kaska na pewno by się przydała na badania i dalszą diagnostykę, ale teraz już nie masz wpływu na bieg wydarzeń, więc nie myśl o tym, jak ja o egzaminie
Frelcia lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Aha, zapomniałam napisać, a post Izape, mi przypomniał
SimonsCat, bardzo ładny wynik progesteronu
Izunia, u Ciebie również Teraz czekamy tydzień na II kreseczki!Simons_cat lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualnyMoje przepraszam,że nie umiem Ci nic doradzić w medycznych kwestiach, ale po prostu się nie znam... Wyplacz się kochana, a to, że w tym roku nie urodzisz to nie znaczy, że jeszcze w tym roku nie zajdziesz w ciążę ! Przecież musi się w końcu udać.
Emilka a Ty jak się czujesz po egzaminach, odpoczęłas ? -
nick nieaktualnyTak się cieszę z prezentu, że się muszę Wam pochwalić. Od razu humor lepszy, jak kobieta dostanie buty. A po tych chorobach też się należy. Tylko niech już wiosna przyjdzie, bo u mnie szaro i buro
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/686efbcb3fb3.jpg
Bocianiątko, blue00, Phnappy, lamka, KateKum, KateHawke, Emiilka, moyeu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny! Tutaj Sylwia1988 pod nowym nickiem Część z weteranek może mnie pamiętać
Muszę się pochwalić, że w sobotę miałam transfer trzydniowego zarodka B5, lekarz mówi, że to średniej klasy zarodek, ale może doczekamy się w końcu cudu po tych wszystkich kopniakach po drodze?? Może zrobię psikusa genetyce, choć racjonalne podejście mówi mi, że nic z tego nie będzie?
Modlę się kilka razy dziennie, gadamy do Okruszka i namawiamy żeby zaczął się rozwijać i został z nami.
Tylko tyle możemy zrobić.. A boję się jak chyba jeszcze nigdy
Nie jestem nastawiona pozytywnie, jestem w 100% neutralna.
Mamy plan B, a do bety za tydzień podejdę na spokojnie, bez większych emocji, już teraz jestem wyzuta z uczuć..
Testuję 3 marca, wpisałam się już na kwietniówki..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 15:51
Meśka, Karma88, Anna Stesia, KateHawke, Lunaris, problemik, Czrna 81, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Tak jestem po ovitrelli. Po 2 zastrzykach. Pierwszy był 15 a drugi 13 dni temu.
Też jak robiłam betę miałam 0.1 , więc pewnie to jest resztka ovitrelii. Ta sama która mnie jarała cieniami na testach.
Dziękuję kochane za wsparcie. Dziękuję że mogę na was liczyć
Never lose Hope. Powodzenia. Niech okruszek walczy
Iza owulka była teraz czas na okruszka.
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
nick nieaktualny