MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Metylowany kwas foliowy można kupić w aptece, ale nie każdej. Ja biorę Folian z Solgara. Jest też z firmy Swanson.
lamka lubi tę wiadomość
-
Paulina_2603 wrote:Metylowany kwas foliowy można kupić w aptece, ale nie każdej. Ja biorę Folian z Solgara. Jest też z firmy Swanson.
Ja też biorę z Solgara. Ale w normalnych aptekach raczej nie ma. Ja kupuje w aptece w klinice Angelius. Te przykliniczne zazwyczaj mają. Albo zostaje allegro. -
nick nieaktualny
-
Lunaris, pięknie!
A ja się właśnie dowiedziałam, że Diagnostyka zwaliła mi kariotyp. Juz w zyciu nic u nich nie zbadam, wyrzuciłam kartę stałego klienta. Powołałam się na moj ulubiony art 636 p. 1 KC (pozdrawiam masze prawniczki) i zmuszam ich do po powtórzenia badań na ich koszt w lepszym labo. Chyba dam zarobić Invikcie. WqurwIzape_91 lubi tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Lunaris, pięknie!
A ja się właśnie dowiedziałam, że Diagnostyka zwaliła mi kariotyp. Juz w zyciu nic u nich nie zbadam, wyrzuciłam kartę stałego klienta. Powołałam się na moj ulubiony art 636 p. 1 KC (pozdrawiam masze prawniczki) i zmuszam ich do po powtórzenia badań na ich koszt w lepszym labo. Chyba dam zarobić Invikcie. WqurwStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
reset wrote:Ależ nam się tu wyludni... Kwietniowy wątek to będzie miał chyba mniej niż 100 stron
Będzie kilka weteranek i stado trolli
No lepiej bym nie określiła tego co się tu ostatnimi czasy wyprawia
12 serduszek w marcu to dość ładny wynik, a tu jeszcze 3 dni do końca !Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 13:05
Czrna 81 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Mieli dziś ostatni dzień. No to zadzwoniłam, czemu nie ma i czy będzie do wieczora. A pani potem oddzwoniła, że coś jest nie tak i muszą powtórzyć. Tylko że jak raz spierdolili, to spierdolą znowu i chcę, zeby mi zwrócili koszt i do tego opłacili badanie w invikcie.
Teraz chce mi się ryczeć z nerwów, bo nie wiem, czy cos jest nie tak z badaniem, czy z moim kariotypem. -
StaraczkaNika wrote:Mieli dziś ostatni dzień. No to zadzwoniłam, czemu nie ma i czy będzie do wieczora. A pani potem oddzwoniła, że coś jest nie tak i muszą powtórzyć. Tylko że jak raz spierdolili, to spierdolą znowu i chcę, zeby mi zwrócili koszt i do tego opłacili badanie w invikcie.
Teraz chce mi się ryczeć z nerwów, bo nie wiem, czy cos jest nie tak z badaniem, czy z moim kariotypem.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
nick nieaktualnyReset! Ja weteranka nie jestem, a dalej Wam truje sobą tyłek
czyli jestem trollem?
jak się dziś czujesz? Jest choć trochę lepiej?
Nika a co Ci powiedzieli, że badanie źle wykonane? Spokojnie, skoro nie znasz jeszcze wyniku, a badanie powtórząWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 13:09
-
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Nika a co Ci powiedzieli, że badanie źle wykonane? Spokojnie, skoro nie znasz jeszcze wyniku, a badanie powtórzą
-
nick nieaktualnyTe laboratoria czasem to jakaś komedia. Mój mąż oddał nasienie do badania fragmentacji DNA, a po 3 dniach zadzwonili, że zanieczyściła im się próbka, pojemnik się przewrócił i nie mogą tego zbadać
Od razu żądałam zwrotu kasy i inne labo odwiedzimy..
Także walcz StaraczkaNika o ponowne badanie w innym labo, też bym im już nie zaufała.. -
No ewidentnie - teraz zgodnie z naszymi ustaleniami Lunaris ja też powinnam wysikać 2 kreski
. Jak nie jutro to w ciągu miesiąca
Lunaris, Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Synek już z nami ❤️❤️ Kwiecień 20
Marzec 19 - strata, 10 tc
24.07 - || kreseczki 💕
25.07 - beta 22 | prog 12,5
29.07 - beta 296,5!| prog 22
10.08 - serduszko +
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
Kurcze taka piękna środa, a ja dziś nie siknęłam
może też bym jakiegoś pozytywa wysiurała
Frelciu trzymam kciuki za transfer :*
Luna jak tam mdłości? Kiedy masz wizytę ?Jakies zdjęcie by się przydało pooglądaĆ
Mimo tego okropnego, zimnego śniegu dziś dzień taki radosnyoby zieloności był ciąg dalszy
Frelcia lubi tę wiadomość
Sebek - 2010
Starania od I 2016
18.08.2016 - zaśniad całkowity:(
V 2019 IVF - 😭
III 2020 😭
Czekam na cud..
HSG - oba jajowody drożne (lewy udrożniony po ponownym podaniu kontrastu) -
Dziewczyny wlasnie wrocilam do domu. Wizyta w porzadku. Najpierw mnie zbadal ginekologicznie. Na wzierniku troszke sluzu podbarwionego krwia, ale jak to powiedział nie ma jej na szczescie duzo, bardziej takie slady. Pozniej usg. Na poczatku pojawil sie sam pecherzyk - ma obecnie 19mm, za chwile pokazal sie
pecherzyk zoltkowy. Szukal i szukal dalej pod roznym katem i znalazl maly zarodekma malenstwo obecnie 2mm i przez momencik widzielismy pulsujaca kropeczke
Nie wiadomo skad te plamienie. Nie ma na szczęście zadnych krwiakow, kosmowka bez cech odklejania.
Mam duzo odpoczywac, nie dzwigac. Zwiekszyl mi dupahaston na 3x1 i do tego dodal luteine 2x1.
Kolejna wizyta 9 kwietnia i jak bedzie wszystko w porzadku zalozymy karte ciazy
Dziękuję dziewczyny za wszystkie kciuki!!Kingulla, Bajkaaa, KateHawke, Jeżowa, Meśka, summer86, Siwulec, Diamond92, Frelcia, never_lose_hope, Kargo31, Kaczorka, nenusia, Malgonia, Sanka, frezyjciada, lamka, Minie Black, nowa na dzielni, ANkaG, Anaaa90, Lunaris, olik321, Cabrera, Czrna 81, Rucola, Bocianiątko, blue00, Emilkap11, Yoselyn82, problemik, Lena21, MaryAnn, moyeu, Flowwer, Karma88, Barbarka1984, Morusek, Simons_cat lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 ❤️
👼👼