MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
KateKum wrote:Bo tak dzisiaj nie idzie mi to myślenie a jednocześnie pisanie. Chodziło mi o gen PAI-1, znaczy o mutacje.
Czrna 81, KateKum lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:Tak sobie pomyślałam, mama mojej przyjaciółki miała 3 @ w pierwszym trymestrze. Ja bym tego psychicznie nie wytrzymała.
Powodzenia ❤Czrna 81, lamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KateKum wrote:Odnosząc się do snów. Czasami udaje mi się po przebudzeniu, kiedy sen mi się bardzo podoba, wrócić do niego ponownie
też tak macie?
Po jedzeniu na noc jabłek są fajne sny.KateKum, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Ale serio, to potrafiło wyglądać identyko jak wątroba. Nie wiem tylko czy ludzka, czy kurza... W kazdym razie było grubo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luna, gratuluję! Idziesz jak burza... Uważaj,bo zamiast rozdziału to cała pracę napiszesz
KateKum, bardzo się cieszę, że Cię widzę :*
Frelcia, kciuki,choć sądzę,że to "dziwnie" to od hormonów.
Yos, zapomniałam wczoraj... Bardzo miły gest z tym prezentem dla dzieci!Luna1993, Yoselyn82, KateKum lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Tak sobie Was czytam i chciałam się odnieść do plamień w ciąży.Moja sąsiadka dowiedziała się że jest w ciąży dopiero w czwartym miesiącu,bo twierdziła że prędzej cały czas miała regularnie okres. Także różne cuda się zdarzają...
Ja muszę się pochwalić że znowu wyglądam jak człowiekOpuchlizna z oczu zeszła... i przeniosła się na palec haha! Nie wiem co się stało,bo się nie uderzyłam,chyba jakaś żyłka pękła i teraz mam taki "ładny" paluszek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/77fe24081bda.jpgCzarna81
22 cs. -
Siwulec dziękuję
Ten kurczak taki bardzo niesmialy, ledwo mu skorupka peka.
Do nas mieli wpasc znajomi na mecz, ale nie przyjda, bo kolezanka jest w ciazy. Maz mnie z nieskrepowana radoscia o tym poinformowal. Potem pol godziny mnie uspokajal. Ale intencje mial dobre, bo sie ucieszyl, ze bede miec z kim na spacery chodzic.. dobrze, ze choc on jest tak optymistycznie nastawiony.Siwulec lubi tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:To my przy tobie jakieś nienormalne i niedorobione jesteśmy, my nie wiemy jak mamy uprawiać seks zeby był efekt..!
Masz już przepis: raz w miesiącu, gdy jeszcze krwawisz (dzięki temu olewasz nasze co miesięczne mierzenie temperatury i oglądanie śluzu;)) i tylko tak końcówką, na chwilę, żeby zaraz wyjśćCzrna 81, MamaFabianka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Dziewczyny spokojnie...
Ja nie wiem co was ugryzło nie pisze przecież wam ze źle niby uprawiacie sex po prostu opisuje wam moja sytuacje może macie racje może jestem za bardzo spieta. Ale to nie powód żeby od razu mnie obrażać. Możecie spokojnie napisać ,,Klaudia troszkę przeginasz opanuj się jesteśmy tu żeby cię wspierać ale jest to nie możliwe " przecież bym zrozumiała i dała sobie spokój.
A trolem nie jestem jeżeli wam o to chodzi.
A co do mojej poprzedniej sytuacji ze wydawało mi się ze rzeczywiście jestem w ciąży i jakoś wtedy normalnie mnie potraktowaliscie i zrozumiałam ze coś siedzi w mojej głowie -
Klaudyś jeśli byś zaszła w piątym dniu cyklu,to ta kreska powinna wyglądać co najmniej jak mój palec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2018, 21:26
Luna1993, Emilkap11, Lunaris, Jedna_z_Wielu, MamaFabianka, Meśka, Frelcia lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualnyMalgonia jaki "Kuuuciak" meeeega
Czrna 81 moja siostra cioteczna tak miała! Tzn ona Zawsze miała mega nieregularne okresy i ją nie dziwiło, że raz jest, raz go nie ma, raz tylko plamienie a raz fontanna, zaczaiła jak poczuła ruchy, tzn ze stresu poszła do lekarza na usg jamy brzusznej, bo chyba jakieś guzy ma w jelitach a tu zonk! Dziecko! To był jakiś 5 miesiąc! Ogolnie do porodu jak szła to prawie wcale brzucha ciążowego nie miała!Czrna 81, Malgonia lubią tę wiadomość
-
reset wrote:Masz już przepis: raz w miesiącu, gdy jeszcze krwawisz (dzięki temu olewasz nasze co miesięczne mierzenie temperatury i oglądanie śluzu;)) i tylko tak końcówką, na chwilę, żeby zaraz wyjść
Jeżeli was tym urazilam w takim razie przepraszam i jeżeli potraktujecie Mnie ulgowo, bo tak wracałam i uciekałam postaram się zmienicoś.
Tylko po prostu ten cykl miał być bez ujawniania się. Dla tego nie obserwowałam waszych starań. Napisałam do was bo chciałam tylko i wyłącznie otrzaśniecia mną. Ale nie w tak chamski sposób -
Jeny Czarna dla mnie to niepokojąco wyglada! :-o jak to tak samo? Może Ty lunatykujesz i po nocach idziesz na miasto bić ludzi?
Czrna 81, Emilkap11 lubią tę wiadomość
Synek już z nami ❤️❤️ Kwiecień 20
Marzec 19 - strata, 10 tc
24.07 - || kreseczki 💕
25.07 - beta 22 | prog 12,5
29.07 - beta 296,5!| prog 22
10.08 - serduszko +
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Czarna, to trochę wygląda jak objaw Raynauda. Wygogluj i porównaj.
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.