MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Frelcia wrote:Już się dowiedziałam że do 12 tygodnia tylko kwas foliowy i magnez. No i dobra. Teraz tylko żeby się udało....
I jutro kupuje sok z ananasa:D
Lunaris będą piękne święta u Ciebie ❤
Ananas cały a nie sok Powinien być świeży i koniecznie ze środkiem. Środka nie pomijaj tego twardego bo to on jest najważniejszy -
Minie Black wrote:Pięknie rozpoczął się dzień! Magiczna środa w końcu!
Gratuluję Wam Lamka i Lunaris ! Chyba wszystkie cieszymy się waszym szczęściem jak dzieci!
Skoro teraz udało się 2 razy literkę L to przyszły cykl należy do literki M?
Taaaaaaak7 cs,
Grudzien 2017 - poronienie 6tc
Euthyrox 50
-
Metylowany kwas foliowy można kupić w aptece, ale nie każdej. Ja biorę Folian z Solgara. Jest też z firmy Swanson.
lamka lubi tę wiadomość
-
Paulina_2603 wrote:Metylowany kwas foliowy można kupić w aptece, ale nie każdej. Ja biorę Folian z Solgara. Jest też z firmy Swanson.
Ja też biorę z Solgara. Ale w normalnych aptekach raczej nie ma. Ja kupuje w aptece w klinice Angelius. Te przykliniczne zazwyczaj mają. Albo zostaje allegro. -
nick nieaktualny
-
Lunaris, pięknie!
A ja się właśnie dowiedziałam, że Diagnostyka zwaliła mi kariotyp. Juz w zyciu nic u nich nie zbadam, wyrzuciłam kartę stałego klienta. Powołałam się na moj ulubiony art 636 p. 1 KC (pozdrawiam masze prawniczki) i zmuszam ich do po powtórzenia badań na ich koszt w lepszym labo. Chyba dam zarobić Invikcie. WqurwIzape_91 lubi tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Lunaris, pięknie!
A ja się właśnie dowiedziałam, że Diagnostyka zwaliła mi kariotyp. Juz w zyciu nic u nich nie zbadam, wyrzuciłam kartę stałego klienta. Powołałam się na moj ulubiony art 636 p. 1 KC (pozdrawiam masze prawniczki) i zmuszam ich do po powtórzenia badań na ich koszt w lepszym labo. Chyba dam zarobić Invikcie. WqurwStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
reset wrote:Ależ nam się tu wyludni... Kwietniowy wątek to będzie miał chyba mniej niż 100 stron Będzie kilka weteranek i stado trolli
No lepiej bym nie określiła tego co się tu ostatnimi czasy wyprawia
12 serduszek w marcu to dość ładny wynik, a tu jeszcze 3 dni do końca !Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 13:05
Czrna 81 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Mieli dziś ostatni dzień. No to zadzwoniłam, czemu nie ma i czy będzie do wieczora. A pani potem oddzwoniła, że coś jest nie tak i muszą powtórzyć. Tylko że jak raz spierdolili, to spierdolą znowu i chcę, zeby mi zwrócili koszt i do tego opłacili badanie w invikcie.
Teraz chce mi się ryczeć z nerwów, bo nie wiem, czy cos jest nie tak z badaniem, czy z moim kariotypem. -
StaraczkaNika wrote:Mieli dziś ostatni dzień. No to zadzwoniłam, czemu nie ma i czy będzie do wieczora. A pani potem oddzwoniła, że coś jest nie tak i muszą powtórzyć. Tylko że jak raz spierdolili, to spierdolą znowu i chcę, zeby mi zwrócili koszt i do tego opłacili badanie w invikcie.
Teraz chce mi się ryczeć z nerwów, bo nie wiem, czy cos jest nie tak z badaniem, czy z moim kariotypem.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
nick nieaktualnyReset! Ja weteranka nie jestem, a dalej Wam truje sobą tyłek czyli jestem trollem? jak się dziś czujesz? Jest choć trochę lepiej?
Nika a co Ci powiedzieli, że badanie źle wykonane? Spokojnie, skoro nie znasz jeszcze wyniku, a badanie powtórząWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 13:09
-
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Nika a co Ci powiedzieli, że badanie źle wykonane? Spokojnie, skoro nie znasz jeszcze wyniku, a badanie powtórzą
-
nick nieaktualnyTe laboratoria czasem to jakaś komedia. Mój mąż oddał nasienie do badania fragmentacji DNA, a po 3 dniach zadzwonili, że zanieczyściła im się próbka, pojemnik się przewrócił i nie mogą tego zbadać
Od razu żądałam zwrotu kasy i inne labo odwiedzimy..
Także walcz StaraczkaNika o ponowne badanie w innym labo, też bym im już nie zaufała..