MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Yoselyn82 wrote:loooo matko piszę juz jakbym miala ta glowna kwalifikacje, a ja bede miala gdzies za tydzien
"
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a23b75a34d5e.jpg
Jestem już po prenatalnychOkruszek ma 5 cm, wszystko na miejscu, ryzyka małe
A fikał tak że myślałam że zaraz się obróci
a raz nawet spojrzał w naszą stronę
płci na razie nie znam
Kate gratulacje!mi dzisiaj wyszedl owulak wiec chetnie przyjme wiruski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 19:34
KateHawke lubi tę wiadomość
7 cs,
Grudzien 2017 - poronienie 6tc
Euthyrox 50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeśka tule
cholera nie tak miało być
bardzo mi przykro
Lamka z jakieś strony suwaczek? Cudowny !
Kate okruszek wspaniały, niech fika do wolieciocia całuje maleństwo :*
Mam nadzieję że i ja się jutro pochwalę moim bąbelkiem, jeśli ciocie będą chciały łobuza zobaczyć
Yosel ja też z niecierpliwością czekam na TEN telefonKateHawke, Yoselyn82, Anna Stesia, lamka, Siwulec, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnna Stesia wrote:Frelciu, a o której jutro startujesz? Przepraszam, być może pisałaś wcześniej, ale czasem nie nadążam. Muszę wiedzieć, o której trzymać kciuki!
dziękuję ❤
O Bąblach dowiem się jutro. Kate już mi wytłumaczyła że oni potem do nich nie zaglądają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 19:41
Anna Stesia, lamka lubią tę wiadomość
-
&!&!;!.#*(!(\#=£!_!(!)÷$÷&#',!,*.*_*£*÷.!,!##&#;!;×€(**!,!!,
Wiruski dla każdego!obyśmy wszystkie za miesiąc już na ex testerkach siedziały
Anna Stesia, Yoselyn82, lamka, nenusia, never_lose_hope, Frelcia, Bajkaaa, Mala90, MaryAnn, Lunaris, Kingulla, blue00, nowa na dzielni, Siwulec, Angelika83, ANkaG, Karma88, Barbarka1984, Diamond92, Achia, Czrna 81, Malgonia, moyeu, Emilkap11, Kargo31, Anaaa90, Paulina_2603, Morusek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lamko, piękny suwaczek! Wierzę że będzie dobra wróżba!
a beta, wypas!
i chyba czegoś nie doczytałam - dostałaś clexane?
Aż pozazdrościłam i też mam suwaczektyle że mój jakiś mało optymistyczny...
Frelcia a jak będzie Twoim zlobkiem jak pojedziecie do Wrocławia? Trzymam kciuki jutro, a będę miała na to dużo czasu w szpitalu
Meśka, tulę bardzo mocno... Chodź do jamki, zrobiłam naleśniki z czekoladą :***
Kate, cudo!czekam aż w końcu mnie skutecznie zarazisz!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 19:53
Meśka, KateHawke lubią tę wiadomość
2. ICSI (OviKlinika): 22.01.2021 - 13 kumulusów, 10 komórek - 10 zarodków do 3. doby... po 7 dniach jedna blastka 3BC 💕❄💕 waleczny siłacz! 💪💪💪
CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020
02.2020 - diphereline 8 miesięcy (sztuczna menopauza, wyciszenie adeno)
ET cl9.3 - 01.08.2019
1.ICSI (nOvum): lipiec 2019 - 10 kumulusów, 6 komórek, 3 zarodki słabej jakości (duża fragmentacja)
IUI - 24.10.2018
IUI - 19.11.2018
maj 2019 - histeroskopia - stan zapalny endometrium, adenomioza
marzec 2019 - dieta bg i bm, zmiana leków i supli - bez efektu
maj 2018 - laparoskopia - skoagulowane drobne mięśniaki
czerwiec 2018 - immunosupresja bez efektu
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny, wrogi śluz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa raczej zostanę i będę na weekendy jeździć do eMka. To i tak tylko na 2-3 lata żeby odrobić straty finansowe. To i tak tylko gdybanie.
Bocius to ja też trzymam kciuki ! Tylko wałówke sobie spakujWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 19:59
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
lamka wrote:Bociuś nie widzę Twojego suwaczka
jutro mam wizytę o 15.00, więc nie mam jeszcze heparyny.
Edit: już widzę, oby przyniósł szczęście!
To trzymam jutro kciuki :*
2. ICSI (OviKlinika): 22.01.2021 - 13 kumulusów, 10 komórek - 10 zarodków do 3. doby... po 7 dniach jedna blastka 3BC 💕❄💕 waleczny siłacz! 💪💪💪
CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020
02.2020 - diphereline 8 miesięcy (sztuczna menopauza, wyciszenie adeno)
ET cl9.3 - 01.08.2019
1.ICSI (nOvum): lipiec 2019 - 10 kumulusów, 6 komórek, 3 zarodki słabej jakości (duża fragmentacja)
IUI - 24.10.2018
IUI - 19.11.2018
maj 2019 - histeroskopia - stan zapalny endometrium, adenomioza
marzec 2019 - dieta bg i bm, zmiana leków i supli - bez efektu
maj 2018 - laparoskopia - skoagulowane drobne mięśniaki
czerwiec 2018 - immunosupresja bez efektu
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny, wrogi śluz -
Pokazalam mojemu M. test a on popatrzyl i zapytal: " umowilas sie juz na druga IMESIMACJE ?"
Anna Stesia, Lunaris, Karma88, Czrna 81, Morusek lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
Gin przeżył. Uratował go wypadek autobusowo-samochodowy 2 ulice od Gamety, przez który dotarłam w ostatniej sekundzie. Pierwszy raz nie mijałam się w drzwiach z poprzednią pacjentką i to chyba dało mu czas zerknąć do mojej karty. W kazdym razie teraz już nie gadał do mnie jak potłuczony myśląc, że brałam lamettę 2 razy dłużej i że stymulował mi czymś ten cykl (chociaż tego mu nigdy nie zapomnę i sam jeszcze nie wie, jaki jesg przez to malutki).
Pochwalił proga i pęknięty pęcherzyk.
Dał listę badań do zrobienia jeśli wyjdzie pozytyw -na taki finał nie liczę, ale dobrze wiedzieć, że w razie gdyby kiedyś jeszcze jeden cud mi się zdarzył, moje szalone hormony będą pod kontrolą.
A w razie negatywa, w kolejnym cyklu lametta + pabi dexamethason czy jakieś takie coś. Czyli dobrze, spróbujemy czegoś nowego.
Wqurw na diagnostykę nie mija, bo okazało się że po leku który brałam 2 tyg temu trzeba odczekać miesiąc przed badaniem, czyli mogę powtórzyć badanie dopiero w połowie kwietnia.
-
lamka wrote:Może iMeśkimacje? :-*
Meśka, nenusia, Bocianiątko, Luna1993, Frelcia, Lunaris, never_lose_hope, Bajkaaa, Morusek lubią tę wiadomość
-
Meśka wrote:Pokazalam mojemu M. test a on popatrzyl i zapytal: " umowilas sie juz na druga IMESIMACJE ?"
Bocianiątko, Meśka lubią tę wiadomość