MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:Dzień dobry!
DZiewczyny! Wysikałam bladziocha na Facelu !!!!!!!! NIE wierzę!!!!! To pewnie jakaś pomyłaka... nigdy w życiu nawet cień cienia cienia a ni cienia do kwadratu się nie pojawił... Dziś 13dpo- jadę odebrać samochód i zajeżdażam po bobotesty do Rosmana !!!!!!!!!!! Do póki nie zobaczę tego na Bobku to nie uwierzę...Lunaris lubi tę wiadomość
-
Minie Black wrote:Pięknie rozpoczął się dzień! Magiczna środa w końcu!
Gratuluję Wam Lamka i Lunaris ! Chyba wszystkie cieszymy się waszym szczęściem jak dzieci!
Skoro teraz udało się 2 razy literkę L to przyszły cykl należy do literki M?
Dobrze gada, polać jejnowa na dzielni, Bocianiątko, Meśka, Siwulec, moyeu lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:Nowa a Ty nie miałaś czasem też dzisiaj testować? Czy Tobie się owu przesunęła?
Mogłabym w sumie dzisiaj testować bo mam chyba 10 albo 11 dpo ale jedyny test który miałam zużyła na sika 8 dpo wieczorem . Zapomniałam kupić. Wezmę na jutro ale nie czuje żeby były jakieś szanse. Nic się nie dzieje, temp stoi sobie na średnim poziomie 36,8 (zazwyczaj mam 37) taka bida lekka
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Ojejku jejku! Jakie piękne wiadomości z rana! Lamka i Lunaris gratuluję z całego serca! Trzymam mocno kciuki za wasze fasoleczki i czekam na fotki testów i piękne betki
Meśka mam nadzieję że mimo wszystko beta będzie pozytywna, zaciskam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 08:49
Lunaris lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2020, 12:29
Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AAAAAA!!! Cóż to moje oczy widzą??? Lamka i Lunaris cudownie dziewczyny, gratuluję po cichu, ale przecież wszystko będzie dobrze! Omg ale poranek! Te środy naprawdę mają coś w sobie
Agulineczka trzymam kciuki za usg, nie daj się stresowi, choć i tak się będziesz stresować. Będzie dobrzeLunaris lubi tę wiadomość
-
Lamka, Lunaris piękny prezent wielkanocny
Meśka masz moje kciukiLunaris lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Ale suuuuuper!!!!!!!
Lunaris,Lamka gratulacje!!!! Trzymam kciuki za Wasze Kropeczki i czekamy na bety i dmuchamy i chuchamy, żeby wyniki były piękne!!!
Meśka ogromne kciuki za betę!!!
Agulineczka spokojnie, pewnie będzie piękny widok na usg!!!Lunaris lubi tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
A ja się wczoraj załatwiłam - zostawiłam w pracy w swojej szafce telefon. Rety, normalnie jak bez ręki się czułam. Chyba jakiś odwyk by się przydał, ale jak tu was nie czytać ciągle? teraz aż trudno mi sobie wyobrazić jak kiedyś ludzie funkcjonowali bez tego kontaktu w każdej chwili
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Jakoś tam mi się lepiej żyje jak mogę zmienić status z „pełna nadziei” na „wstępnie nic z tego”2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Hania34 wrote:To ja przebijam u mnie juz 33 cs z przerwą na 10tyg ciąży i poronienie. Chyba nie dane mi być mamą drugi raz.
Hania a wcześniej o córkę długo się starałaś?Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
Lamka i Lunaris pięknie
Meśka zaciskam kciuki do czerwonościLunaris lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny