MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Frelcia wrote:A po ilu minutach go wywalilas? Mi to wygląda na normalna druga kreskę. Jest tak samo gruba jak druga:) trzymam mocno kciuki!
Po 5 minutach go wywalilam a potem przyszedł M. i zapytal czy robilam i zebym mu pokazala. Wyjelam a tu kreska ale takich historii bylo tu juz duzo a ciazy nie19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualnyFrelcia wrote:Daj mi Panie Boże:) mam nadzieję że niedługo będę mówiła do brzucha po imieniu
Ja od soboty gadam do Okruszka, już weszło w krew Oby okazał się herosem i na przekór genetyce został z nami na najbliższe 9 m-cyFrelcia, Anna Stesia, KateHawke, Koteczka82, Meśka, Lena21, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, czekam pod gabinetem i chciałam skromnie poprosić i przypomnieć o małym kciuku za mnie
Anna Stesia, lamka, Frelcia, Bocianiątko, Bajkaaa, Jeżowa, Luna1993, Malgonia, Minie Black, KateHawke, Koteczka82, Lena21, Anaaa90, nenusia, Diamond92, problemik, Cabrera, Czrna 81, Morusek, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Mesiu, wiem, że robimy Ci wodę z mózgu, może po prostu jutro siknij, bo na dwoje babka wróżyła. Pamiętam, jak się okropnie podnieciłam testem Bociusia po czasie, więc teraz może lepiej schłodzić emocje (choć ten kolor bardzo ładny, nie jakiś wyblakły). Na betę wybierasz się w środę?
Meśka lubi tę wiadomość
-
Meśka wrote:Nie wiem czy cos widac ale to nie do 5 minut wyszlo...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/119fa4ec5a83.jpgMeśka lubi tę wiadomość
-
Hania, te wyniki, które rano podałaś są bardzo dobre, widać, że mimo mutacji sporo przyswajasz. Te tabsy z medverity są spoko, wystarczy 1 dziennie
-
nick nieaktualnynever_lose_hope wrote:Ja od soboty gadam do Okruszka, już weszło w krew Oby okazał się herosem i na przekór genetyce został z nami na najbliższe 9 m-cy
Ja pewnie też zacznę po transferze nawet już mi po drugim zastrzyku tą heparyna nie straszna. Damy radę!
Mesiu idź jutro na bete. Wszystkie tu wierzymy w Ciebie !!Meśka lubi tę wiadomość
-
Meśka wrote:Mam ale dzis wypilam wiadro juz wiec dzis nie sikam...
Jestem strasznie podekscytowana Twoim sikiemmlamka, Meśka, blue00, nenusia, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cały czas mi zimno, doszedł kararek - no akurat do piątku jakoś pociągnę, a na święta mnie rozłoży.
Do tego mam przekonanie, że się nie udało i smutam już od 3 dni. Nareszcie stan fizyczny i duchowy zaczęły współgrać i panuje równowaga (to tak, żeby jednak był jakiś plus).
Jutro bedę cały dzień robić sprawdziany, żeby odpocząć, o ! -
nick nieaktualny
-
Koteczko co do piersi po castangusie to to moj cykl. W pierwszym zaszlam w ciaze, puersi zaczelam czuc kolo tygodnia po owu, ale tak mocniej to jak juz wiedzialam o ciazy. drugi jest teraz.. czuje jeden sutek i to tyle.
Dziewczyny wspolczuje chorob. Oby ten ojres przesilen szybko sie skonczyl.
Wracam do czytania, mam jeszcze trzy strony. -
StaraczkaNika wrote:To o któren mamy się jutro stawić duchem i z zaciśniętymi kciukami w Twojej łazience?
Jestem strasznie podekscytowana Twoim sikiemm
o 6 ...19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Siwulec-kciuki!
Człowiek idzie się drzemnąć, wraca, a tu Meśka w ciąży!lamka, Luna1993, Meśka, Koteczka82, Anna Stesia, blue00, Kingulla, Frelcia, Siwulec, nenusia, Czrna 81, KateKum, Morusek, Emiilka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.