Forum W oczekiwaniu na testowanie MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
Odpowiedz

MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 28 marca 2018, 07:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadam na szybko zobaczyć wasze sikance i co ja widzę!

    Lamka gdyby to było ovi to kreska by nie ciemniala, masz pasażera na pokładzie <3

    Lunaris z całych sił trzymam kciuki za powtórkę bobo <3

    lamka lubi tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 28 marca 2018, 07:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Problemik 63kg
    Że znajomym lekarzem ciężko będzie.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 07:50

  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3161 5679

    Wysłany: 28 marca 2018, 07:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje !!! Lamuś i Lunka jakie wspaniałe wieści <3 <3 po cichutku gratuluje i ściskam kciuki za maleństwa :*:*

    Lunaris lubi tę wiadomość

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • reset Autorytet
    Postów: 7206 13029

    Wysłany: 28 marca 2018, 07:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Problemik 63kg
    Że znajomym lekarzem ciężko będzie.

    Lamka, a gdyby tak pójść do jakiegoś gina (może nie swojego, bo chyba go lubisz i ufasz i tam ten numer ciężko wykonać), pokazać mu wyniki i zablefować, że Twój gin/ hematolog kazali Ci brać heparynę od początku. Jak Ci odmówi, niech napisze oświadczenie, że w oparciu o takie i takie wyniki odmawia przepisania leku z uwagi na brak wskazań medycznych.

    Wiem, że to szantaż i ogólnie słabe. Ale chyba dla utrzymania ciąży byłabym gotowa robić wiele...

    Ewentualnie, zdecydowanie lepszy pomysł - wbić się na wizytę do jakiegoś ogarniętego lekarza z kliniki niepłodności?


    Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 07:55

    Bocianiątko, Frelcia, Emilkap11 lubią tę wiadomość

    relgmg7ymfbmxgyl.png


    * 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • frezyjciada Autorytet
    Postów: 4320 6580

    Wysłany: 28 marca 2018, 07:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset super pomysł! Ty to masz MÓZG dziewczyno!!!
    Matko jedyna co za dzień! Środa-to jakże by mogło być inaczej!<3

  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5280 6743

    Wysłany: 28 marca 2018, 07:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    Lamka, a gdyby tak pójść do jakiegoś gina (może nie swojego, bo chyba go lubisz i ufasz i tam ten numer ciężko wykonać), pokazać mu wyniki i zablefować, że Twój gin/ hematolog kazali Ci brać heparynę od początku. Jak Ci odmówi, niech napisze oświadczenie, że w oparciu o takie i takie wyniki odmawia przepisania leku z uwagi na brak wskazań medycznych.
    O tym samym przed chwilą pomyślałam! Ale mam dzisiaj trochę spowolnione reakcje ;)

    laUgp2.png
    po 45 cs - 4-6 miesięcy sztucznej menopauzy, potem antyki - na wyciszenie adenomiozy przed crio.
    ❄️ 8.3 ❄️ 6.3 - na zimowisku <3 <3
    ET 9.2 - 01.08.2019 :(
    IUI - 24.10.2018 :(
    IUI - 19.11.2018 :(
    maj 2019 - histeroskopia - stan zapalny endometrium, adenomioza
    marzec 2019 - dieta bg i bm, zmiana leków i supli - bez efektu
    maj 2018 - laparoskopia - skoagulowane drobne mięśniaki
    czerwiec 2018 - immunosupresja bez efektu
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny, wrogi śluz
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 28 marca 2018, 07:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset może bym spróbowała się zapisać prywatnie do tej mojej babeczki z luxmedu, bo ją lubię i nie stresowałabym się przesadnie. Pytanie czy będą szybkie terminy :-P

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 28 marca 2018, 07:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset dobrze prawi! Lamciu spróbuj zrobić szybko bete i do lekarza. Uproś:* całe forum z Tobą prosi :)

  • ANkaG Autorytet
    Postów: 530 548

    Wysłany: 28 marca 2018, 07:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pożyczę Reseciku...
    Gratulacje ! <3 Gratulacje! <3 Gratulacje! <3 Gratulacje! <3 Gratulacje! <3 Gratulacje! <3[/QUOTE]
    Pięknie tu i kolorowo noi środa także trzymam kciuki i gratuluję! Ja muszę sie zbierac i szykować siebie i córcie Ale ok 10 tu będę bo jeszcze jeden pozytyw chce zobaczyć ;) Miłego dnia

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 07:58

    Bocianiątko, Lunaris lubią tę wiadomość

    xnw43e3klkl3jh24.png
    l22ne6ydne4fhkhd.png
    ANka
    Zuzanka 19.08.2015
    16.01.17 - 03.04.17 Bezzarodkowa ciąża
    19.03 pierwsze || na testach 21.03 beta 27.9 23.03 beta 112 <3 i na usg kropeczka ;)
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 28 marca 2018, 07:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok mam na jutro na 15.00 wizytę u tej dr.

    Bocianiątko, Emilkap11, summer86, reset, Czrna 81, Frelcia, problemik, Minie Black, Siwulec, frezyjciada, pilik, Flowwer, Bajkaaa, Kotowa, Anna Stesia, Sanka, nenusia, Jeżowa, Luna1993, Jedna_z_Wielu, KateHawke, Diamond92, Lunaris, MaryAnn, ANkaG, Lena21, Morusek lubią tę wiadomość

  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5280 6743

    Wysłany: 28 marca 2018, 08:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Ok mam na jutro na 15.00 wizytę u tej dr.
    Pięknie! To dzisiaj dla porządku skocz na betę ;)

    laUgp2.png
    po 45 cs - 4-6 miesięcy sztucznej menopauzy, potem antyki - na wyciszenie adenomiozy przed crio.
    ❄️ 8.3 ❄️ 6.3 - na zimowisku <3 <3
    ET 9.2 - 01.08.2019 :(
    IUI - 24.10.2018 :(
    IUI - 19.11.2018 :(
    maj 2019 - histeroskopia - stan zapalny endometrium, adenomioza
    marzec 2019 - dieta bg i bm, zmiana leków i supli - bez efektu
    maj 2018 - laparoskopia - skoagulowane drobne mięśniaki
    czerwiec 2018 - immunosupresja bez efektu
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny, wrogi śluz
  • problemik Autorytet
    Postów: 2443 2152

    Wysłany: 28 marca 2018, 08:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyjmuje 0.3 a u Ciebie bedzie potrzeba wieksze :/

    07.2016 Crio :(
    II ICSI - ⛄⛄⛄⛄⛄⛄
    11.2016 et 4tc :(
    02;07;09.2017 crio :(
    11.2017 leczenie immuno
    12.2017 crio ☃☃4tc :(
    III ICSI ⛄⛄
    4.2018 crio :(
    07.2018 pożegnanie z Novum
    10.2018 telefon do OA.
    10.2019 Nowy rozdział w życiu ❤
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 28 marca 2018, 08:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No póóójdę, Przem mnie zawiezie.

    Spoko Problemik, dzięki że o mnie pomyślałaś :-)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 08:04

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 28 marca 2018, 08:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pięknie rozpoczął się dzień! Magiczna środa w końcu!
    Gratuluję Wam Lamka i Lunaris ! Chyba wszystkie cieszymy się waszym szczęściem jak dzieci!

    Skoro teraz udało się 2 razy literkę L to przyszły cykl należy do literki M? :D

    Meśka, lamka, Malgonia, nenusia, Jeżowa, KateHawke, Lunaris, MaryAnn, Mala90 lubią tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 28 marca 2018, 08:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to chyba w przyszła środę zatestuje :) tylko się zaopatrze :D

    Lamcia uspokoilas mnie. Gdyby coś to pisz. Będziemy kombinować:)

  • nowa na dzielni Autorytet
    Postów: 3033 3830

    Wysłany: 28 marca 2018, 08:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka, Lunaris!!!!!!!!!!!! Ale mega!!!! Jeny żeby byli z tego dzieciaki!! Czekam na dalsze info! Meldunków wszystko od razu!!!

    Lunaris lubi tę wiadomość

    Synek już z nami ❤️❤️ Kwiecień 20

    Marzec 19 - strata, 10 tc

    24.07 - || kreseczki 💕
    25.07 - beta 22 | prog 12,5
    29.07 - beta 296,5! <3 | prog 22 <3
    10.08 - serduszko +


    Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 28 marca 2018, 08:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa a Ty nie miałaś czasem też dzisiaj testować? Czy Tobie się owu przesunęła?

  • pilik Autorytet
    Postów: 4068 7283

    Wysłany: 28 marca 2018, 08:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wszystkim bardzo gratuluje i zaciskam mocno kciuki!
    Lamka, wysłałam pw ;)

    ds022el.png

    u4uGp2.png
  • sAnsa_28 Autorytet
    Postów: 2256 1487

    Wysłany: 28 marca 2018, 08:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka, lunaris, gratulacje ! <3
    Mi w tym cyklu niestety znowu się nie udało, to już 9 cs . Aktualnie 4 dzień @ :(
    Pozostaje chyba czekać na wizytę w Angeliusie u dr Paligi w czerwcu.

    Aniołek 11tc [*] - 06.07.2017
    Angelius Provita, dr M. Paliga - od 13.04.2018
    L + H 05.09.2018
    On :DFI 50%, po 4 msc. 35 % , hla-c c2c2
    Ja: adenomioza, endometrioza I
    Kir AA, NK 17%
    MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G - układy hetero
    25.02.2019 IMSI+macs 3BB🙁
    13.06.2019 IMSI+macs 8A🙁🙁❄️❄️❄️
    02.10.2019 ket 4AB🙁 cb 6dpt 84,6 8dpt 194,4 9dpt 352,3 13dpt 375,9 16dpt 33,5
    8.11.2019 ket 3BB 🙁
    01/2020 naturals CB
    03/2020 naturals CB
  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5280 6743

    Wysłany: 28 marca 2018, 08:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj zaczęłam 19cs... Niewykluczone że ten i następny cykl będą bez starań... Ewentualnie z przerwą na jeden staraniowy ;)

    laUgp2.png
    po 45 cs - 4-6 miesięcy sztucznej menopauzy, potem antyki - na wyciszenie adenomiozy przed crio.
    ❄️ 8.3 ❄️ 6.3 - na zimowisku <3 <3
    ET 9.2 - 01.08.2019 :(
    IUI - 24.10.2018 :(
    IUI - 19.11.2018 :(
    maj 2019 - histeroskopia - stan zapalny endometrium, adenomioza
    marzec 2019 - dieta bg i bm, zmiana leków i supli - bez efektu
    maj 2018 - laparoskopia - skoagulowane drobne mięśniaki
    czerwiec 2018 - immunosupresja bez efektu
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny, wrogi śluz
‹‹ 294 295 296 297 298 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego