MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowa wybaczam Ci tylko dlatego że masz jeszcze czas
Mam nadzieję że Lamcia mi potowarzyszy. 13dpo to już coś powinno wyjść jeśli jest.
DObranoc, zmykam spać! -
Chyba była jakaś burza, że tyle stron
niestety padam z nóg. Doczytam jutro :)dobrej nocki i POZYTYWNEGO poranka
Sebek - 2010
Starania od I 2016
18.08.2016 - zaśniad całkowity:(
V 2019 IVF - 😭
III 2020 😭
Czekam na cud..
HSG - oba jajowody drożne (lewy udrożniony po ponownym podaniu kontrastu) -
Dobranoc dziewczyny.
Czrna przestan lac meza, bo dzieci nie bedzie
A kawal super, troche mi sie humor przed snem poprawilCzrna 81, Emilkap11 lubią tę wiadomość
-
Omg ale pedzicie z tymi stronami. Dziś już nie nadrobię
lecę spać.
Do mnie @ właśnie przyszła, czyli idealnie 14 dpo. Chociaż taki pozytyww czwartek lecę zrobić badania krwi i zaczynam kolejna wojnę.
Całuje was wszystkie. Jutro nadrobię7.02.2019 moje dwa Aniołki -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Ja już czycham pod Waszymi WCtami :*
Malgonia, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Kochane.
Na dole dzisiejszy zawodnik. Nie wiem, czy się cieszyć czy zacząć bać biochema.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b9e7f8981963.jpg
Lunaris czekamWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 07:08
frezyjciada, problemik, Bocianiątko, Siwulec, Luna1993, Achia, justyna14, ANkaG, Lucia88, nowa na dzielni, Flowwer, Cabrera, Bajkaaa, Kotowa, Sanka, nenusia, Jeżowa, Kargo31, JustynaG, Jedna_z_Wielu, KateHawke, never_lose_hope, olik321, Anna Stesia, MamaFabianka, Yoselyn82, MOJE, Barbarka1984, JuicyB, moyeu, blue00, Lena21, Angelika83, Koteczka82, Morusek, KateKum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lamka tak się cieszę, że napiszę jeszcze jedną wiadomość
Twoje kreski jakoś szczególnie mnie uradowały :* a w ogóle to śniłyście mi się dziś. Miałyśmy super, ekstra zjazd staraczek z jakimiś wykładami na temat zachodzenia w ciążę itp i powiedziałyśmy prowadzącym, że my już wszystko wiemy i nic nowego nam na pewno nie powiedzą
lamka, Malgonia, Siwulec, KateHawke lubią tę wiadomość
Sebek - 2010
Starania od I 2016
18.08.2016 - zaśniad całkowity:(
V 2019 IVF - 😭
III 2020 😭
Czekam na cud..
HSG - oba jajowody drożne (lewy udrożniony po ponownym podaniu kontrastu) -
Lamuś, pięknie
I staraj się cieszyć, mimo strachu - przecież teraz jesteś pod lepszą opieką i zrobisz wszystko, żeby zadbać o maluszka -
nick nieaktualnyKończąc Twoją wiadomość Kingulla, my już wszystko wiemy i nic nowego nam nie powiedzą, więc idziemy na wino
Nika idę właśnie w piątek do gina po jakieś wspomagacze. Żałuję, że heparyny jeszcze nie dostanę, bo coś czuję, że by się przydała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 07:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrelcia wrote:Przyczłapałam zobaczyć test Lamci. I jest kreska! Ciemnieje! Gdyby to było ovi to by jasniala! Jesteś w ciąży Muszkieterko :*** leć na bete i po heparynke. Ale się cieszę ❤❤❤
Mogę iść dalej spać
Frelcios chyba będę musiała kołować heparynę na czarnym rynku, bo ten gin chce mi dać dopiero jak będzie widać gdzie kropek się zadomowił. -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
DZiewczyny! Wysikałam bladziocha na Facelu !!!!!!!! NIE wierzę!!!!! To pewnie jakaś pomyłaka... nigdy w życiu nawet cień cienia cienia a ni cienia do kwadratu się nie pojawił... Dziś 13dpo- jadę odebrać samochód i zajeżdażam po bobotesty do Rosmana !!!!!!!!!!! Do póki nie zobaczę tego na Bobku to nie uwierzę...Meśka, Emilkap11, Frelcia, problemik, StaraczkaNika, lamka, Bocianiątko, Karma88, Malgonia, Czrna 81, reset, Luna1993, Achia, Siwulec, Izape_91, frezyjciada, ANkaG, Kaczorka, Minie Black, nowa na dzielni, malka, Flowwer, Cabrera, Bajkaaa, Kotowa, Sanka, nenusia, Jeżowa, Kargo31, Jedna_z_Wielu, KateHawke, never_lose_hope, Anna Stesia, MamaFabianka, Diamond92, Yoselyn82, Barbarka1984, MaryAnn, moyeu, blue00, Lena21, Angelika83, Koteczka82, Morusek, KateKum, Simons_cat lubią tę wiadomość