MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Frelcia wrote:Mesia to jest piękna druga kreska! Te evapy są cieniutkie a Ty masz piękna druga kreskę!!!!!!❤❤❤❤
Ale same mowilyscie ze bobo po 5 min do kosza a ja glupia wyjęłam go z kosza...
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualnyKingulla wrote:Mini jak na zwykłe poronoenie to długo Ci się beta utrzymuje. Może zabieg źle zrobiony. Mi przy zaśniafzie 3 mce beta spadała ale ja schodziłam z 350000 więc było z czego spadać
może idź do lekarza
)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi to nawet dzisiaj evap nie wyszedl. I śmietnik przestał być w ciąży :p jestem zawiedziona :p
Meśka lubi tę wiadomość
Sebek - 2010
Starania od I 2016
18.08.2016 - zaśniad całkowity:(
V 2019 IVF - 😭
III 2020 😭
Czekam na cud..
HSG - oba jajowody drożne (lewy udrożniony po ponownym podaniu kontrastu) -
Frelcia wrote:Anna Stesia nie mam pojęcia...też chyba zajączki. Mam na paputkach na transfer kroliki
póki co Bąbelki.
Never Lose Hope dziękuję
Ale będą emocje!!!Paputki widziałam, są supersłodkie! Niech Ci przyniosą szczęście!
Frelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meśka
to nie jest bladzioch! Trzymam kciuki i życzę z całego serducha aby to była fasolka
Meśka lubi tę wiadomość
-
Frelcia wrote:A po ilu minutach go wywalilas? Mi to wygląda na normalna druga kreskę. Jest tak samo gruba jak druga:) trzymam mocno kciuki!
Po 5 minutach go wywalilam a potem przyszedł M. i zapytal czy robilam i zebym mu pokazala. Wyjelam a tu kreska ale takich historii bylo tu juz duzo a ciazy nie19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualnyFrelcia wrote:Daj mi Panie Boże:) mam nadzieję że niedługo będę mówiła do brzucha po imieniu
Ja od soboty gadam do Okruszka, już weszło w krewOby okazał się herosem i na przekór genetyce został z nami na najbliższe 9 m-cy
Frelcia, Anna Stesia, KateHawke, Koteczka82, Meśka, Lena21, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, czekam pod gabinetem i chciałam skromnie poprosić i przypomnieć o małym kciuku za mnie
Anna Stesia, lamka, Frelcia, Bocianiątko, Bajkaaa, Jeżowa, Luna1993, Malgonia, Minie Black, KateHawke, Koteczka82, Lena21, Anaaa90, nenusia, Diamond92, problemik, Cabrera, Czrna 81, Morusek, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Mesiu, wiem, że robimy Ci wodę z mózgu, może po prostu jutro siknij, bo na dwoje babka wróżyła. Pamiętam, jak się okropnie podnieciłam testem Bociusia po czasie, więc teraz może lepiej schłodzić emocje (choć ten kolor bardzo ładny, nie jakiś wyblakły). Na betę wybierasz się w środę?
Meśka lubi tę wiadomość
-
Meśka wrote:Nie wiem czy cos widac ale to nie do 5 minut wyszlo...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/119fa4ec5a83.jpgMeśka lubi tę wiadomość
-
Hania, te wyniki, które rano podałaś są bardzo dobre, widać, że mimo mutacji sporo przyswajasz. Te tabsy z medverity są spoko, wystarczy 1 dziennie