MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
agulineczka wrote:Dziewczyny zaczelam plamic... i to taki rozowy kolor tak jak do tej pory caly czas sucho, tak od wczoraj non stop wilgotno i brzuch pobolewa jak na @
Lamciu, Lunaris gratuluję i trzymam kciuki!Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKate biorę każdą ilość kciuków
emilka dzięki za dobre słowa, dziś wznoszę z Wami toast wodą niegazowaną O mam nadzieję, że będę do niej zmuszona przez najbliższe 2 lata
Frelcia jak Twoje nastawienie? Od jutra przerzucasz się na wodę, dobrze pamiętam?
Kargo niestety nie znam się na tych wynikach, ale ostatnio moja tarczyca też mocno wariuje, TSH skacze jak chce, lekarz mówi, że to wina stresu, bo pozostałe wyniki ok..
agulineczka bądź ostrożna po drodze, trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze skończyło :* :*KateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meśka wrote:Ja się zbieram na betę. O kciuki nie proszę bo szkoda Waszych palców
Meśka, lamka, Emilkap11, Malgonia lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
agulineczka wiem, że trudno mówić o spokoju, ale tylko on może pomóc. Czekamy z Tobą na wizytę i pisz później co i jak. Jedź ostrożnie. Sercem i myślami jestem z Tobą
Meśka tylko nie szaleje z tymi % bo my tu na Twoją betę czekamyHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Czrna 81 wrote:Aaaaa,właśnie mnie olśniło od czego paluch mi napuchł hahaha! Meśka ja tam będę trzymać choćby mi wszystkie miały posinieć Jest znowu fala,płyń na niej Meśka,płyń!
Ja zauważyłam że w większości dziewczyn, z którymi testuje prawie wszystkie wysikują pozytywy Także serdecznie zapraszam na zapisanie się ze mną w kwietniu. Nie pożałujecie19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Frelcia wrote:Hope od heparyny może pobolewać brzuch okresowo ?
Never Lose Hope ja już od dawna na wodzie jestem dzwonili z kliniki. -
Lamka i Lunaris AAAAAA meeeeeeegaaaaaaaaa gratulacje !!
Meska kciuki za bete!Lunaris lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaaa Hope przepraszam.
Jutro 11.10 transfer Bąbla
Rozmawiałam jeszcze z lekarzem o moich odczuciach i powiedział że to nie jest hiperka. Maglowal mnie długo. Jutro jeszcze przed transferem sprawdzi wszystko ale powiedział że nie ma sensu żebym kasę traciła na przyjazdy. Kochany człek.Meśka, Sanka, lamka, Anna Stesia, Siwulec, frezyjciada, Jeżowa, never_lose_hope, Yoselyn82, Kargo31, summer86, Kaczorka, Lunaris, admiralka, Karma88, Barbarka1984, Diamond92, reset, Bajkaaa, JuicyB, nenusia, KateHawke, Minie Black, moyeu, Achia, ANkaG, MaryAnn, blue00, Angelika83, Lena21, nowa na dzielni, Morusek lubią tę wiadomość
-
Frelcia już coraz bliżej. Nawet nie wyobrażam sobie jakie to emocje.
Jeżeli chodzi o przeciwdziałanie hiperce to ponoć dużo wody i nabiału pomaga.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 10:23
Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
Meśka wrote:Nie poznałam Cię. Boski avatarek
A dziękuję Ale na testowanie to mogę się zapisać na termin Twojej wizyty serduszkowiec
trzymam kciuki