MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
never_lose_hope wrote:Anna Stesia to marzenie każdej z nas, żeby wjechać z brzuchem na Ex Testerki Miło się patrzy, że dziewczyny które znamy z wątków już się rozpakowały albo szykują się do tego dnia
Innamorata, Kaczorka, Staraczka, Agniecha, Flowwer, KateHawke, Summer, Bajka, Sarna jeśli o kimś zapomniałam to przepraszam najmocniej, najbardziej utkwiłyście mi w głowie
Czekamy na Was z niecierpliwością ; -
Reset hahahahha ja będę na pewno może na kolejny miesiąc umówimy się razem z przejście na drugą stronę7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynever_lose_hope wrote:Ale zawiera też syntetyczny kwas foliowy!! Niewskazany przy mutacjach!!!
lamka nigdy jeszcze nie spotkałam folianu w aptece Ja kupuję wyłącznie na allegro
Kurczę. Ja zapytałam tylko czy metylowany. To tak mi w aptece babeczka powiedziała. Dobrze że mnie skontrolowalas:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrelcia, właśnie zapomniałam pytać, ale i tak nie liczę na pomoc z jego strony
Będę musiała pytać na wątku dotyczącym mutacji, bo lekarze niestety bagatelizują to zjawisko i zalecają zwykłe suple
Na pewno narazie zostanę z tym co mam i będę kontrolować wyniki..
Jak czegoś się dowiem to dam znać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uciekam! Lecę po Femibion, po zakupy i po dziecko. Wieczorem Was nadrobię :*
Ciastek przyjedzie w piątek powiem mu w świętaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 12:32
Czrna 81, Meśka, admiralka, Emiilka, nenusia, Siwulec lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuż się dowiedziałam że do 12 tygodnia tylko kwas foliowy i magnez. No i dobra. Teraz tylko żeby się udało....
I jutro kupuje sok z ananasa:D
Lunaris będą piękne święta u Ciebie ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 12:37
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Uciekam! Lecę po Femibion, po zakupy i po dziecko. Wieczorem Was nadrobię :*
Ciastek przyjedzie w piątek powiem mu w świętaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 12:40
admiralka, Emiilka, Minie Black, never_lose_hope, nenusia, Emilkap11 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs.