MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Meska, piekna ta krecha. I rozowa. Ale masz racje, alepiej na spokojnie siknac jutro
Siwulcu kciukam
A co do imion to mam zupelnie inaczej. Nie dopuszczam mysli, ze corka nie bedzie Dorota. Jakbym miala dwie to nie wiem jak bym nazwalaMeśka, Siwulec lubią tę wiadomość
-
Meśka wrote:o 6 ...
Meśka lubi tę wiadomość
-
Meśka !!! Piękne krechy czekam na jutrzejszy teścik
U mnie wszystko Ok, za 3 tyg mam zrobić TSH tf3 i tf4 jeśli wyniki będą dobre to dostanę zielone światełko do starań
A wiec nie ma co MAJ będzie mój
No i możemy się już serduszkowac, endometrium mam ładne a nawet mam pęcherzyk dominujący (czy ja to się tam zwie ) co bardzo zdziwiło doktorka
BARDZO DZIĘKUJE za kciuki :* :* jesteście nieocenionelamka, Minie Black, Bajkaaa, Frelcia, Koteczka82, Jeżowa, Luna1993, Lena21, Anna Stesia, Anaaa90, blue00, reset, Malgonia, Flowwer, Diamond92, Cabrera, Czrna 81, KateHawke, KateKum, Morusek, ANkaG, Emiilka, Emilkap11, moyeu lubią tę wiadomość
-
reset wrote:Siwulec-kciuki!
Człowiek idzie się drzemnąć, wraca, a tu Meśka w ciąży!
Hahaha dobre w urojonej na 100% jak mnie bobo zrobil w ciula to pozwe firme ktora je produkuje !Anna Stesia, nenusia, ANkaG, Emiilka lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
Meska po 5 minutach to przecież nie evap mi evap na bobo wyszedł, ale po kilku godzinach kciuki za jutrzejszy test i betę!! coś tam się dzieje!!
Co do imion - to my jesteśmy na 100% zdecydowani, że jak dziewczynka to Matylda
Posłuchajcie, co mój wczoraj cały uchachany mi oznajmił że wymyślił idealne imię dla syna - uwaga: BRAJANUSZ takie połączenie Brajana i Janusza... faceci to jednak dzieciLunaris, Millvaa lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata - udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualnyMeśka, kciuki za jutrzejszą drugą krechę!!
Ja chilluję na L4 i podczytuję Was, za moment będę się orientować kto, co i jak Od jutra mam zamiar przyszykować domek na święta, codziennie jedno pomieszczenie na pikuś-glanuś i do soboty będzie idealnie I myśli czymś zajmę
A jak u Was święta? Rodzinka przychodzi do Was czy "przybieżeli na gotowe" do rodziców tak jak my??
Uwielbiam wielkanoc, takie pozytywne, wiosenne świętaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 20:09
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
I oczywiście dziękuję za wszystkie gratulacje :* ale wiruski będę siać dopiero po serduszku wybaczcie kochane
innamorata88, KateKum lubią tę wiadomość
Meska trzymam kciuki żeby jutro była piękna druga kreska!!! Bo według mnie ta jest wyraźna i różowa!
Siwulec super że wszystko dobrze
Małgonia ja zaczęłam brać w poprzednim cyklu i brałam do 29 dc kiedy mi doktor zasugerował że mogę być w ciąży ( była biochemiczna) czyli od razu zaskoczyło. Teraz jak pisalyscie żeby po ovu już nie brać to wzięłam tylko do 11 dc w 14dc zrobiłam prolaktyne i była w normie. A od 16dc piersi bolą i są jak balony.
Siwulec lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Koteczka82 wrote:Meska trzymam kciuki żeby jutro była piękna druga kreska!!! Bo według mnie ta jest wyraźna i różowa!
Siwulec super że wszystko dobrze
Małgonia ja zaczęłam brać w poprzednim cyklu i brałam do 29 dc kiedy mi doktor zasugerował że mogę być w ciąży ( była biochemiczna) czyli od razu zaskoczyło. Teraz jak pisalyscie żeby po ovu już nie brać to wzięłam tylko do 11 dc w 14dc zrobiłam prolaktyne i była w normie. A od 16dc piersi bolą i są jak balony.
Dziewczyny mierzyłam tempkę pod pachą - ale dziwacznie. I żeby nie było - nie moim specjalnym różowym termometrem. 37 stopni, a czuję się na 38. Idę spać, dzięki zmianie czasu nie muszę się wstydzić, że się kładę przed 8ą jak dziecko po dobranocce.
Dobrego wieczoru i do jutraWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 20:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMinie i jak wyniki? Zaraz 21...
Rety dziewczyny ja mam tak suchą skórę, że dłonie to aż mnie bolą, robię wszystko w rękawiczkach, smaruje kremiskami a normalnie tragedia, jak nigdy!
Nika dobrych snów! Obyś rano wstała jak nowo narodzona!
Meśka trzymam kciukasy! Jutro twój toilet będzie 'duchowo' gościł największą liczbę osób w swoim istnieniu:DMamaStasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpokojnie, czorta usypialam:)
Mam już wynik proga 0.33 i estradiolu 146. Hcg ciągle nie ma, ale jak będzie to powiem wam jakiej czułości jest mój ulubiony hydrex.
Wg mnie był to cykl bezowulacyjny, temp raczej to potwierdzaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 21:06
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Boże... moja siostra ma Matylde. Istny demon
My jak myślimy Matylda to od razu nam się z Leonem Zawodowcem kojarzy
Luna1993, Lunaris, moyeu lubią tę wiadomość
Babeczki widzę sporo nadrabiania. Ja właśnie wróciłam. Już się trochę odstresowalam. Na treningu wypocilam żale. A teraz otwieram wino. Plus kupiłam sobie paczkę chipsów dziś rozpusta a od jutra znów suplementy i zdrowe papu. Kiedyś nam się uda. Musi. Idę robić kolację i zaczynam nadrabiać
Phnappy, frezyjciada lubią tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Jedna_z_Wielu wrote:Poddałam się ;(
Dlatego staram się nie udzielać, bo forum jest od konkretnego tematu. Być może kiedyś wrócę do tematu, ale narazie nie. Nie wiem co będzie.Siwulec, Bocianiątko, Luna1993, nowa na dzielni, Anna Stesia, Morusek, Emiilka, Lunaris lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs.